Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Opravdu nejde dělat nic s tím, aby ta debilní vyskakovací reklama v dolním pásu nepřekrývala a tím nelikvidovala hlášky? Co třeba hlášky dát výš? Nebo u hlášek nastavit, aby se zavíraly ručně? Tedy by vydržely i poté, co člověk zlikviduje toho vyskakovacího parazita.
A když už jsem u toho, tak křížek na zavření té reklamy se poslední dobou nějak divně posunul pod posuvník na pravé straně obrazovky. Sice kousek trčí, takže zavřít se dá, ale je to značně nešikovné.
Nevada napsal(a):
A když už jsem u toho, tak křížek na zavření té reklamy se poslední dobou nějak divně posunul pod posuvník na pravé straně obrazovky. Sice kousek trčí, takže zavřít se dá, ale je to značně nešikovné.
Řešíme s reklamním partnerem. Předali jsme jim o tom info, budou se tomu věnovat.
Ahoj, při zadávání narážek jsem si všimla toho, že po jejím odeslání, se mi automaticky otevře formulář pro zadání zajímavosti ke stejné epizodě. Je to zamýšlené chování nebo chyba?
Janulka93 napsal(a):
Ahoj, při zadávání narážek jsem si všimla toho, že po jejím odeslání, se mi automaticky otevře formulář pro zadání zajímavosti ke stejné epizodě. Je to zamýšlené chování nebo chyba?
To bude chyba.
Fruiko napsal(a):
To bude chyba.
Ještě k tomuhle: V případě přidávání zajímavostí k seriálu mi po odeslání sice zůstane otevřený formulář zajímavostí, ale místo toho, aby zůstala zaškrtnutá možnost "Zajímavost k celému seriálu", se vždycky automaticky zaškrtne druhá možnost, tedy "Zajímavost se týká konkrétní epizody".
Tak pro případ, že by se taky jednalo o chybu, radši informuju. :)
AdaW napsal(a):
Ještě k tomuhle: V případě přidávání zajímavostí k seriálu mi po odeslání sice zůstane otevřený formulář zajímavostí, ale místo toho, aby zůstala zaškrtnutá možnost "Zajímavost k celému seriálu", se vždycky automaticky zaškrtne druhá možnost, tedy "Zajímavost se týká konkrétní epizody".
Tak pro případ, že by se taky jednalo o chybu, radši informuju. :)
To se jedná taky o chybu, ale nevím jak ji opravit. :-D
Fruiko napsal(a):
To se jedná taky o chybu, ale nevím jak ji opravit. :-D
Dobře. 😅 Tak holt si budeme muset všichni dávat pozor a myslet na to, abychom si to zase vždycky zpátky přepnuli. 😃
AdaW napsal(a):
Dobře. 😅 Tak holt si budeme muset všichni dávat pozor a myslet na to, abychom si to zase vždycky zpátky přepnuli. 😃
Třeba na to přijdu někdy. :-D
Ono to má řešení, ale musí se to celé předělat. Takže chci nějaké méně pracné řešení.
nejak sa mi buglo pozadie webu ked nastavim nejake aj tak sa zmeni na bielo poradi niekto ako to opravit