Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
V předchozí verzi byl seznam počtu ohodnocených seriálů podle stanic. Je k dohledání i tady? Možná jen blbě hledám, ale nenacházím.
Nevada napsal(a):
V předchozí verzi byl seznam počtu ohodnocených seriálů podle stanic. Je k dohledání i tady? Možná jen blbě hledám, ale nenacházím.
Statistiky podle stanic nejsou tak těžké, ale těžké je vymyslet, kam je přehledně vložit, aby to tam mělo smysl, ničemu nevadilo a šlo snadno najít všem :D Takže zatím to taky lehce posunujeme, každopádně taky je v plánu.
Ahoj Fruiko, myslíš, že by šlo do Watchlistu někam k seriálům zakomponovat z jaké jsou TV stanice? :) Často se mi stává, že bych si z dlouho uložených seriálů zkouknul třeba nějakou celou sérii na Netflixu, ale takhle musím všechny seriály proklikat a zjistit, jaká stanice je vysílá.
Předem děkuji!
Miro_CZ napsal(a):
Ahoj Fruiko, myslíš, že by šlo do Watchlistu někam k seriálům zakomponovat z jaké jsou TV stanice? :) Často se mi stává, že bych si z dlouho uložených seriálů zkouknul třeba nějakou celou sérii na Netflixu, ale takhle musím všechny seriály proklikat a zjistit, jaká stanice je vysílá.
Předem děkuji!
Z databáze to vytáhnout není problém, jen nevím kam to narvat, obzvlášť v mobilní verzi, tam už je ultra narváno + Netflix má spoustu cizích věcí (hlavně ty mimoamerický), takže to asi stejně na první pohled nepoznáš, protože tam bude nějaká finská stanice.
zdravim neviem ci sa uz niekto tu pytal ale chcel by som sa spytat ci je mozne vo watchliste vybrat aj pre konkretny serial datum vysielania lebo vsetko pozeram v original premiere tak mam nastavenu tu ale pri simpsonovcoch by sa mi zisla zobrazovat len cesku lebo to jedine cakam na vysielanie s dabingom
Fruiko napsal(a):
Z databáze to vytáhnout není problém, jen nevím kam to narvat, obzvlášť v mobilní verzi, tam už je ultra narváno + Netflix má spoustu cizích věcí (hlavně ty mimoamerický), takže to asi stejně na první pohled nepoznáš, protože tam bude nějaká finská stanice.
Ohledně místa - dalo by se dát třeba logo stanice do sloupečku vlevo vedle čísla epizody, tam by se to snad vejít mohlo. No a na mobilní verzi to třeba nezobrazovat vůbec, jestli by to tak šlo nastavit?
No a k cizím věcem - nevím jakých dalších seriálů se to týká, ale teď jsem kontroloval La Casa De Papel a Lucifer, které oba původně pocházejí z jiných stanic, ale u obou je teď uvedený Netflix.
Miro_CZ napsal(a):
Ohledně místa - dalo by se dát třeba logo stanice do sloupečku vlevo vedle čísla epizody, tam by se to snad vejít mohlo. No a na mobilní verzi to třeba nezobrazovat vůbec, jestli by to tak šlo nastavit?
No a k cizím věcem - nevím jakých dalších seriálů se to týká, ale teď jsem kontroloval La Casa De Papel a Lucifer, které oba původně pocházejí z jiných stanic, ale u obou je teď uvedený Netflix.
Ty zrovna Netflix odkoupil do své produkce.
Nešlo by změnit datum přidání seriálu, když ho přesunuju ze chci vidět do sledovaných? Takto se mi seriál přesune do správné kategorie, ale datum mu zůstane stejné, jako když jsem si ho přidala do chci vidět. Takže když mám seznam sledovaných seřazený podle data přidání, tak mi to nesedí.
Bylo by užitečné, kdyby se v infoboxu seriálů uveřejňovala informace, jestli existují k seriálu titulky, nebo ne. Šlo by to stejně zautomatizovat, jako vyhledávání dabingu na DabingForum.cz - stačilo by jako zdroj použít titulky.com (případně i další titulkové servery, nebo případně možnost přidat "ručně" fanservery). Odkaz by mohl jít buďto přímo na výsledky vyhledávání, nebo - pokud i to by mohlo být na hranici trestního práva - jen na mainpage příslušného(ných) serveru(ů).
Děkuji za zvážení :-)