Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
V nastavení již jdou dnešní vysílání vypnout.
Bezva, díky moc.
Ehm, štěstí přeje připraveným... VIP? :)
Nevada napsal(a):
Ehm, štěstí přeje připraveným... VIP? :)
Pořád v pořadí. :-D
BTW bylo by zlo Patreon? By mi nejspíš vyřešilo nějaké administrativní problémy.
Fruiko napsal(a):
Pořád v pořadí. :-D
BTW bylo by zlo Patreon? By mi nejspíš vyřešilo nějaké administrativní problémy.
Hm, o tom vím jen to, že to slovo existuje. Vůbec netuším, jak to funguje. Sorry, jsem dinosaurus.
Mimochodem, výpis přítomných uživatelů už tady taky není, nebo je jen šikovně schovaný a nenacházím?
Nevada napsal(a):
Mimochodem, výpis přítomných uživatelů už tady taky není, nebo je jen šikovně schovaný a nenacházím?
Není. Ale čekal jsem až se někdo zeptá s práci na něm. :-D
Fruiko napsal(a):
Tohle vědět, tak tě s tím otravuju už dávno :D. Zrovna včera jsem si procházela kdo je online přes to divný počítadlo a říkala si, jak moc to není ono a chybí mi ta stará verze :D.
Fruiko napsal(a):
Safra, a já se přitom chtěla zeptat už dávno. Jen jsem si nejdřív říkala, že budu nejspíš jen slepá, a že když budu otravovat s další věcí, tak budu zase za otravnou šťouru (pak jsem si řekla, že tohle už stejně nevylepším, tak jsem se nakonec zeptala) :)
andromache napsal(a):
Tohle vědět, tak tě s tím otravuju už dávno :D. Zrovna včera jsem si procházela kdo je online přes to divný počítadlo a říkala si, jak moc to není ono a chybí mi ta stará verze :D.
Nj, budiž nám to poučením. Líná huba... :D
Nevada napsal(a):
Nj, budiž nám to poučením. Líná huba... :D
Ano, holé Serialzonové neštěstí :D.