Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Tobiáš
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
6. 2. 2020 / 12:16:54 (před 4 roky)
off

Vau, to je tedy změna. Minulý týden jsem si tu ještě hledal info o pár seriálech v předchozí přehledné verzi. Tento nový současný vzhled je otřesný a vůbec se mi nelíbí.
Plus ta bílá barva na pozadí, ta je hrozná.

Sakra, nikdo tady nemůže říct ani slovo proti těm lidem co tu pracují na obsahu a běda kdyby ano (protože serialzone bylo skvělé místo kam si zajít pro info o seriálech), ale tak bezvadně vypadající stránky takhle zprasit. Zasloužíte si uznání za tu všechnu práci co tu děláte, ale proč jste tomu museli dávat takový hnusný nový vzhled.

Bohužel je serialzone jednou z dalších stránek, které si v zájmu inovace podělaly to dobré co měly. Škoda, že to muselo dopadnout takto škaredě a nepřehledně.

Omlouvám se, ale ten nový vzhled se vám opravdu nepovedl a prostě není dobrý. To je věc která odsud lidi spíš vyžene.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 2. 2020 / 14:23:30 (před 4 roky)
off
Tobiáš napsal(a):

Vau, to je tedy změna. Minulý týden jsem si tu ještě hledal info o pár seriálech v předchozí přehledné verzi. Tento nový současný vzhled je otřesný a vůbec se mi nelíbí.
Plus ta bílá barva na pozadí, ta je hrozná.

Sakra, nikdo tady nemůže říct ani slovo proti těm lidem co tu pracují na obsahu a běda kdyby ano (protože serialzone bylo skvělé místo kam si zajít pro info o seriálech), ale tak bezvadně vypadající stránky takhle zprasit. Zasloužíte si uznání za tu všechnu práci co tu děláte, ale proč jste tomu museli dávat takový hnusný nový vzhled.

Bohužel je serialzone jednou z dalších stránek, které si v zájmu inovace podělaly to dobré co měly. Škoda, že to muselo dopadnout takto škaredě a nepřehledně.

Omlouvám se, ale ten nový vzhled se vám opravdu nepovedl a prostě není dobrý. To je věc která odsud lidi spíš vyžene.

Pokud sem někdo jde jen kvůli vzhledu a jen kvůli němu chce přestat, je to samozřejmě jeho volba. Ohledně zbytku nesouhlasím. Změna byla potřeba, vše je daleko přehlednější, na mobilu se to dá konečně používat a pracuje se na řadě vylepšení, včetně tmavě verze a kompaktní podoby watchlistu. Vzhled je otázka vkusu, nejde se zavděčit všem. Navíc se vracíme ke kořenům, původní SZ byla světlá.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
6. 2. 2020 / 16:18:03 (před 4 roky)
off

Btw, napadá me ještě jedna věc.. Na původní verzi se dalo zjistit, kdo má koho v přátelích. Tady to nejde, máš jenom svůj vlastní seznam těch co sleduješ a těch co sledují tebe.. Šlo by to dát i jako další záložku na profilu, tak jak to bylo? Já se třeba občas ráda podívám, kdo má koho v přátelích a jak kde fungují vzájemné vazby :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
6. 2. 2020 / 16:21:58 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Btw, napadá me ještě jedna věc.. Na původní verzi se dalo zjistit, kdo má koho v přátelích. Tady to nejde, máš jenom svůj vlastní seznam těch co sleduješ a těch co sledují tebe.. Šlo by to dát i jako další záložku na profilu, tak jak to bylo? Já se třeba občas ráda podívám, kdo má koho v přátelích a jak kde fungují vzájemné vazby :-).

Na profilu je koho daný profil sleduje. Je to po záložkou oblíbené/sledované a pak je potřeba vpravo nahoře přepnout na uživatele. Ale jo, asi by to chtělo někam viditelněji a i v opačném směru.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
6. 2. 2020 / 16:25:14 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Na profilu je koho daný profil sleduje. Je to po záložkou oblíbené/sledované a pak je potřeba vpravo nahoře přepnout na uživatele. Ale jo, asi by to chtělo někam viditelněji a i v opačném směru.

Jo, tohle zní jak rocket science :D. Ale zkusím ;).

Edit: No jo je to tam.. Ale já měla za to, že oblíbené/sledované se týká jenom seriálů.. Že jsou tam i další uživatelé mě opravdu nikterak netrklo :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 2. 2020 / 16:27:14
Hanichka
VIP | Cool level: 30 | Nathan Ford
6. 2. 2020 / 20:59:17 (před 4 roky)
off

Potřebovala bych se zeptat na takový detail, který mě ale hrozně mate. Když si prohlížím u seriálů seznam epizod, tak se mi stává, že buď jsou všechny ty názvy epizod normálně tučně (tak to mám u seriálu Ragnarok), ale někdy jsou šedé, nevýrazné (Amazing Race) a někdy jsou dokonce nějaké epizody normálně černě a nějaké šedé. Nerozumím tomu proč (není to o ne/viděných epizodách), má to někdo taky tak, nebo nevíte, proč se to takhle ukazuje?

Editováno: 2x | Naposledy: 6. 2. 2020 / 21:00:15
Fruiko
6. 2. 2020 / 21:02:54 (před 4 roky)
on
Hanichka napsal(a):

Potřebovala bych se zeptat na takový detail, který mě ale hrozně mate. Když si prohlížím u seriálů seznam epizod, tak se mi stává, že buď jsou všechny ty názvy epizod normálně tučně (tak to mám u seriálu Ragnarok), ale někdy jsou šedé, nevýrazné (Amazing Race) a někdy jsou dokonce nějaké epizody normálně černě a nějaké šedé. Nerozumím tomu proč (není to o ne/viděných epizodách), má to někdo taky tak, nebo nevíte, proč se to takhle ukazuje?

Světlé jsou ty nevyplněné, tedy bez obsahu.

Hanichka
VIP | Cool level: 30 | Nathan Ford
6. 2. 2020 / 21:05:11 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Světlé jsou ty nevyplněné, tedy bez obsahu.

Aha! To mě vůbec nenapadlo :) Díky za vysvětlení záhady, už mám klid :D

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
6. 2. 2020 / 22:55:48 (před 4 roky)
off

Fakt se mi moc líbí, že se můžu podívat kdy jsem seriál hodnotila a po jaké to bylo epizodě. Akorát to nefunguje, když se podívám na několik náhodných a ne po sobě jdoucích epizod. Pokud třeba mrknu na 2., 6. a 10. epizodu a ohodnotím, tak se objeví "Hodnotila jsi po 3 zhlédnutých epizodách" (správně) a "konkrétně po 3. epizodě 1. série" (to už pravda není). Nic důležitého, jen pro info, chápu, že naprostá většina lidí sleduje seriály normálně a tam ten výpočet sedí :-)

Fruiko
6. 2. 2020 / 23:01:02 (před 4 roky)
on
Nira napsal(a):

Fakt se mi moc líbí, že se můžu podívat kdy jsem seriál hodnotila a po jaké to bylo epizodě. Akorát to nefunguje, když se podívám na několik náhodných a ne po sobě jdoucích epizod. Pokud třeba mrknu na 2., 6. a 10. epizodu a ohodnotím, tak se objeví "Hodnotila jsi po 3 zhlédnutých epizodách" (správně) a "konkrétně po 3. epizodě 1. série" (to už pravda není). Nic důležitého, jen pro info, chápu, že naprostá většina lidí sleduje seriály normálně a tam ten výpočet sedí :-)

Tak tohle je extrém. Podívám se jestli by to šlo zpřesnit, ale bojím se že ne. Tam se to taky počítá docela dost složitě.