Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 11. 2020 / 12:00:54 (před 3 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

Ahoj, nešlo by se zamyslet nad nějakým novým formátem krátkých článků / novinek? Mám na mysli třeba teď aktuální zprávu o tom, že seriál #martyisdead získal Emmy, ale vlastně se o tom na titulní stránce SZ vůbec nedozvím a dohledal jsem to až po rozkliknutí seriálu v sekci "Co říkají o seriálu ostatní".. Titulní strana se smrskla prakticky na články SLDH, NPL a Ankety. Do toho teď proběhl článek o ukončení Ordinace, ale o historickém úspěchu na Emmy ani zmínka.

Však na HP jsou bleskovky. Ale je jich tolik, že rychle odtečou. Což jiný formát nejspíš taky nespasí, protože odtečou úplně stejně rychle.

Proto je dobré mít ve sledovaných uživatele bleskovky, přeci jen na timeline si toho člověk spíš všimne. Případně pokud máš seriál ve sledovaných, tak se se to taky do timeline propisuje.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
27. 11. 2020 / 19:19:44 (před 3 roky)
off
Nevada napsal(a):

VIP? (A diskuze u seriálů?)
Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Nevada
27. 11. 2020 / 19:21:12 (před 3 roky)
off
Nevada napsal(a):

Je možné udělat v mobilní verzi něco s tím, aby pole pro psaní příspěvků při opravách textu pořád neujíždělo pod horní lištu?
Nevada napsal(a):

Na tabletu. OS Android 6.0. Prohlížeč Chrome.

Stále kvoká. Nende to?

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
27. 11. 2020 / 19:43:43 (před 3 roky)
off
Nevada napsal(a):

Stále kvoká. Nende to?

No furt jsem na to nepřišel. :-(

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
27. 11. 2020 / 23:50:44 (před 3 roky)
off

Nenašel jsem to nikde v  diskusi (ale protože jsem skoro slepej, je možné, že jsem to přehlédl): Mám tak trošku hokej v barevném značení konce série a konce seriálu. Bylo by možné to nějak nastavit/změnit, abych nedostával šok pokaždé, když se dostanu k poslední epizodě řady, aby mi v Kalendáři nesvítila červeně, zatímco ve Watchlistu je modrá?
Je mi jasné, že v okamžiku, kdy je to ještě nerozhodnuté, je v podstatě poslední epizoda série i poslední epizoda seriálu, ale u mnoha to už jisté je a docela to mate (aspoň mě a mé barvičkové OCD).
Děkuji!

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 12. 2020 / 20:49:22 (před 3 roky)
off

Ahoj, bylo by prosím možné přidat k formuláři na doplňování údajů u herců nápovědu na formát data a místa narození? Dřív to tam bylo, že to je RRRR-MM-DD, teď to zmizelo a samozřejmě jsem to dneska napsal opačně, protože doplňuji jen zřídkakdy a tak si to nepamatuju..

Nevada
11. 12. 2020 / 20:52:13 (před 3 roky)
off

Neuvažujete o možnosti sdílet bleskovky? A/nebo možnosti vygenerovat u nich adresu, aby se na ně dalo odkazovat na jiných webech a fórech?

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 12. 2020 / 22:43:34 (před 3 roky)
off
Nevada napsal(a):

Neuvažujete o možnosti sdílet bleskovky? A/nebo možnosti vygenerovat u nich adresu, aby se na ně dalo odkazovat na jiných webech a fórech?

Ahoj, adresu konkrétní bleskovky jde získat, když u ní klikneš na datum a čas vydání (např. tady)

Nevada
11. 12. 2020 / 23:05:13 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ahoj, adresu konkrétní bleskovky jde získat, když u ní klikneš na datum a čas vydání (např. tady)

Díky!

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 12. 2020 / 12:38:06 (před 3 roky)
off

Ahoj, koukám, že čím dál více lidí si v profilu vyplňuje odkaz na Instagramový profil do políčka "Poznámka". Co takhle přidat na profil rovnou možnost zadat si tam odkaz na IG, tak jako to je pro FB a Twitter? :)
edit: Případně by šel udělat i prokliknutelnej s názvem uživatelskýho profilu - stačí oříznout konec odkazu za posledním lomítkem..

Editováno: 1x | Naposledy: 16. 12. 2020 / 11:54:04