Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kaelee napsal(a):
Asi jsi už přesáhla roční limit :D
To jsou fóry todleto :P :D. Já se potřebovala ventilovat :D.
[citace=Fruiko]Opraveno.
Uff, takže to bylo u vás :-). Doufám, že limit na přidávání ale neexistuje :D :D.
Ahoj. Koukám, že u seriálů (potažmo epizod), které mají neznámé datum vysílání, je nově uvedeno "Premiéra: 1. 1. 1970". Datum by mi bylo šumák, ale trošku mi vadí, že je to kvůli tomu na začátku watchlistu a prodlužuje se mi scrollování. :-) Šlo by umístit na konec seznamu? Tzn. pokud tam musí být reálné datum (a ne "Neznámo kdy"), tak dát nějaký den dramaticky v budoucnosti? Předem děkuji za zvážení.
Vojťas napsal(a):
Ahoj. Koukám, že u seriálů (potažmo epizod), které mají neznámé datum vysílání, je nově uvedeno "Premiéra: 1. 1. 1970". Datum by mi bylo šumák, ale trošku mi vadí, že je to kvůli tomu na začátku watchlistu a prodlužuje se mi scrollování. :-) Šlo by umístit na konec seznamu? Tzn. pokud tam musí být reálné datum (a ne "Neznámo kdy"), tak dát nějaký den dramaticky v budoucnosti? Předem děkuji za zvážení.
Upravil jsem to, ale asi ne k tvé radosti. :D Už to ukazuje datum někdy v budoucnu (zatím neznámé). Časem asi udělám možnost nechat skrýt tento typ epizod.
Fruiko napsal(a):
Upravil jsem to, ale asi ne k tvé radosti. :D Už to ukazuje datum někdy v budoucnu (zatím neznámé). Časem asi udělám možnost nechat skrýt tento typ epizod.
Náhodou, přesně toto je k mé maximální radosti. Teď je to hezky na konci watchlistu dole (skrývat to nepotřebuji). Paráda, moc děkuji!
Par veci...forum nyni v mobilni verzi minimalne u me vypada tak ze nevypada (nevim jak vlozit obrazek pokud to vubec jde...)
Druha vec - odkazy v informacnim mailu po vyhre v tombole nefnguji
Posledni vec - navrh na zlepseni trofeji a dalsi motivace pro lidi, co uz maji trofej splnenou na pet hvezdicek. Co s danou trofeji zacit znovu, ale s jinou barvou ("o level vys")? Po cervene napr. zelena, po ziskani peti zelenych hvezd zluta atd. plus k tomu tabulku, jaka barva znamena dalsi level...minimalne pro me by to byla dalsi motivace k nekterym trofejim, ktere mam uz na 100% (pet hvezd).
Zdar a silu v tehle tezke dobe.
Chybí mi v této verzi rozdělení seriálů podle stanic. Myslím, že to bylo původně u hodnocených seriálů, že jsem se mohla podívat, kolik seriálů jsem viděla na jakých stanicích a i konkrétní stanice rozkliknout. Líbilo by se mi, kdyby to bylo i u seznamu chci vidět, abych věděla, co můžu sjíždět na Netflixu, HBO a jinde.
zuzak napsal(a):
Chybí mi v této verzi rozdělení seriálů podle stanic. Myslím, že to bylo původně u hodnocených seriálů, že jsem se mohla podívat, kolik seriálů jsem viděla na jakých stanicích a i konkrétní stanice rozkliknout. Líbilo by se mi, kdyby to bylo i u seznamu chci vidět, abych věděla, co můžu sjíždět na Netflixu, HBO a jinde.
To už tady taky v poslední době padá čím dál častěji, že by to Fruiko posunul výš v "todo" seznamu? :D Já to taky uvítám! Pravidelně jsem koukala na ten seznam, resp. celkový počet zástupců stanic, které jsem viděla, abych viděla, jaké stanice sleduju nejčastěji.
ragelly napsal(a):
To už tady taky v poslední době padá čím dál častěji, že by to Fruiko posunul výš v "todo" seznamu? :D Já to taky uvítám! Pravidelně jsem koukala na ten seznam, resp. celkový počet zástupců stanic, které jsem viděla, abych viděla, jaké stanice sleduju nejčastěji.
Přesně, já jsem to taky pořád studovala :) Takže budu ráda, když se to posune k Fruikovi :)