Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 6. 2020 / 21:55:17 (před 4 roky)
off
FenixNC napsal(a):

Ahoj,

můžu se zeptat, jak pokračují práce na obnově titulků? Připadá mi to jako extrémně radikální změna. Byl to hlavní důvod, proč jsem tady chodil. Stahovat to po jednom na titulky.com je saigon... ty stránky jsou 100 let za opicema.

Ahoj, řešilo se naposled tady.

honzzicek
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
19. 6. 2020 / 16:17:55 (před 4 roky)
on

Ahoj, doporučil bych změnit u šibenice barvu již použitých písmen na třeba červenou, hodně světle modrá u nepoužitých písmen a bílá u použitých jsou skoro k nerozeznání...

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
20. 6. 2020 / 20:17:34 (před 4 roky)
off

Jak to jde s VIP účty?

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 6. 2020 / 09:16:55 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Jak to jde s VIP účty?

Pomalu. Ale doufám, že v červenci bude už alespoň giftshop a nějaké VIP lite za kredity.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 6. 2020 / 19:16:09 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Pomalu. Ale doufám, že v červenci bude už alespoň giftshop a nějaké VIP lite za kredity.

Bezva, aspoň tak.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 6. 2020 / 01:31:47 (před 4 roky)
off

Fruiko Je možné udělat nějaký osobní blacklist uživatelů, od kterých nechci zobrazovat žádné komentáře, hodnocení a podobně? (prostě jako kdyby pro mě ti uživatelé neexistovali, takový protipól oblíbeným uživatelům) Děkuji.

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
Goldeenka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 6. 2020 / 12:26:02 (před 4 roky)
off

Nešla by prosím někde vypnout ta zvuková reklama? Jsem šíleně lekavý člověk a fakt není příjemné, když to na mě najednou začne řvát. Přece si speciálně kvůli tomuhle webu nebudu vypínat zvuk. Dost mi to připomíná takové ty staré obrázky - najdi x rozdílů, kde pak na vás vyskočil zombík či jiná příšera.

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
28. 6. 2020 / 22:23:08 (před 4 roky)
off
Luteka napsal(a):

Fruiko Je možné udělat nějaký osobní blacklist uživatelů, od kterých nechci zobrazovat žádné komentáře, hodnocení a podobně? (prostě jako kdyby pro mě ti uživatelé neexistovali, takový protipól oblíbeným uživatelům) Děkuji.

Yes, please!

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 6. 2020 / 10:06:47 (před 4 roky)
off
Luteka napsal(a):

Je docela složitý. Protože pak na ně reagují ostatní a budou tam nejspíš nelogické díry. Případně když ho někdo odcituje, tak to stejně uvidíš.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
29. 6. 2020 / 20:07:43 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Je docela složitý. Protože pak na ně reagují ostatní a budou tam nejspíš nelogické díry. Případně když ho někdo odcituje, tak to stejně uvidíš.

Jj, logika by zaplakala. :) Tak já lépe naučím své oči selektovat a je vyřešeno.

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.