Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
mohla by som poprosiť o predĺženie mail kalendáru, v giftshope tá možnosť chýba
Kahlan napsal(a):
mohla by som poprosiť o predĺženie mail kalendáru, v giftshope tá možnosť chýba
Done.
Nápad: Bylo by možné jak v hlavní stránce seriálu, ale především v daných záložkách, udělat pojízdné levé Menu a pravý Info box (+ Související)?
Praktické použití především u seriálu s více sériemi (zrovna jsem byl u Survivor - Epizody) a chci přejít do jiné záložky (Informace, ...), musím vyscrollovat zase nahoru (když budu ignorovat klávesu Home).
JindNovo napsal(a):
Nápad: Bylo by možné jak v hlavní stránce seriálu, ale především v daných záložkách, udělat pojízdné levé Menu a pravý Info box (+ Související)?
Praktické použití především u seriálu s více sériemi (zrovna jsem byl u Survivor - Epizody) a chci přejít do jiné záložky (Informace, ...), musím vyscrollovat zase nahoru (když budu ignorovat klávesu Home).
Tam je problém, že to menu je dlouhý a nevejde se všude celé na obrazovku.
Technická...
Na verzi 2 tu byla určitě funkce, že přes můj ref link se mohl někdo nový registrovat (a byla za to trofej, ehm...).
Tu na verzi 3.x mi selhal klikací a oční detektor, můžete mě, prosím, někdo nasměrovat?
JindNovo napsal(a):
Technická...
Na verzi 2 tu byla určitě funkce, že přes můj ref link se mohl někdo nový registrovat (a byla za to trofej, ehm...).
Tu na verzi 3.x mi selhal klikací a oční detektor, můžete mě, prosím, někdo nasměrovat?
Není. Ale jestli věříš, že na to někoho nalákáš, tak to snad doprogramuju. :D
Fruiko napsal(a):
Není. Ale jestli věříš, že na to někoho nalákáš, tak to snad doprogramuju. :D
Že bych věřil, to si netroufám říct, jen jsem po tom (ne)nápadně pátral (:
Bylo by prosím možné přidat "někam" možnost zobrazit jen seriály, u kterých mám poznámku? Díky za zvážení a případné provedení.
Nejsem si jist, jestli jsem to jen nenašel nebo to není, v takovém případě návrh.
Dalo by se seriály v mém Watchlistu (a Chci vidět) i nějak filtrovat dle VOD služby?
Nebo naopak, v seznamu dle streamerů (např. Disney+) přidat k možnosti Bez sledovaných možnost Jen sledované.
JindNovo napsal(a):
Nejsem si jist, jestli jsem to jen nenašel nebo to není, v takovém případě návrh.
Dalo by se seriály v mém Watchlistu (a Chci vidět) i nějak filtrovat dle VOD služby?
Nebo naopak, v seznamu dle streamerů (např. Disney+) přidat k možnosti Bez sledovaných možnost Jen sledované.
Beru na vědomí, až se vykurýruju, tak na to mrknu.