Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ShedStories napsal(a):
Díky, podívám se na to. V čem to přesně máš? Chrome? Zařízení jaký, abych věděl rozlišení?
megawir napsal(a):
Díky, podívám se na to. V čem to přesně máš? Chrome? Zařízení jaký, abych věděl rozlišení?
Prehliadač Chrome
Zariadenie Xiaomi Redmi Note 8 Pro :)
ShedStories napsal(a):
Prehliadač Chrome
Zariadenie Xiaomi Redmi Note 8 Pro :)
Zdá se, že jsem to už vyřešil, můžeš mi to otestovat a případně poslat zase screen? Díky moc :)
Tak som sa na to pozrel znova. Stále sa mi to zobrazuje rovnako (skúšal som reštart prehliadaa aj celého telefónu)
Na pracovnom telefóne mi to ale zobrazuje vporiadku.
ShedStories napsal(a):
Tak som sa na to pozrel znova. Stále sa mi to zobrazuje rovnako (skúšal som reštart prehliadaa aj celého telefónu)
Na pracovnom telefóne mi to ale zobrazuje vporiadku.
Teď to možná byla moje chyba. Zkus teď.
Už je to v poriadku.
odkaz
Z nějakého záhadného důvodu mi přestaly jít přidávat statusy na timeline.. Je chyba u mě, nebo je to u vás?
andromache napsal(a):
Z nějakého záhadného důvodu mi přestaly jít přidávat statusy na timeline.. Je chyba u mě, nebo je to u vás?
Asi jsi už přesáhla roční limit :D
andromache napsal(a):
Opraveno.
Kaelee napsal(a):
Asi jsi už přesáhla roční limit :D
:-D