Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
darbak napsal(a):
Ahoj, nevím, jestli tady už ta otázka náhodou nebyla...
Jak "tagnu" někoho na timeline? Děkuji...
jako když vytváříš odkaz na seriál, tzv. @jmeno a měl by ti vyjet seznam
Zetta napsal(a):
Ahoj,
bylo by mozne pridat zalozku 'Rozkoukane' serialy v sekci Menu, kdyz uz zde mame i 'Dokoukane' serialy?
Diky a hezky den preji :-)
Bylo.
Fruiko napsal(a):
Bylo.
Ahoj, dekuji za pridani teto funkce, jen nefunguje spravne. Muzes ji prosim upravit? V 'Rozkoukanych' by se nemeli zobrazovat jiz dokoukané serialy. Diky predem
Zetta napsal(a):
Ahoj, dekuji za pridani teto funkce, jen nefunguje spravne. Muzes ji prosim upravit? V 'Rozkoukanych' by se nemeli zobrazovat jiz dokoukané serialy. Diky predem
Funguje asi jak má. Rozkoukané je jen zkrácený název do menu. Celý je seriály s alespoň jednou odškrtnutou epizodou.
Fruiko napsal(a):
Funguje asi jak má. Rozkoukané je jen zkrácený název do menu. Celý je seriály s alespoň jednou odškrtnutou epizodou.
Nedava moc smysl...
V 'Oblibene/ Sledovane' mi to ukazuje, ze sleduji 122 serialu, 8 je ignorovanych a 75 je dokoukanych. (U dvou serialu jsem nevidel doposud zadnou epizodu)
Tzn. 122 - 75 = 47 - 2 serialy, kde jsem nevidel zadnou epizodu = 45 serialu je rozkoukanych, kde jsem videl alespon jednu epizodu a nejsou dokoukane, ktere by se meli zobrazovat v 'Rozkoukanych' serialech :-)
V 'Dokoukanych' vidim 75 dokoukanych serialu, coz je spravne.
Zetta napsal(a):
Nedava moc smysl...
V 'Oblibene/ Sledovane' mi to ukazuje, ze sleduji 122 serialu, 8 je ignorovanych a 75 je dokoukanych. (U dvou serialu jsem nevidel doposud zadnou epizodu)
Tzn. 122 - 75 = 47 - 2 serialy, kde jsem nevidel zadnou epizodu = 45 serialu je rozkoukanych, kde jsem videl alespon jednu epizodu a nejsou dokoukane, ktere by se meli zobrazovat v 'Rozkoukanych' serialech :-)
V 'Dokoukanych' vidim 75 dokoukanych serialu, coz je spravne.
V oblíbených/sledovaných je jen to, co je oblíbené/sledované pomocí pluska na profilu a je tedy i ve watchlistu. V rozkoukaných je vše, co má odškrtnutou alespoň jednu epizodu klidně i bez přítomnosti ve sledovaných.
Neuvažujete o možnosti hodnocení jednotlivých sérií, přičemž hodnocení celého seriálu by pak vycházelo z průměru?
Nevada napsal(a):
Neuvažujete o možnosti hodnocení jednotlivých sérií, přičemž hodnocení celého seriálu by pak vycházelo z průměru?
Mám to už dva roky rozpracovaný, ale furt ti nějak nemůžu dorazit, je tam docela dost problémů k dořešení...
A jak to vypadá se stavem Cool levelů ;)? Vrátí se na profily někdy procentuální postup k další úrovni :-)?
andromache napsal(a):
A jak to vypadá se stavem Cool levelů ;)? Vrátí se na profily někdy procentuální postup k další úrovni :-)?
To v podstatě vázne na grafikovi. Se musí ukecat, aby to nakreslil a vymyslel responzimobilní. :D