Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

JindNovo
VIP | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
2. 1. 2021 / 13:38:54 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

BTW bylo by zlo Patreon? By mi nejspíš vyřešilo nějaké administrativní problémy.

Nemám, ale myslím, že minimálně pro začátek, pokud ti to ulehčí, bychom se určitě přizpůsobili :)

Svět není nikdy černej ani bílej, jen někdy nechává stíny na duši
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
4. 1. 2021 / 08:05:03 (před 3 roky)
on

pozerám,že prečo mi nechodí mail kalendár a mne to vyprľalo. išlo by to nejak obnoviť?

Gallifrey fall no more!
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 1. 2021 / 12:40:35 (před 3 roky)
off
Kahlan napsal(a):

pozerám,že prečo mi nechodí mail kalendár a mne to vyprľalo. išlo by to nejak obnoviť?

Prodloužil jsem do června. Snad už to dám do kupy na webu do tý doby. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
4. 1. 2021 / 13:01:48 (před 3 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Prodloužil jsem do června. Snad už to dám do kupy na webu do tý doby. :D

velikánska vďaka =D to je jún,že? =D lebo až dnes som sa nad tým začala čudovať,ako mi dnes vyšlo viacej vecí,že mi nič nechodí.pozriem posledný mail a dole poznámka,že platnosť vyprší o deň,ale to som nejak prehliadla =D

Gallifrey fall no more!
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
6. 1. 2021 / 19:30:48 (před 3 roky)
off
Nevada napsal(a):

Mimochodem, výpis přítomných uživatelů už tady taky není, nebo je jen šikovně schovaný a nenacházím?

Tak už je.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 1. 2021 / 20:31:25 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak už je.

Bezva, dík :) *přemýšlí, s čím by mohla otravovat vzápětí* ;)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
8. 1. 2021 / 01:15:49 (před 3 roky)
off

Dá sa niekde vypnúť tá monstrózna vrchná reklama? Doteraz som si ani nevšimla, že by som mala takú veľkú reklamu hore, alebo som mala zapnuté vypnutie reklamy? Vôbec netuším. Tak ak by sa s tým dalo niečo robiť. Díkes.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 1. 2021 / 01:54:48 (před 3 roky)
off
phoboska napsal(a):

Dá sa niekde vypnúť tá monstrózna vrchná reklama? Doteraz som si ani nevšimla, že by som mala takú veľkú reklamu hore, alebo som mala zapnuté vypnutie reklamy? Vôbec netuším. Tak ak by sa s tým dalo niečo robiť. Díkes.

Máš zapnuto nastavení pozadí? Protože to automaticky vypíná i otravnou reklamu (až na ten pásek dole, co občas vyjede).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
8. 1. 2021 / 03:03:49 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Máš zapnuto nastavení pozadí? Protože to automaticky vypíná i otravnou reklamu (až na ten pásek dole, co občas vyjede).

Vidíš, to som si nepozrela, či mi to nevypršalo.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 1. 2021 / 03:17:52 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo ten pasek je pekne otravnej ... i kdyz samozrejme chapu potrebu reklamy.