Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 11. 2020 / 19:28:39 (před 4 roky)
on

https://www.serialzone.cz/uzivatele/3995-ragelly/piloty/?rok=2020&razeni=zhlednuti

Šlo by tohle řazení zhlédnutých pilotů nastavit tak, aby si to web pamatoval? Vždy, když na stránku vejdu (přes odkaz ve statistikách), mám seriály znovu automaticky seřazené podle názvu.

Ještě lepší by bylo, kdyby bylo na výběr i řazení opačně, tedy od nejnovějších odškrtnutých, aby byly hezky nahoře a nemusela jsem skrolovat až dolů, když si chci seriály z NPL popřidávat do watchlistu :)

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 11. 2020 / 19:29:37
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
10. 11. 2020 / 19:12:09 (před 4 roky)
off

Neplánuje se přidat odkaz na nejnovější názory? Dost mi to tu chybí...

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
10. 11. 2020 / 21:32:38 (před 4 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

Neplánuje se přidat odkaz na nejnovější názory? Dost mi to tu chybí...

Částečná shoda, ale mělo by to být jako v minulé verzi - nejnovější názory by se měly zobrazovat na úvodní stránce (fruikovi jsem na toto tema psal již v minulosti, tak snad najde/bude chtít najít nějaké řešení). Pouhý odkaz nestačí, uživatelé jsou líní se proclikávat:-)

Ve vší úctě k těm, kteří komentují E01 - není nic cennějšího, než názory uživatelů, kteří viděli více, než první epku a hodnotili až po zhlédnutí co největší části seriálu!

Bez jejich viditelného zobrazení klesá motivace k jejich psaní - proč by kdokoliv psal něco, k čemu se dostanou ostatní uživatelé většinou jen náhodou?

Proč sakra musím kvůli názorům neustále navštěvovat IMDb a CSFD, které mi mnohem lépe napoví, jestli se dívat, nebo ne?

Hodnocení E01 (ve smyslu NPL a SLDH - i když se to ofiko netváří jako hodnocení) je často zcela irelevantní, nemluvě o tom, že nejsou psána quasináhodným vzorkem diváků, ale dokola jedněmi a týmiž lidmi.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
10. 11. 2020 / 22:06:03 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Částečná shoda, ale mělo by to být jako v minulé verzi - nejnovější názory by se měly zobrazovat na úvodní stránce

To jsem měl na mysli, názory seřazený od nejnovějších po nejstarší, tak jak to bylo ve starý verzi. Kolikrát jsem takhle narazil na kvalitní a neznámý seriál. Třeba La Casa de papel jsem takhle objevil, když to u nás nikdo neznal. Teď jediné jít na profil seriálu a zjišťovat je tam názor, není, to mě vůbec nebaví.

Přesně proto už nepíšu názory, když to tu nemá skoro nikdo šanci si to přečíst.
Maximálně, když mě někdo sleduje, tak se mu to ukáže na timeline.

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 11. 2020 / 22:06:43
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 11. 2020 / 09:07:25 (před 4 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

To jsem měl na mysli, názory seřazený od nejnovějších po nejstarší, tak jak to bylo ve starý verzi. Kolikrát jsem takhle narazil na kvalitní a neznámý seriál. Třeba La Casa de papel jsem takhle objevil, když to u nás nikdo neznal. Teď jediné jít na profil seriálu a zjišťovat je tam názor, není, to mě vůbec nebaví.

Přesně proto už nepíšu názory, když to tu nemá skoro nikdo šanci si to přečíst.
Maximálně, když mě někdo sleduje, tak se mu to ukáže na timeline.

OK posunul jsem v todo na první pozice.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 11. 2020 / 15:04:27 (před 4 roky)
on

proobacz ⬆️⬆️⬆️ poslední tři příspěvky :)

Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
18. 11. 2020 / 10:35:25 (před 3 roky)
off

1. Nemohlo by se v narážkách na jiné seriály udělat skupinky po seriálech nebo aspoň vyhledávání daného seriálu v narážkách? Např. tady, když chci najít narážky na seriál GOT, musím stránku donekonečna scrollovat.

2. Nešlo by v režimu dark mode lépe (nějak výrazněji) označit epizody, které mají obsah, a které ne? Pro porovnání posílám screenshot - Dark mode, Light mode

3. Asi se najde málo lidí, co budou tuto funkci využívat, ale mně by se hodilo nové vyhledávání. A to podle postav daných seriálů. Např. Budu vyhledávat postavu Daniela Jacksona, vyjede mi, že se postava objevila v seriálu SG1 a SGA.

Pokud to půjde děkuji. Když by to nešlo, chápu.

Editováno: 2x | Naposledy: 18. 11. 2020 / 10:59:42
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
18. 11. 2020 / 11:19:20 (před 3 roky)
off
Domic napsal(a):

1. Nemohlo by se v narážkách na jiné seriály udělat skupinky po seriálech nebo aspoň vyhledávání daného seriálu v narážkách? Např. tady, když chci najít narážky na seriál GOT, musím stránku donekonečna scrollovat.

Něco s tím zkusím vymyslet. Jsem nějak předpokládal, že by mohlo stačit CTRL + F (ono to asi moc lidí nepotřebuje).

Domic napsal(a):

2. Nešlo by v režimu dark mode lépe (nějak výrazněji) označit epizody, které mají obsah, a které ne? Pro porovnání posílám screenshot - Dark mode, Light mode

Na tohle ti tady tagnu megawir.

Domic napsal(a):

3. Asi se najde málo lidí, co budou tuto funkci využívat, ale mně by se hodilo nové vyhledávání. A to podle postav daných seriálů. Např. Budu vyhledávat postavu Daniela Jacksona, vyjede mi, že se postava objevila v seriálu SG1 a SGA.

Pokud to půjde děkuji. Když by to nešlo, chápu.

To tu kdysi bylo, tak bych mohl někdy udělat znovu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
18. 11. 2020 / 13:49:53 (před 3 roky)
off
Domic napsal(a):

U dark verze je několik odstínů šedé, které se používají napříč celým webem. V tomhle konkrétním seznamu jsou navíc dvě střídající se pozadí a je potřeba, aby to bylo zřetelné na obou = musí to být světlejší, aby bylo jasné, že epizoda není hotová a zároveň dost tmavé, aby to vůbec bylo k přečtení, resp. vidět. Stejně tak je potřeba zachovat barevnost, aby z toho nebyly omalovánky. Je to lehounce poladěné, tohle je maximum, co jde.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
25. 11. 2020 / 11:44:38 (před 3 roky)
off

Ahoj, nešlo by se zamyslet nad nějakým novým formátem krátkých článků / novinek? Mám na mysli třeba teď aktuální zprávu o tom, že seriál #martyisdead získal Emmy, ale vlastně se o tom na titulní stránce SZ vůbec nedozvím a dohledal jsem to až po rozkliknutí seriálu v sekci "Co říkají o seriálu ostatní".. Titulní strana se smrskla prakticky na články SLDH, NPL a Ankety. Do toho teď proběhl článek o ukončení Ordinace, ale o historickém úspěchu na Emmy ani zmínka.