Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kahlan napsal(a):
keby som si chcela predĺžiť platnosť mailkalendáru,ide to nejako?
Prodloužil jsem.
Fruiko napsal(a):
Prodloužil jsem.
super ďakujem moc =D
Dobrý večer,
dopravdy jsem měl vaše stránky moc, moc rád. Ale ta vaše předělávka na sci-fi mimózu, s prominutím, je k pláči.
Kalendář je nepřehledný, snažil jsem se předdávnem se v tom nekolik dní vyznat, ale prostě mi to nesedí. Bílá a modrá fakt bije do očí, ano máte dark mode. Ale to nepomůže.
Titulky, to jsem si ani nevšiml ,že jste je přendali na fórum, po-něvadžd jsem hrál tu tipovací hru 1 bod z 10 dávám, fakt o ničem. A koho napadlo dát ty titulky na fórům, ať se zamyslí. Hodně MIMO.
Ahoj Měj te se.a ať se Vám daří.
PS.: Omlouvám se za překlepy , nějak mi blbne klávesnice.
musím povedať,že nový vzhľad mail kalendáru a asi aj príjemne....len som zvedavá ako to bude vyzerať,aké to bude dlhé keď budem mať v ten deň väčšie množstvo seriálov, aj keď ktovie či bude v týchto časoch niečo také hroziť =D
len jedna otázočka k nemu ešte.teraz tak pozerám,že mi prišiel mail so seriály na dnes,ale oni vychádzajú až zajtra.sú to teda veci, ktoré mávam vo štvrtok a prišli mi na dnes, predtým to prišlo vždy v deň. a aj keď si pozriem kalendár na sz tak mi ich ukazuje až vo štvrtok.
Kahlan napsal(a):
musím povedať,že nový vzhľad mail kalendáru a asi aj príjemne....len som zvedavá ako to bude vyzerať,aké to bude dlhé keď budem mať v ten deň väčšie množstvo seriálov, aj keď ktovie či bude v týchto časoch niečo také hroziť =D
len jedna otázočka k nemu ešte.teraz tak pozerám,že mi prišiel mail so seriály na dnes,ale oni vychádzajú až zajtra.sú to teda veci, ktoré mávam vo štvrtok a prišli mi na dnes, predtým to prišlo vždy v deň. a aj keď si pozriem kalendár na sz tak mi ich ukazuje až vo štvrtok.
To bude časový posun. Tam ještě zohledním nastavení z webového kalendáře.
Fruiko napsal(a):
To bude časový posun. Tam ještě zohledním nastavení z webového kalendáře.
to by bolo fajn.asi som to mala tak aj predtým.lebo to vždy ráno pozriem mail a viem čo mám nemám a už som si aj kvázi pamätala,čo je v ktorý deň =D len dnes vidím v maily The 100,idem stiahnuť nikde, pozriem kalendár jaaaaj však to býva vo štvrtok =D
Kahlan napsal(a):
to by bolo fajn.asi som to mala tak aj predtým.lebo to vždy ráno pozriem mail a viem čo mám nemám a už som si aj kvázi pamätala,čo je v ktorý deň =D len dnes vidím v maily The 100,idem stiahnuť nikde, pozriem kalendár jaaaaj však to býva vo štvrtok =D
Tak oficiálně to je dnes v USA v 8, u nás až zítra ve dvě, no. :D
Vidím opravu tak na 2-3 dny, není úplně triviální zásah, tak prosím omluv zatím ten (ne)posun.
Fruiko napsal(a):
Tak oficiálně to je dnes v USA v 8, u nás až zítra ve dvě, no. :D
Vidím opravu tak na 2-3 dny, není úplně triviální zásah, tak prosím omluv zatím ten (ne)posun.
a už som to hľadala po nete a potom som sa spamätala =D jasné v pohode, to nie je až taký problém.zatiaľ tam mám ozaj len pár vecí za deň,ak niečo vôbec a kvázi to nejak držím v hlave.a vždy si potom otvorím aj kalendár,tak si to overím keď tak v ňom =D
Jak prosím zruším v mobilní verzi hodnocení, které jsem dala omylem?
Je možné udělat v mobilní verzi něco s tím, aby pole pro psaní příspěvků při opravách textu pořád neujíždělo pod horní lištu?
Nevada napsal(a):
Jak prosím zruším v mobilní verzi hodnocení, které jsem dala omylem?
Je možné udělat v mobilní verzi něco s tím, aby pole pro psaní příspěvků při opravách textu pořád neujíždělo pod horní lištu?
Po znovu načtení stránky by tam měl být rušící křížek.
Na jakém zařízení to poskakuje?