Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
To v podstatě vázne na grafikovi. Se musí ukecat, aby to nakreslil a vymyslel responzimobilní. :D
Aha, takže fňukat u Biskina nebo kdo to tu má na starosti jo? Chápu :D.
andromache napsal(a):
Aha, takže fňukat u Biskina nebo kdo to tu má na starosti jo? Chápu :D.
U Jarddos.
Fruiko napsal(a):
U Jarddos.
Aha :-).
JindNovo napsal(a):
Ohledně Patreonu chápu. Čistě kvůli cz/sk službě/webu to nemá smysl. I proto jsem pak schválně zmínil Gazetisto.
Obecně nějaká česká služba jako Pickey nebo Gazetisto (jsou tam mj. Opráski) vlastně stačí.
Děkuji za soupis, hodí se pro lepší rozhodnutí, zda se přidat. Třeba právě u pozadí jsem to čekal, ale bohužel nikde, ani na stránce s jeho nastavením, nenašel zmínku. Jen o reklamách v Giftshop => VIP.
Tak jestli by nebylo od věci dát aktuální soupis výhod více na oči, i když je VIP tedy jen v betě.
Rozjel jsem zkušebně Buymeacoffe. + jsem doplnil do giftshopu k VIP, co to umí.
Fruiko
Tak jsem se konečně dokopal k tomu dát na Gezetistu odběr. Jen mě dodatečně napadl dotaz, jak se mi spáruje VIP, když mám Gazetisto a místní účet vedené na jiný mail? (:
Ještě jsem si všiml, že je tam možnost nějakého prémiového odběru, ale není moc popsáno, co to znamená, tak jsem jen u klasického.
P.S. Kdyby někdy došlo ještě k rozšíření na Pickey, dej vědět, s radostí se přesunu.
JindNovo napsal(a):
Fruiko
Tak jsem se konečně dokopal k tomu dát na Gezetistu odběr. Jen mě dodatečně napadl dotaz, jak se mi spáruje VIP, když mám Gazetisto a místní účet vedené na jiný mail? (:
Ještě jsem si všiml, že je tam možnost nějakého prémiového odběru, ale není moc popsáno, co to znamená, tak jsem jen u klasického.
P.S. Kdyby někdy došlo ještě k rozšíření na Pickey, dej vědět, s radostí se přesunu.
Napiš mi do zpráv nebo na mail ten druhý mail a já vyřeším ručně.
JindNovo napsal(a):
FruikoP.S. Kdyby někdy došlo ještě k rozšíření na Pickey, dej vědět, s radostí se přesunu.
U Pickey mi přijde, že bych tam měl tvořit nějaký obsah, aby to fungovalo.
Fruiko napsal(a):
U Pickey mi přijde, že bych tam měl tvořit nějaký obsah, aby to fungovalo.
No, Týden v seriálech je taky obsah, tak to případně opět spojit. I když Starý Mrzout (Radio Zeitung) taky má občas období dost nárazové tvorby. Už jsem zažil i hluchý měsíc.
Ale je to jen výhoda, že je to česká služba, kam případně lidi s podcasty přecházejí třeba z Patreonu, kde jsou (údajně) méně průhledné podmínky a navíc poplatky za převod měn.
JindNovo napsal(a):
No, Týden v seriálech je taky obsah, tak to případně opět spojit. I když Starý Mrzout (Radio Zeitung) taky má občas období dost nárazové tvorby. Už jsem zažil i hluchý měsíc.
Ale je to jen výhoda, že je to česká služba, kam případně lidi s podcasty přecházejí třeba z Patreonu, kde jsou (údajně) méně průhledné podmínky a navíc poplatky za převod měn.
Tak cizí měny mi úplně nevadí, ale Patreon žere 30 %. Zkusím se tam mrknout a třeba tam narvu nějaký nepublikovatelný adventy. :D