Diskuzní fórum

Diskuze k verzi 3.0

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
6. 2. 2020 / 23:06:20 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak tohle je extrém. Podívám se jestli by to šlo zpřesnit, ale bojím se že ne. Tam se to taky počítá docela dost složitě.

Jak jsem psala, bylo to fakt jen pro info. Myslím, že máš v TO DO milion mnohem důležitějších věcí ;-)

sankakofik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
7. 2. 2020 / 06:56:07 (před 4 roky)
off

Jeden zvídavý dotaz: Na homepage SZ je sekce pojmenovaná "Co se děje | Flash News" a když v ní kliknu na "další zprávy", dostanu se na "Timeline". Je to trochu matoucí, když se najednou ta sekce jmenuje jinak. Nebylo by lepší ty názvy sjednotit? Třeba něco jako "Timeline | Flash News" apod?

bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
8. 2. 2020 / 11:29:05 (před 4 roky)
off

Kde prosím zjistím kdo vytvořil profil daného seriálu. Nemohu to nikde najít.

proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
8. 2. 2020 / 15:21:15 (před 4 roky)
off

Když dám ve filtru vyhledávat nějaké seriály, třeba krimi, po roce 2015, vyjede to seznam pouze 100 seriálů, dříve to bylo 200, nešlo by toto vrátit nebo spíš aby to vyhledalo všechny?

mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 2. 2020 / 18:01:41 (před 4 roky)
off

Prosím, kde najdu veřejné seznam ostatních uživatelů? Nějak se mi to nedaří.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 2. 2020 / 18:24:15 (před 4 roky)
on
mejsy napsal(a):

Prosím, kde najdu veřejné seznam ostatních uživatelů? Nějak se mi to nedaří.

Myslím, že ještě nejsou nasazené. Ale když mrkneš na profil nějakého seriálu, je u něj napsáno, v kolika seznamech se nachází a dají se rozkliknout ty, které jsou veřejné. Dostaneš se k nim přes záložku Statistiky na profilu seriálu, např. https://www.serialzone.cz/serial/hra-o-truny/statistiky/.

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 2. 2020 / 18:26:53
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
8. 2. 2020 / 18:37:53 (před 4 roky)
off
bettyragy napsal(a):

Kde prosím zjistím kdo vytvořil profil daného seriálu. Nemohu to nikde najít.

Budou ikonky, zatím není nasazeno. Vydrž :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Nighters
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 2. 2020 / 23:27:53 (před 4 roky)
off

Posuvník - mám problém s jeho barvou, respektive není tak výrazny a zplývá, tak mám problém ho uchytit/najít.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
9. 2. 2020 / 10:38:12 (před 4 roky)
off

Bylo by mozne do filtru vyhledavani dat i filtr "serial zacina na pismeno"? Ja treba do vyzvy potrebuju pilot serialu s nazvem zacinajicim na R, ale rada bych si z toho R vyfiltrovala neco novejsiho a dobre hodnoceneho. Diky.

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 2. 2020 / 10:50:09 (před 4 roky)
off

Moc vás tu zdravím, díky za to, co tu pro nás děláte. Kdyby byla časem aplikace, tak si klidně za ní nějkou kačku zaplatím, nemusí být všechno dneska zadara:-)

K připomínkám - já bych moc ocenila filtr pod články, u mě novinky pod lupou, ráda bych si je vyfiltrovala ještě alespoň podle žánru. Posteskla jsem si teď, že nemůžu najít komediální seriál, který by mě chytnul, tak kromě filtrování v seriálech podle hodnocení diváků, tak bych možná zkusila vybírat i podle hodnocení zdejších recenzentů.
Ještě jsem chtěla připsat, že bych užila v sekci chci vidět řazení podle datumu přidání a hele, ono to tam je. Ale možná už to tam bylo a jenom jsem objevila Ameriku, jak se to tu snažím prozkoumat.

Pak jestli by v diskuzi nešlo dole přidat skok na první/poslední stránku. Mě se v mobilu zobrazují stránky jako např 2/8 a než jsem našla, že skok je nahoře, tak jsem listovala :-
nebo třeba skok na vybranou stránku (to nejvíc využívám v adventním fóru).

Jsou to ale drobnosti, jistě máte důležitější věci na práci.

Co se týká světlého vzhledu...mě se tmavý také líbil víc, ale pro moje oči je lepší číst tmavé písmo na světlém podkladu, než opačně. Z bílého písma na tmavém mám mžitky před očima, stačí chvilka a můžu zavřít oči a dočíst, co se mi tam vypálilo:-) A pokud je nějaká náhrada už teď (Lizard) a časem se plánuje možnost výběru, tak úplně nechápu, co kdo řeší. Všechno chce čas a nejde všechno najednou. Je jasné, že se budou ladit detaily i odstraňovat chyby. Na spoustu věcí se prostě nedá přijít v rámci běžného testování a chce to normální zkušební provoz.

A já musím najít, jak pracovat s Timeline, protože tam mám nějaké starší seriály, které jsem odklikla, že chci vidět a vlastně nevím, jak si nastavit, co se mi tam bude zobrazovat. Ale já na to přijdu:-)

Díky díky díky :-)