Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
5. 2. 2020 / 09:05:59 (před 4 roky)
on

A co Šibenička? Bude?
Ne že bych ji hrál nějak často, že... :-), ale chápu, že teď máte jiné priority.
S úctou,
"Bežný uživatel" _karel_

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 2. 2020 / 09:08:08
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
5. 2. 2020 / 09:35:09 (před 4 roky)
off
_karel_ napsal(a):

A co Šibenička? Bude?
Ne že bych ji hrál nějak často, že... :-), ale chápu, že teď máte jiné priority.
S úctou,
"Bežný uživatel" _karel_

Bude. Vázne na mně. Už je i nakreslená i nakódovaná.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Silkwe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 2. 2020 / 19:41:14 (před 4 roky)
off

Kluci, děkuji za odstranění těch smajlíků z watchlistu! Takhle je to mnohem lepší!

Naděje umírá předposlední - poslední zemře černý humor, ale toho mám dostatek.
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
6. 2. 2020 / 06:53:49 (před 4 roky)
off

Tak jsem si nechala pár dní na prozkoumávání, na PC, tabletu i mobilu a musím konstatovat, že jsem nadšená. Chápu, že to ještě není 100% dodělané, ale odvedli jsme kus pořádné práce a pořád na tom děláte a zlepšujete, za což vám patří obrovský dík. A hlavně za to, že nasloucháte i nám, co bychom chtěli a jak si to představujeme, to se jen tak nevidí :)
Ale tak, abych jen nechválila (byste mohli zpychnout, víme? :), tak tu jsou ještě drobnosti na vychytání, ale to se upraví časem - ahaha, já ani pořádně kritizovat neumím, páč to není kritika, prostě je vidět, že na tom pořád děláte a zkrátka chvilku potrvá, než se všechno doladí.

Takže prostě díky za vaší práci, nový vzhled od mě vlil nový elán, takže si dělám pořádek v seriálech a zase všechno pečlivě sleduju a odškrtávám a chovám se jak totální závislák, takže díky :))
(Jen škoda, že jsem si ten pořádek v seriálech neudělala před novým rokem, teď budu mít zkreslené výsledky na konci roku, hodilo by se tlačítko na vynulování :D Ne, dobře, teď se chovám už jak totální magor, všechno je v cajku :)

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 2. 2020 / 08:25:28 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Tak jsem si nechala pár dní na prozkoumávání, na PC, tabletu i mobilu a musím konstatovat, že jsem nadšená. Chápu, že to ještě není 100% dodělané, ale odvedli jsme kus pořádné práce a pořád na tom děláte a zlepšujete, za což vám patří obrovský dík. A hlavně za to, že nasloucháte i nám, co bychom chtěli a jak si to představujeme, to se jen tak nevidí :)
Ale tak, abych jen nechválila (byste mohli zpychnout, víme? :), tak tu jsou ještě drobnosti na vychytání, ale to se upraví časem - ahaha, já ani pořádně kritizovat neumím, páč to není kritika, prostě je vidět, že na tom pořád děláte a zkrátka chvilku potrvá, než se všechno doladí.

Takže prostě díky za vaší práci, nový vzhled od mě vlil nový elán, takže si dělám pořádek v seriálech a zase všechno pečlivě sleduju a odškrtávám a chovám se jak totální závislák, takže díky :))
(Jen škoda, že jsem si ten pořádek v seriálech neudělala před novým rokem, teď budu mít zkreslené výsledky na konci roku, hodilo by se tlačítko na vynulování :D Ne, dobře, teď se chovám už jak totální magor, všechno je v cajku :)

Děkujeme :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
6. 2. 2020 / 09:46:03 (před 4 roky)
off

Ahoj. Jen se chci zeptat primarne na Timeline. Asi by to k ni chtelo nejake nastaveni. To odebirani pomoci sledovanych uzivatelu, no dejme tomu. Ale pak by nekde mel byt seznam "systemovych" uzivatelu, ktere si naopak pridat mohu. Nevim, co by me melo osvitit, abych prisel na to, ze mam hledat treba uzivatele "bleskovky", kdyby tam uz nebyl. No me by mozna neco osvitilo, moji sestru stopro ne.

No a dotazy:
- jde do timeline prihodit uzivatel, ktery tam hodi nove clanky? Zatimco bleskovky tam mam, na nove clanky musim hledat na home. Sledovat vsechny redaktory asi je cesta, ale nevim jestli prakticka. Potazmo me asi nezajima, ze si redaktor zmeni treba status na "dobre nasnidanej". ;)
- jde naopak vyhodit, aby se mi v ni nelogicky neobjevovaly odkazy na serialy, ktere zaberou ceou stranku a netusim proc tam jsou.
- slo by graficky zvyraznit co je v timeline nove? Lezu do ni s tim, ze "Timeline (23)", tak by bylo fajn mit tech 23 nejak oznaceno.

Uz jsem se asi ptal, zeptam se znovu, jestli se vrati posledni komentare na celem webu?

A nevidim nikde giftshop a zacinam se desit okamziku, kdy mi najedou reklamy a zmizne pozadi. ;)

Fruiko
6. 2. 2020 / 11:02:15 (před 4 roky)
off
arthurcz napsal(a):

To odebirani pomoci sledovanych uzivatelu, no dejme tomu. Ale pak by nekde mel byt seznam "systemovych" uzivatelu, ktere si naopak pridat mohu. Nevim, co by me melo osvitit, abych prisel na to, ze mam hledat treba uzivatele "bleskovky", kdyby tam uz nebyl. No me by mozna neco osvitilo, moji sestru stopro ne.

Při první navštívení timeliny ti to všechny systémové přidá a poskytne nějaké základní informace. Případně všechny systémové zprávy to najde, když dáš na HP v bleskovko boxu "další zprávy".

arthurcz napsal(a):

- jde do timeline prihodit uzivatel, ktery tam hodi nove clanky? Zatimco bleskovky tam mam, na nove clanky musim hledat na home.

Ok vyrobím ho.

arthurcz napsal(a):

Sledovat vsechny redaktory asi je cesta, ale nevim jestli prakticka. Potazmo me asi nezajima, ze si redaktor zmeni treba status na "dobre nasnidanej". ;)

Předpokládám, že tady nikdo nebude psát, že je dobře nasnídanej a statusy budou spíš kolem seriálů. Zároveň myslím, že nikdo z redaktorů vyloženě neinformuje o svých článcích.

arthurcz napsal(a):

- jde naopak vyhodit, aby se mi v ni nelogicky neobjevovaly odkazy na serialy, ktere zaberou ceou stranku a netusim proc tam jsou.

Plakáty? Časem bude filtr. Jinak to funguje tak, že když se něco stane u tebou sledovaných seriálů (aktuálně to něco je zatím omezeno na přidá se nový plakát do DB, časem budou videa etc.), tak se ti to zobrazí. Jeji zvýšený výskyt je dán tím, že stará verze nepoužívala takhle kvalitní obrázky, tak se v poslední týdnech nahrávalo všechno nově. Časem by se mělo ustálit, že opravdu uvidíš jen občas nejnovější plakáty.

arthurcz napsal(a):

- slo by graficky zvyraznit co je v timeline nove? Lezu do ni s tim, ze "Timeline (23)", tak by bylo fajn mit tech 23 nejak oznaceno.

To by asi šlo.

arthurcz napsal(a):

Uz jsem se asi ptal, zeptam se znovu, jestli se vrati posledni komentare na celem webu?

Tohle nevím co myslíš, poslední diskuze jsou normálně vlevo dole na HP. Zatím nejsou diskuze u seriálů, ale pracuje se na nich.

arthurcz napsal(a):

A nevidim nikde giftshop a zacinam se desit okamziku, kdy mi najedou reklamy a zmizne pozadi. ;)

Gifshop bude, aktuálně i sháníme nové partnery pro fyzické odměny. Pozadí jde koupit rovnou přímo v nastavení, zároveň to vypne i branding a leaderboard reklamu, aby bylo vůbec vidět.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 2. 2020 / 11:07:36
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
6. 2. 2020 / 11:13:03 (před 4 roky)
off

Dlaždice ve Watchlistu jsou obrovské, musím hodně scrollovat, i když nemám tolik seriálů.

ČSFD.cz je odpad
Fruiko
6. 2. 2020 / 11:27:04 (před 4 roky)
off
Blázen z Jericha napsal(a):

Dlaždice ve Watchlistu jsou obrovské, musím hodně scrollovat, i když nemám tolik seriálů.

Pracuje se na kompaktnější verzi.

arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
6. 2. 2020 / 12:06:44 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tohle nevím co myslíš, poslední diskuze jsou normálně vlevo dole na HP. Zatím nejsou diskuze u seriálů, ale pracuje se na nich.

Asi jsem se blbe vyjadril. Na starem SZ byl na zalozce serialy v pravem sloupci dole "Posledni nazor" s moznosti prejit na seznam nazoru od poslednich pridanych.

Za zbytek samozrejme diky prevelice ;)