Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
26. 8. 2020 / 08:55:21 (před 4 roky)
on
Kahlan napsal(a):

keby som si chcela predĺžiť platnosť mailkalendáru,ide to nejako?

Prodloužil jsem.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 80 | Dr. Gregory House
26. 8. 2020 / 09:30:05 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Prodloužil jsem.

super ďakujem moc =D

Gallifrey fall no more!
padondra28
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
2. 9. 2020 / 02:54:35 (před 4 roky)
off

Dobrý večer,
dopravdy jsem měl vaše stránky moc, moc rád. Ale ta vaše předělávka na sci-fi mimózu, s prominutím, je k pláči.
Kalendář je nepřehledný, snažil jsem se předdávnem se v tom nekolik dní vyznat, ale prostě mi to nesedí. Bílá a modrá fakt bije do očí, ano máte dark mode. Ale to nepomůže.
Titulky, to jsem si ani nevšiml ,že jste je přendali na fórum, po-něvadžd jsem hrál tu tipovací hru 1 bod z 10 dávám, fakt o ničem. A koho napadlo dát ty titulky na fórům, ať se zamyslí. Hodně MIMO.
Ahoj Měj te se.a ať se Vám daří.
PS.: Omlouvám se za překlepy , nějak mi blbne klávesnice.

padondra28
Kahlan
9. 9. 2020 / 09:37:57 (před 4 roky)
off

musím povedať,že nový vzhľad mail kalendáru a asi aj príjemne....len som zvedavá ako to bude vyzerať,aké to bude dlhé keď budem mať v ten deň väčšie množstvo seriálov, aj keď ktovie či bude v týchto časoch niečo také hroziť =D

len jedna otázočka k nemu ešte.teraz tak pozerám,že mi prišiel mail so seriály na dnes,ale oni vychádzajú až zajtra.sú to teda veci, ktoré mávam vo štvrtok a prišli mi na dnes, predtým to prišlo vždy v deň. a aj keď si pozriem kalendár na sz tak mi ich ukazuje až vo štvrtok.

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 9. 2020 / 09:44:42
Fruiko
9. 9. 2020 / 10:10:46 (před 4 roky)
on
Kahlan napsal(a):

musím povedať,že nový vzhľad mail kalendáru a asi aj príjemne....len som zvedavá ako to bude vyzerať,aké to bude dlhé keď budem mať v ten deň väčšie množstvo seriálov, aj keď ktovie či bude v týchto časoch niečo také hroziť =D

len jedna otázočka k nemu ešte.teraz tak pozerám,že mi prišiel mail so seriály na dnes,ale oni vychádzajú až zajtra.sú to teda veci, ktoré mávam vo štvrtok a prišli mi na dnes, predtým to prišlo vždy v deň. a aj keď si pozriem kalendár na sz tak mi ich ukazuje až vo štvrtok.

To bude časový posun. Tam ještě zohledním nastavení z webového kalendáře.

Kahlan
9. 9. 2020 / 10:32:43 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To bude časový posun. Tam ještě zohledním nastavení z webového kalendáře.

to by bolo fajn.asi som to mala tak aj predtým.lebo to vždy ráno pozriem mail a viem čo mám nemám a už som si aj kvázi pamätala,čo je v ktorý deň =D len dnes vidím v maily The 100,idem stiahnuť nikde, pozriem kalendár jaaaaj však to býva vo štvrtok =D

Gallifrey fall no more!
Fruiko
9. 9. 2020 / 10:37:46 (před 4 roky)
on
Kahlan napsal(a):

to by bolo fajn.asi som to mala tak aj predtým.lebo to vždy ráno pozriem mail a viem čo mám nemám a už som si aj kvázi pamätala,čo je v ktorý deň =D len dnes vidím v maily The 100,idem stiahnuť nikde, pozriem kalendár jaaaaj však to býva vo štvrtok =D

Tak oficiálně to je dnes v USA v 8, u nás až zítra ve dvě, no. :D

Vidím opravu tak na 2-3 dny, není úplně triviální zásah, tak prosím omluv zatím ten (ne)posun.

Kahlan
9. 9. 2020 / 11:25:48 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak oficiálně to je dnes v USA v 8, u nás až zítra ve dvě, no. :D

Vidím opravu tak na 2-3 dny, není úplně triviální zásah, tak prosím omluv zatím ten (ne)posun.

a už som to hľadala po nete a potom som sa spamätala =D jasné v pohode, to nie je až taký problém.zatiaľ tam mám ozaj len pár vecí za deň,ak niečo vôbec a kvázi to nejak držím v hlave.a vždy si potom otvorím aj kalendár,tak si to overím keď tak v ňom =D

Gallifrey fall no more!
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 9. 2020 / 06:17:26 (před 4 roky)
off

Jak prosím zruším v mobilní verzi hodnocení, které jsem dala omylem?

Je možné udělat v mobilní verzi něco s tím, aby pole pro psaní příspěvků při opravách textu pořád neujíždělo pod horní lištu?

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Fruiko
11. 9. 2020 / 06:52:02 (před 4 roky)
on
Nevada napsal(a):

Jak prosím zruším v mobilní verzi hodnocení, které jsem dala omylem?

Je možné udělat v mobilní verzi něco s tím, aby pole pro psaní příspěvků při opravách textu pořád neujíždělo pod horní lištu?

Po znovu načtení stránky by tam měl být rušící křížek.

Na jakém zařízení to poskakuje?