Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Přeonout na hledání osobností?
https://www.serialzone.cz/hledani/?kde=osobnosti&co=Padalecki
Edit: To časem udělám, že když nenajde seriál, zkusí hledat osobnosti.
Už jsem to mezitím taky zjistila, dala bych krk za to, že to včera nfungovalo, ale pokud se pletu tak se omlouvám.
slayerrrr CarevnaAlena Odkaz moje vede na seznam sledovaných - máte tam nově i filtr na ignorované. Tak snad spokojenost.
zip napsal(a):
Tak jo, vážně se mi nechce číst celá diskuse a ta mobilní verze, kdy se musí pořád rolovat a na stránku je strašně málo informací a mega velké reklamy mě vážně vytáčí. Mohl by mi prosím někdo poradit, jak si na nastavím pc verzi serialzone na mobilu? Děkuji.
V prohlížeči si můžeš stránku nastavit pro Stránky pro počítač. V mém mobilu v Chrome jsou to na záložce/kartě vpravo nahoře tři tečky.
Sang napsal(a):
Nečetla jsem zatím reakce dalších, ale... proč? Proč se web předělal do téhle podoby,září to, není to přehledné (ten kalendář, novinky), nepůsobí to profesionálně. Přitom jste do toho museli dát tolik práce! Proč to ale bylo nutné, když fungovalo to, co bylo před tim? Nechci být drsná, články a vychytávky jsou pořád super a oceňuju tu snahu o nový design, ale... ugh, tak tohle se teda tak nepovedlo z hlediska přehlednosti, že jsem chvíli zvažovala, jestli sem nepřestat uplně chodit.
Bohužel nefungovalo. Po technické stránce byl web děsně zastaralý a přidávat jakoukoliv novou funkcionalitu bylo utrpení. Stejně tak nefungoval na mobilech a google nás skrz to pomalu přestával zobrazovat na mobilech ve výsledcích hledání.
neviem či sa to tu už niekde riešilo,alebo sa dá k tomu nejak dostať,ale radšej sa spýtam.....pôjde sa potom dať zakúpiť časom mailkalendár? už som si celkom zvykla na pravidelný/ denný prísun toho čo by som si mala v ten deň pozrieť. keď nebol mail, vedela som, že vtedy nič nemám =D
inač musím pochváliť nový dizajn aj ja teda. je to určite zmena.tie síce ja až tak moc neobľubujem a zvykám si dlhšie, preto sa držím aj zaužívaných vecí, ktoré poznám.ale zmena je život a určite si zvyknem. postupne poobjavujem kde čo je a bude dobre. dlho som inač používala kalendár na inej stránke,ale asi konečne prejdem na ten sz,ten dizajn mne sedí =D
už si asi počkať len na tie widgety, hneď mám krajší profil a viac mi ku spokojnosti asi nebude treba =D
Kahlan napsal(a):
neviem či sa to tu už niekde riešilo,alebo sa dá k tomu nejak dostať,ale radšej sa spýtam.....pôjde sa potom dať zakúpiť časom mailkalendár? už som si celkom zvykla na pravidelný/ denný prísun toho čo by som si mala v ten deň pozrieť. keď nebol mail, vedela som, že vtedy nič nemám =D
inač musím pochváliť nový dizajn aj ja teda. je to určite zmena.tie síce ja až tak moc neobľubujem a zvykám si dlhšie, preto sa držím aj zaužívaných vecí, ktoré poznám.ale zmena je život a určite si zvyknem. postupne poobjavujem kde čo je a bude dobre. dlho som inač používala kalendár na inej stránke,ale asi konečne prejdem na ten sz,ten dizajn mne sedí =D
už si asi počkať len na tie widgety, hneď mám krajší profil a viac mi ku spokojnosti asi nebude treba =D
Widgety jsou hodně na vrchu todo, předpokládám, že by mohli být ještě tenhle týden.
Mailkalendář bude. Pokud ho máš předplacený, měl by pořád chodit (i když nevím jak moc dobře, protože používá ještě starý systém).
Fruiko napsal(a):
Widgety jsou hodně na vrchu todo, předpokládám, že by mohli být ještě tenhle týden.
Mailkalendář bude. Pokud ho máš předplacený, měl by pořád chodit (i když nevím jak moc dobře, protože používá ještě starý systém).
super diky...chodí chodí,ešte nejak asi na 41 dní by som ho mala mať predplatený
Kahlan napsal(a):
super diky...chodí chodí,ešte nejak asi na 41 dní by som ho mala mať predplatený
Tak do tý doby to snad stihnu dorazit. :D
Fruiko napsal(a):
Tak do tý doby to snad stihnu dorazit. :D
ja si počkám a budem sa tešiť teda =D
Toto je hrozna tragedie...jedna z mala super stranek o serialech vcetne titulku,spachala sebevrazdu :D Ted uz jen edna ...