Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
22. 3. 2021 / 13:02:44 (před 3 roky)
off
frozennort11 napsal(a):

nejak sa mi buglo pozadie webu ked nastavim nejake aj tak sa zmeni na bielo poradi niekto ako to opravit

to isté sa stalo aj mne.aj keď si nejaké vyberiem,na chvíľu tam zasvieti a potom biele a píše mi,že zakúpené mám do 23.4

Gallifrey fall no more!
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
22. 3. 2021 / 14:05:40 (před 3 roky)
off
frozennort11 napsal(a):

nejak sa mi buglo pozadie webu ked nastavim nejake aj tak sa zmeni na bielo poradi niekto ako to opravit

Já jsem na tom stejně, vybrané pozadí vždycky jen na chvíli problikne.

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 3. 2021 / 17:51:49 (před 3 roky)
off

VIP?

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
frozennort11
VIP | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 3. 2021 / 15:54:53 (před 3 roky)
off

neviem ci to patri sem ale je dost trofeji na roznen zanre serialov ale akosi anime nema ziadnu

JindNovo
VIP | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
11. 6. 2021 / 01:53:52 (před 3 roky)
off

Fruiko.. Před nějakými těmi týdny ses ptal, zda bychom zkousli VIP přes Patreon... Je v tom nebo obecně ve VIP nějaký pokrok o krok dál? :)

Svět není nikdy černej ani bílej, jen někdy nechává stíny na duši
JindNovo
19. 10. 2022 / 02:49:41 (před 2 roky)
off

Nový dotaz navazující na ten předchozí...

VIP je dostupné přes Gazetisto, to vím. Šlo by někde sepsat, co vše pod VIP spadá? Některé možnosti v nastavení jsou díky zašednutí jasné, ale třeba je to více rozšířené než je na první pohled vidět a chtělo by tě někde sepsat. Díky.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
19. 10. 2022 / 09:45:51 (před 2 roky)
on
JindNovo napsal(a):

Nový dotaz navazující na ten předchozí...

VIP je dostupné přes Gazetisto, to vím. Šlo by někde sepsat, co vše pod VIP spadá? Některé možnosti v nastavení jsou díky zašednutí jasné, ale třeba je to více rozšířené než je na první pohled vidět a chtělo by tě někde sepsat. Díky.

Funguje to v podstatě jako bonus k předplatnému. Takže základem je newsletter od Gazetista a VIP je jako bonus, protože to je daňově nejvíc bezproblémové.

Aktuálně VIP umí:

- absolutně žádná reklama
- možnost nastavit si pozadí
- větší personalizace watchlistu (možnost přidat seznamy a nastavovat jednotlivým kategoriím různé zobrazení)
- více seriálů ve filtru (250 místo 100)

- větší vliv na to, co za funkce se udělá do budoucna :-D případně, pokud tě něco napadne tak i jen pro VIP

JindNovo napsal(a):

Fruiko.. Před nějakými těmi týdny ses ptal, zda bychom zkousli VIP přes Patreon... Je v tom nebo obecně ve VIP nějaký pokrok o krok dál? :)

Zatím ne. Je tam děsný oser s daněním příjmů ze zahraničí. A po pravdě zájem moc nebyl.

Kdybych věděl, že najdu 100+ lidí na předplatné, tak se dá uvažovat o platební bráně, ale tam si taky berou většinou 300 za měsíc + %. Takže aby se vůbec zaplatila ta brána.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 10. 2022 / 09:51:36
JindNovo
21. 10. 2022 / 21:37:50 (před 2 roky)
off
Fruiko napsal(a):

...

Ohledně Patreonu chápu. Čistě kvůli cz/sk službě/webu to nemá smysl. I proto jsem pak schválně zmínil Gazetisto.
Obecně nějaká česká služba jako Pickey nebo Gazetisto (jsou tam mj. Opráski) vlastně stačí.

Děkuji za soupis, hodí se pro lepší rozhodnutí, zda se přidat. Třeba právě u pozadí jsem to čekal, ale bohužel nikde, ani na stránce s jeho nastavením, nenašel zmínku. Jen o reklamách v Giftshop => VIP.

Tak jestli by nebylo od věci dát aktuální soupis výhod více na oči, i když je VIP tedy jen v betě.

Zetta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 12. 2022 / 12:33:15 (před 99 týdny)
off

Ahoj,

bylo by mozne pridat zalozku 'Rozkoukane' serialy v sekci Menu, kdyz uz zde mame i 'Dokoukane' serialy?

Diky a hezky den preji :-)

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
22. 12. 2022 / 20:22:06 (před 99 týdny)
off

Ahoj, nevím, jestli tady už ta otázka náhodou nebyla...

Jak "tagnu" někoho na timeline? Děkuji...

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.