Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
hadragon napsal(a):
...spachala sebevrazdu :D...
Čím přesně?
megawir napsal(a):
V třetím příspěvků téhle diskuze je dočasně řešení (dark mode), mrkni :)
... díky za tip, dočasné řešení se dá s trochou poštelování vydržet, odhazuji sluneční brýle a těším se na tmavou verzi čistě serialzóňáckou :)
Tak, po pár dňoch nového vzhľadu musím povedať, že mne sa veľmi páči. Všetci nadávajú na kalendár a watchlist a mne osobne sa nové verzie páčia viac. Teším sa na dark mode, lebo skoro všade mám tmavý a vyhovuje mi to viac, ako táto biela, ale aj na ňu sa dá zvyknúť. Nové vychytávky sú super a je vidieť, že ste si na to naozaj dali záležať, ešte tak nahrať viac pozadí a budem spokojná ešte viac. Thumbs up!
Mne osobne sekcia titulky nechýba, keďže pozerám seriály s anglickými a tie sťahujem inde a teda vyhrážať sa, že sem nebudem chodiť, alebo zruším celé konto, lebo tu nie sú titulky mi pripadá divné.
Kahlan napsal(a):
super diky...chodí chodí,ešte nejak asi na 41 dní by som ho mala mať predplatený
Ty se máš... Já se s prodloužením trefila zrovna do dne, kdy se spustila 3.0 a mám po pr-če :D
phoboska napsal(a):
Tak, po pár dňoch nového vzhľadu musím povedať, že mne sa veľmi páči. Všetci nadávajú na kalendár a watchlist a mne osobne sa nové verzie páči viac. Teším sa na dark mode, lebo skoro všade mám tmavý a vyhovuje mi to viac, ako táto biela, ale aj na ňu sa dá zvyknúť. Nové vychytávky sú super a je vidieť, že ste si na to naozaj dali záležať, ešte tak nahrať viac pozadí a budem spokojná ešte viac. Thumbs up!
Mne osobne sekcia titulky nechýba, keďže pozerám seriály s anglickými a tie sťahujem inde a teda vyhrážať sa, že sem nebudem chodiť, alebo zruším celé konto, lebo tu nie sú titulky mi pripadá divné.
Ono to je stejně vtipné, je to jako bych přišel do obchodu, kde mají všechno zdarma a dělají pro mě první poslední ve svém volném čase (a platí sami nájem + veškeré další náklady, přičemž mají po stěnách pár reklam, aby se to mělo z čeho zaplatit) a začal jim hrozit, že už nepřijdu, protože vymalovali a obchod vylepšili na úplně jinej level :))
Díky za pochvalu :)
IrmaVep napsal(a):
Ty se máš... Já se s prodloužením trefila zrovna do dne, kdy se spustila 3.0 a mám po pr-če :D
By možná šlo protekčně prodloužit.
phoboska napsal(a):
Tak, po pár dňoch nového vzhľadu musím povedať, že mne sa veľmi páči. Všetci nadávajú na kalendár a watchlist a mne osobne sa nové verzie páčia viac. Teším sa na dark mode, lebo skoro všade mám tmavý a vyhovuje mi to viac, ako táto biela, ale aj na ňu sa dá zvyknúť. Nové vychytávky sú super a je vidieť, že ste si na to naozaj dali záležať, ešte tak nahrať viac pozadí a budem spokojná ešte viac. Thumbs up!
plne súhlasím.kalendár,watchlist sú náhodou super. podobný dizajn kalendáru som používala na inej stránke,takže s ním nemám vôbec problém a s watchlistom tiež, len musím trochu viacej rolovať,ale to bude aj tým,že tam mám viac než dosť seriálov =D
určite to inak ukáže v tmavej verzii,ale aj táto biela je fajn za mňa. už len ako píšeš tie pozadia nejaké nové by to chcelo =D
a neviem z akých všelijakých dôvodov si to tu rušiť a prestať sem chodiť? zato,že sa rozhodli pre zmenu? nepoviem,že som sa tej zmeny bála. ale nebolo sa absolútne čoho báť.ja budem určite patriť k tým čo sú s novým dizajnom spokojný =D
Chtěl bych se zeptat, jak to tedy vidíte s těmi titulky? Budou tady někdy znovu nebo není žádná šance? A pokud ano, kdy bysme mohli očekávat jejich opětovné nahrání - do měsíce, do půl roku? Je to škoda, protože spoustu seriálů mělo titulky jen na této stránce a nyní nejsou k dohledání (na opensubtitles některé jsou, ale u některých dílů se stává, že se tam titulky nenahrály a třeba tak v průběhu série některé titulky nejsou). Předem děkuji za odpověď.
tommmyk napsal(a):
Chtěl bych se zeptat, jak to tedy vidíte s těmi titulky? Budou tady někdy znovu nebo není žádná šance? A pokud ano, kdy bysme mohli očekávat jejich opětovné nahrání - do měsíce, do půl roku? Je to škoda, protože spoustu seriálů mělo titulky jen na této stránce a nyní nejsou k dohledání (na opensubtitles některé jsou, ale u některých dílů se stává, že se tam titulky nenahrály a třeba tak v průběhu série některé titulky nejsou). Předem děkuji za odpověď.
Titulky v tuhle chvíli není možné komentovat. Netušíme.
V tuhle chvíli se zdá, že to budou překladatelé řešit pomocí odkazů do diskuze, pro info doporučuju pokračovat zde.