Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Spoilery ve statusech jsou na profilu seriálu odkryté, nešlo by s tím něco dělat?
Drunk_Queen napsal(a):
Spoilery ve statusech jsou na profilu seriálu odkryté, nešlo by s tím něco dělat?
Není možná. Jsem opravoval cca 14 dní zpátky. Kde to je a v jakým barevným schéma?
Fruiko napsal(a):
Není možná. Jsem opravoval cca 14 dní zpátky. Kde to je a v jakým barevným schéma?
Mobil, dark verze. Schválně jsem zkusila tři prohlížeče (na dvou z nich jsem na sz nikdy předtím nebyla) a vidím to v obou režimech.
Drunk_Queen napsal(a):
Mobil, dark verze. Schválně jsem zkusila tři prohlížeče (na dvou z nich jsem na sz nikdy předtím nebyla) a vidím to v obou režimech.
A jsi si jistá, že tam ten spoiler vidíš? Já ho tam totiž nemám... 😉🙂
Furiant napsal(a):
A jsi si jistá, že tam ten spoiler vidíš? Já ho tam totiž nemám... 😉🙂
Ježiš, já jsem idiot 🤦♀️. Ok, beru zpět, pardon, neumím číst.
Diskuze u jednotlivých seriálů už definitivně nebudou? :(
Jde načasovat uvítací hlášku na delší zobrazení? Nebo lépe řečeno, aby nezmizela v okamžiku, kdy zavřu tu debilní vyskakovací reklamu?
P.S. Jak to jde s VIP účty?
Nevada napsal(a):
Diskuze u jednotlivých seriálů už definitivně nebudou? :(
Jde načasovat uvítací hlášku na delší zobrazení? Nebo lépe řečeno, aby nezmizela v okamžiku, kdy zavřu tu debilní vyskakovací reklamu?
P.S. Jak to jde s VIP účty?
Diskuze budou.
Tuhle reklamu taky nesnáším a lobuji za její odstranění. Hláška by nejspíš stejně zmizela na klik.
Vip. Pomalu. Furt do toho něco leze, teď například zase budou Emmy a muselo se to přepřipravit.
VIP?
Nevada napsal(a):
VIP?
Pořád pomalu. Čekám tam na nějaký šablony od grafika pro giftshop, takže vyloženě nezdržuji jen já.
keby som si chcela predĺžiť platnosť mailkalendáru,ide to nejako?