Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
BTW, nedavno jsem kupoval zmenu pozadi za kredity. Jiz se neaplikuje sleva? Nebo doslo v kreditshopu k navyseni ceny?
Taky nejak nevim najit odkaz na kreditshop (nebo giftshop)
Jerremy napsal(a):
BTW, nedavno jsem kupoval zmenu pozadi za kredity. Jiz se neaplikuje sleva? Nebo doslo v kreditshopu k navyseni ceny?
Taky nejak nevim najit odkaz na kreditshop (nebo giftshop)
Je v podstatě sloučený s vypnutím horní reklamy. Giftshop bude... někdy.
Fruiko napsal(a):
Je v podstatě sloučený s vypnutím horní reklamy. Giftshop bude... někdy.
Diky za informaci. Takze jiz nebudu se muset snazit zesynchronizovat 2 "platby". Mam to hezky 2v1.
Jak to vypadá s výpisem názorů? Bude v brzké době?
A.R.G.U.S. napsal(a):
Jak to vypadá s výpisem názorů? Bude v brzké době?
Myslím, že aktuálně vázne u megawira.
Ono fakt nemá smysl psát názory, pokud se nové nezobrazují na hlavní stránce - ideální by bylo nad Bleskovkami, na stejné velikosti plochy. V podstatě není důvod psát nové, když se o nich nikdo nedozví...
Ahoj Fruiko ,
na profilu jsem našla kolonku 'uživatelé, které blokuješ' a zajímalo by mě, kdy to bude v provozu, případně jak někoho můžu zablokovat a jak to bude fungovat?
Děkuji.
Luteka napsal(a):
Ahoj Fruiko ,
na profilu jsem našla kolonku 'uživatelé, které blokuješ' a zajímalo by mě, kdy to bude v provozu, případně jak někoho můžu zablokovat a jak to bude fungovat?
Děkuji.
Je ze staré verze. Dalo se tak zabránit tomu, aby ti nepsali otravní lidé.
Fruiko napsal(a):
Je ze staré verze. Dalo se tak zabránit tomu, aby ti nepsali otravní lidé.
A ty hrůzy, když sis někoho zablokoval omylem, protože to bylo hnedle vedle sebe :D.
andromache napsal(a):
A ty hrůzy, když sis někoho zablokoval omylem, protože to bylo hnedle vedle sebe :D.
Jo to se mi stávalo pořád :D