Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 12. 2022 / 21:11:54 (před 99 týdny)
on
darbak napsal(a):

Ahoj, nevím, jestli tady už ta otázka náhodou nebyla...

Jak "tagnu" někoho na timeline? Děkuji...

jako když vytváříš odkaz na seriál, tzv. @jmeno a měl by ti vyjet seznam

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
23. 12. 2022 / 18:26:57 (před 98 týdny)
on
Zetta napsal(a):

Ahoj,

bylo by mozne pridat zalozku 'Rozkoukane' serialy v sekci Menu, kdyz uz zde mame i 'Dokoukane' serialy?

Diky a hezky den preji :-)

Bylo.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Zetta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 12. 2022 / 09:04:58 (před 98 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Bylo.

Ahoj, dekuji za pridani teto funkce, jen nefunguje spravne. Muzes ji prosim upravit? V 'Rozkoukanych' by se nemeli zobrazovat jiz dokoukané serialy. Diky predem

Fruiko
24. 12. 2022 / 09:16:37 (před 98 týdny)
on
Zetta napsal(a):

Ahoj, dekuji za pridani teto funkce, jen nefunguje spravne. Muzes ji prosim upravit? V 'Rozkoukanych' by se nemeli zobrazovat jiz dokoukané serialy. Diky predem

Funguje asi jak má. Rozkoukané je jen zkrácený název do menu. Celý je seriály s alespoň jednou odškrtnutou epizodou.

Zetta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 12. 2022 / 09:45:04 (před 98 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Funguje asi jak má. Rozkoukané je jen zkrácený název do menu. Celý je seriály s alespoň jednou odškrtnutou epizodou.

Nedava moc smysl...

V 'Oblibene/ Sledovane' mi to ukazuje, ze sleduji 122 serialu, 8 je ignorovanych a 75 je dokoukanych. (U dvou serialu jsem nevidel doposud zadnou epizodu)
Tzn. 122 - 75 = 47 - 2 serialy, kde jsem nevidel zadnou epizodu = 45 serialu je rozkoukanych, kde jsem videl alespon jednu epizodu a nejsou dokoukane, ktere by se meli zobrazovat v 'Rozkoukanych' serialech :-)
V 'Dokoukanych' vidim 75 dokoukanych serialu, coz je spravne.

Fruiko
24. 12. 2022 / 13:20:09 (před 98 týdny)
on
Zetta napsal(a):

Nedava moc smysl...

V 'Oblibene/ Sledovane' mi to ukazuje, ze sleduji 122 serialu, 8 je ignorovanych a 75 je dokoukanych. (U dvou serialu jsem nevidel doposud zadnou epizodu)
Tzn. 122 - 75 = 47 - 2 serialy, kde jsem nevidel zadnou epizodu = 45 serialu je rozkoukanych, kde jsem videl alespon jednu epizodu a nejsou dokoukane, ktere by se meli zobrazovat v 'Rozkoukanych' serialech :-)
V 'Dokoukanych' vidim 75 dokoukanych serialu, coz je spravne.

V oblíbených/sledovaných je jen to, co je oblíbené/sledované pomocí pluska na profilu a je tedy i ve watchlistu. V rozkoukaných je vše, co má odškrtnutou alespoň jednu epizodu klidně i bez přítomnosti ve sledovaných.

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
3. 1. 2023 / 12:23:42 (před 97 týdny)
off

Neuvažujete o možnosti hodnocení jednotlivých sérií, přičemž hodnocení celého seriálu by pak vycházelo z průměru?

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Fruiko
3. 1. 2023 / 19:21:12 (před 97 týdny)
on
Nevada napsal(a):

Neuvažujete o možnosti hodnocení jednotlivých sérií, přičemž hodnocení celého seriálu by pak vycházelo z průměru?

Mám to už dva roky rozpracovaný, ale furt ti nějak nemůžu dorazit, je tam docela dost problémů k dořešení...

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 1. 2023 / 19:51:41 (před 97 týdny)
off

A jak to vypadá se stavem Cool levelů ;)? Vrátí se na profily někdy procentuální postup k další úrovni :-)?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
3. 1. 2023 / 20:07:07 (před 97 týdny)
on
andromache napsal(a):

A jak to vypadá se stavem Cool levelů ;)? Vrátí se na profily někdy procentuální postup k další úrovni :-)?

To v podstatě vázne na grafikovi. Se musí ukecat, aby to nakreslil a vymyslel responzimobilní. :D