Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Chci se zeptat:
- to inverzni chovani tlacitka Pridat prispevek je zamerne? Trochu me to mate a mam tendenci stale klikat na "plus"?
Tak jo, vážně se mi nechce číst celá diskuse a ta mobilní verze, kdy se musí pořád rolovat a na stránku je strašně málo informací a mega velké reklamy mě vážně vytáčí. Mohl by mi prosím někdo poradit, jak si na nastavím pc verzi serialzone na mobilu? Děkuji.
zip napsal(a):
Tak jo, vážně se mi nechce číst celá diskuse a ta mobilní verze, kdy se musí pořád rolovat a na stránku je strašně málo informací a mega velké reklamy mě vážně vytáčí. Mohl by mi prosím někdo poradit, jak si na nastavím pc verzi serialzone na mobilu? Děkuji.
Už bylo řečeno, web je responzivní, neexistuje více verzi, není na co přepnout.Jde to nasimulovat v chrome v menu, který ignoruje reálné rozlišení. Reklama je to, co platí provoz portálu, vše je tu zdarma, takže tolerovat reklamu je to nejmenší, jak je možné poděkovat celému týmu, který tu odvádí šílenou spoustu práce.
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat na rubriku zrušeno/prodlouženo?
Když zkusím dohledat, ukáže se mi jako uživatel?
Silkwe napsal(a):
Už jsem to psala v původním vláknu pod článkem, ale tam to asi zapadlo, tak vypichnu to nejdůležitější.
1. Pokud je příspěvek do diskuze delší, tak v mobilní verzi překáží pri editaci ta modrá lišta s Hlavním menu, která text zbytečně překrývá. (Nevím jak to napsat jednodušeji, ale prostě bylo by fajn, kdyby ta lišta byla skrytá a dala se treba zobrazit tlačítkem. Alespoň by žrala méně místa).
2. V mobilní verzi watchlistu chybí názvy epizod, jsou tam jen čísla. Radši názvy než mega předimenzovani smajlíci. (o těch si myslim, že vypadají jak pro mateřskou školku, původní tlačítka líbilo/nelibilo/videno se mi zamlouvaly mnohem víc a klikat se na ně v pohodě dalo i na mobilu)
Ikonky na mobilu musí být k trefebi prstem, co je větší než maličký, proto ty ikony mají nějaký rozměr. U epizod je vidět to hlavní, tedy číslo. Názvy jsou někdy velice dlouhé, chtěli byste, aby zabraly třeba další dva řádky a watchlist byl ještě větší? Dovolím si pochybovat. Věřte nám, ze tyhle věci tak, jak jsou, mají důvod. Musíme být maximálně univerzální. Samotnou podobu ikon zřejmě budeme řešit. Watchlist ale určitě musí zůstat tak, aby se dal používat solidně i na dotykových zařízeních. Co se týče verze pro PC, velikost řádku budeme zřejmě řešit. Informace určitě najdete tady.
frozennort11 napsal(a):
zdravim bude v nejnovejsi serialy rozkliknutie ako bolo na starej verzii ze ich bolo vidiet viacej najnovsich pridanych serialoch?
Ahoj, bude, máme v ToDo.
Magdalyaly70 napsal(a):
Jsem tak trochu konzerva, tak oplakávám vzhled staré verze :D ... nicméně, zvyknout se dá na vše, když to bude mít svá funkční pozitiva ... ALE, ta bílá ... ta bílá ... začínám z ní bejt světloplachá a obzvláště kalendář mi doslova vypaluje oční důlky, snad si budu muset na serialzone nasazovat černý brojle :D ... ale vážně, možná by bylo fajn, kdyby se dala měnit barva webu a nebo se bílá stala méně bílou B)
Každopádně čest Vaší práci a úsilí ;)
V třetím příspěvků téhle diskuze je dočasně řešení (dark mode), mrkni :)
Dejna_91 napsal(a):
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat na rubriku zrušeno/prodlouženo?
Když zkusím dohledat, ukáže se mi jako uživatel?
Informace o zrušených a prodloužených seriálech budou publikované na Flash News. Každopádně máme v plánu vytvořit i vlastní stránku s přehledem, kde se všechny budou objevovat, aby se to dalo pohodlně dohledat, a informace o zrušení/prodloužení budou dostupné i na profilu seriálu, jak tomu bylo i dříve.
Bohužel jsem z těch, kterým se nová verze nelíbí ale budiž, watchlist funguje, i když je to všechno strašně veliký a světlý, tak se s tím nějak sžiju. Třeba tu bude víc funkcí. Jenom nechápu, proč když zadám herečku Genevieve Padalecki, tak mi to nic nenajde, dokonce ani Padaleckiho ne, byt je to herec / hlavní hrdina Supernatural. Ale snad se ještě indexuje nebo co. Nicméně i přes to, že oplakávám starou verzi, díky za to, co děláte.
simona.p napsal(a):
Bohužel jsem z těch, kterým se nová verze nelíbí ale budiž, watchlist funguje, i když je to všechno strašně veliký a světlý, tak se s tím nějak sžiju. Třeba tu bude víc funkcí. Jenom nechápu, proč když zadám herečku Genevieve Padalecki, tak mi to nic nenajde, dokonce ani Padaleckiho ne, byt je to herec / hlavní hrdina Supernatural. Ale snad se ještě indexuje nebo co. Nicméně i přes to, že oplakávám starou verzi, díky za to, co děláte.
Přeonout na hledání osobností?
https://www.serialzone.cz/hledani/?kde=osobnosti&co=Padalecki
Edit: To časem udělám, že když nenajde seriál, zkusí hledat osobnosti.