Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 4. 2020 / 14:51:56 (před 4 roky)
on
Kaelee napsal(a):

Asi jsi už přesáhla roční limit :D

To jsou fóry todleto :P :D. Já se potřebovala ventilovat :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 4. 2020 / 14:52:50 (před 4 roky)
on

[citace=Fruiko]Opraveno.

Uff, takže to bylo u vás :-). Doufám, že limit na přidávání ale neexistuje :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Vojťas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
12. 4. 2020 / 23:43:54 (před 4 roky)
off

Ahoj. Koukám, že u seriálů (potažmo epizod), které mají neznámé datum vysílání, je nově uvedeno "Premiéra: 1. 1. 1970". Datum by mi bylo šumák, ale trošku mi vadí, že je to kvůli tomu na začátku watchlistu a prodlužuje se mi scrollování. :-) Šlo by umístit na konec seznamu? Tzn. pokud tam musí být reálné datum (a ne "Neznámo kdy"), tak dát nějaký den dramaticky v budoucnosti? Předem děkuji za zvážení.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
13. 4. 2020 / 18:08:08 (před 4 roky)
off
Vojťas napsal(a):

Ahoj. Koukám, že u seriálů (potažmo epizod), které mají neznámé datum vysílání, je nově uvedeno "Premiéra: 1. 1. 1970". Datum by mi bylo šumák, ale trošku mi vadí, že je to kvůli tomu na začátku watchlistu a prodlužuje se mi scrollování. :-) Šlo by umístit na konec seznamu? Tzn. pokud tam musí být reálné datum (a ne "Neznámo kdy"), tak dát nějaký den dramaticky v budoucnosti? Předem děkuji za zvážení.

Upravil jsem to, ale asi ne k tvé radosti. :D Už to ukazuje datum někdy v budoucnu (zatím neznámé). Časem asi udělám možnost nechat skrýt tento typ epizod.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Vojťas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
13. 4. 2020 / 20:43:19 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Upravil jsem to, ale asi ne k tvé radosti. :D Už to ukazuje datum někdy v budoucnu (zatím neznámé). Časem asi udělám možnost nechat skrýt tento typ epizod.

Náhodou, přesně toto je k mé maximální radosti. Teď je to hezky na konci watchlistu dole (skrývat to nepotřebuji). Paráda, moc děkuji!

honzzicek
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 4. 2020 / 16:57:27 (před 4 roky)
off

Par veci...forum nyni v mobilni verzi minimalne u me vypada tak ze nevypada (nevim jak vlozit obrazek pokud to vubec jde...)
Druha vec - odkazy v informacnim mailu po vyhre v tombole nefnguji
Posledni vec - navrh na zlepseni trofeji a dalsi motivace pro lidi, co uz maji trofej splnenou na pet hvezdicek. Co s danou trofeji zacit znovu, ale s jinou barvou ("o level vys")? Po cervene napr. zelena, po ziskani peti zelenych hvezd zluta atd. plus k tomu tabulku, jaka barva znamena dalsi level...minimalne pro me by to byla dalsi motivace k nekterym trofejim, ktere mam uz na 100% (pet hvezd).
Zdar a silu v tehle tezke dobe.

zuzak
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
1. 5. 2020 / 17:34:16 (před 4 roky)
on

Chybí mi v této verzi rozdělení seriálů podle stanic. Myslím, že to bylo původně u hodnocených seriálů, že jsem se mohla podívat, kolik seriálů jsem viděla na jakých stanicích a i konkrétní stanice rozkliknout. Líbilo by se mi, kdyby to bylo i u seznamu chci vidět, abych věděla, co můžu sjíždět na Netflixu, HBO a jinde.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 5. 2020 / 17:41:30 (před 4 roky)
on
zuzak napsal(a):

Chybí mi v této verzi rozdělení seriálů podle stanic. Myslím, že to bylo původně u hodnocených seriálů, že jsem se mohla podívat, kolik seriálů jsem viděla na jakých stanicích a i konkrétní stanice rozkliknout. Líbilo by se mi, kdyby to bylo i u seznamu chci vidět, abych věděla, co můžu sjíždět na Netflixu, HBO a jinde.

To už tady taky v poslední době padá čím dál častěji, že by to Fruiko posunul výš v "todo" seznamu? :D Já to taky uvítám! Pravidelně jsem koukala na ten seznam, resp. celkový počet zástupců stanic, které jsem viděla, abych viděla, jaké stanice sleduju nejčastěji.

zuzak
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
1. 5. 2020 / 17:43:01 (před 4 roky)
on
ragelly napsal(a):

To už tady taky v poslední době padá čím dál častěji, že by to Fruiko posunul výš v "todo" seznamu? :D Já to taky uvítám! Pravidelně jsem koukala na ten seznam, resp. celkový počet zástupců stanic, které jsem viděla, abych viděla, jaké stanice sleduju nejčastěji.

Přesně, já jsem to taky pořád studovala :) Takže budu ráda, když se to posune k Fruikovi :)

FenixNC
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
18. 6. 2020 / 21:14:34 (před 4 roky)
off

Ahoj,

můžu se zeptat, jak pokračují práce na obnově titulků? Připadá mi to jako extrémně radikální změna. Byl to hlavní důvod, proč jsem tady chodil. Stahovat to po jednom na titulky.com je saigon... ty stránky jsou 100 let za opicema.