Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Po znovu načtení stránky by tam měl být rušící křížek.
Díky
Fruiko napsal(a):
Na jakém zařízení to poskakuje?
Na tabletu. OS Android 6.0. Prohlížeč Chrome.
Mne by sa tu zišli nejaké rozšírené osobne štatistiky v profile všetko na jednom mieste aj to čo už je zverejnené a nové ako :-
Počet hodín odsurfovaných na webe
Rôzne umiestnenia v hrách,tipovačkách,Hádankách atď
Rebríček bohatstva kreditov :-))
Počet návštev
Rozšíriť aj trofeje aby zaznamenali viac ako 5 zlepšení plus kedy som tu úroveň dosiahol .
A iné divnosti :-D
Nevada napsal(a):
Na tabletu. OS Android 6.0. Prohlížeč Chrome.
Nevím, jestli to má souvislost, ale všimla jsem si taky, že po otevření serialzone se stránka několikrát po sobě jakoby opakovaně načítá. Nebo to spíš jen načítá jen některé prvky? Stránka jako taková zůstane zobrazená. Na žádném jiném webu to nedělá.
Nevada napsal(a):
Nevím, jestli to má souvislost, ale všimla jsem si taky, že po otevření serialzone se stránka několikrát po sobě jakoby opakovaně načítá. Nebo to spíš jen načítá jen některé prvky? Stránka jako taková zůstane zobrazená. Na žádném jiném webu to nedělá.
To vypadá na nějaký konflikt v reklamách. Něco zkusím vymyslet.
mala by som ešte jednu ohľadom kalendáru. už mi to chodí v poriadku ako treba.pri britských nemôžem zabudnúť,že síce budú v ten deň večera,ale ja stiahnem až na druhý deň =D
ale iné som chcela.minulý aj tento týždeň mi prišiel medzi seriálmi na deň aj Wentworth (mám ho v chcem vidieť)
Kahlan napsal(a):
mala by som ešte jednu ohľadom kalendáru. už mi to chodí v poriadku ako treba.pri britských nemôžem zabudnúť,že síce budú v ten deň večera,ale ja stiahnem až na druhý deň =D
ale iné som chcela.minulý aj tento týždeň mi prišiel medzi seriálmi na deň aj Wentworth (mám ho v chcem vidieť)
Mrknu na to. Bere si to nastavení z kalendáře, chci vidět tam nemáš zapnuté?
Fruiko napsal(a):
Mrknu na to. Bere si to nastavení z kalendáře, chci vidět tam nemáš zapnuté?
pozerala som a mám tam len nastavené piloty seriálov, ktoré chcem vidieť...a tie nové časti mi ukazuje v maily len pri tom jednom seriály
Právě jsem úplnou náhodou objevil funkci dynamického vyhledávání ve watchlistu a je to naprosto perfektní vylepšení! Děkuji za to! :)