Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 1. 2021 / 21:20:16 (před 3 roky)
off

Opravdu nejde dělat nic s tím, aby ta debilní vyskakovací reklama v dolním pásu nepřekrývala a tím nelikvidovala hlášky? Co třeba hlášky dát výš? Nebo u hlášek nastavit, aby se zavíraly ručně? Tedy by vydržely i poté, co člověk zlikviduje toho vyskakovacího parazita.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 1. 2021 / 21:32:46 (před 3 roky)
off

A když už jsem u toho, tak křížek na zavření té reklamy se poslední dobou nějak divně posunul pod posuvník na pravé straně obrazovky. Sice kousek trčí, takže zavřít se dá, ale je to značně nešikovné.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 2. 2021 / 18:12:30 (před 3 roky)
off
Nevada napsal(a):

A když už jsem u toho, tak křížek na zavření té reklamy se poslední dobou nějak divně posunul pod posuvník na pravé straně obrazovky. Sice kousek trčí, takže zavřít se dá, ale je to značně nešikovné.

Řešíme s reklamním partnerem. Předali jsme jim o tom info, budou se tomu věnovat.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 2. 2021 / 17:58:09 (před 3 roky)
off

Ahoj, při zadávání narážek jsem si všimla toho, že po jejím odeslání, se mi automaticky otevře formulář pro zadání zajímavosti ke stejné epizodě. Je to zamýšlené chování nebo chyba?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
26. 2. 2021 / 19:38:48 (před 3 roky)
on
Janulka93 napsal(a):

Ahoj, při zadávání narážek jsem si všimla toho, že po jejím odeslání, se mi automaticky otevře formulář pro zadání zajímavosti ke stejné epizodě. Je to zamýšlené chování nebo chyba?

To bude chyba.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
6. 3. 2021 / 21:02:38 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To bude chyba.

Ještě k tomuhle: V případě přidávání zajímavostí k seriálu mi po odeslání sice zůstane otevřený formulář zajímavostí, ale místo toho, aby zůstala zaškrtnutá možnost "Zajímavost k celému seriálu", se vždycky automaticky zaškrtne druhá možnost, tedy "Zajímavost se týká konkrétní epizody".
Tak pro případ, že by se taky jednalo o chybu, radši informuju. :)

Fruiko
6. 3. 2021 / 22:00:42 (před 3 roky)
on
AdaW napsal(a):

Ještě k tomuhle: V případě přidávání zajímavostí k seriálu mi po odeslání sice zůstane otevřený formulář zajímavostí, ale místo toho, aby zůstala zaškrtnutá možnost "Zajímavost k celému seriálu", se vždycky automaticky zaškrtne druhá možnost, tedy "Zajímavost se týká konkrétní epizody".
Tak pro případ, že by se taky jednalo o chybu, radši informuju. :)

To se jedná taky o chybu, ale nevím jak ji opravit. :-D

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
7. 3. 2021 / 10:08:49 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To se jedná taky o chybu, ale nevím jak ji opravit. :-D

Dobře. 😅 Tak holt si budeme muset všichni dávat pozor a myslet na to, abychom si to zase vždycky zpátky přepnuli. 😃

Fruiko
7. 3. 2021 / 10:49:05 (před 3 roky)
on
AdaW napsal(a):

Dobře. 😅 Tak holt si budeme muset všichni dávat pozor a myslet na to, abychom si to zase vždycky zpátky přepnuli. 😃

Třeba na to přijdu někdy. :-D

Ono to má řešení, ale musí se to celé předělat. Takže chci nějaké méně pracné řešení.

frozennort11
VIP | Cool level: 26 | Ally McBealová
22. 3. 2021 / 12:58:20 (před 3 roky)
off

nejak sa mi buglo pozadie webu ked nastavim nejake aj tak sa zmeni na bielo poradi niekto ako to opravit