Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojky, nemáte tipy na seriály, co bych mohla sledovat s jedenáctiletou dcerou? Máme skouknuté všechny díly Supernatural (to miluje) a i Chilling adventures of Sabrina.. Dál už mě nic moc nenapadá, takže budu ráda, když poradíte.. Moc díky!
Kantýnka napsal(a):
Ahojky, nemáte tipy na seriály, co bych mohla sledovat s jedenáctiletou dcerou? Máme skouknuté všechny díly Supernatural (to miluje) a i Chilling adventures of Sabrina.. Dál už mě nic moc nenapadá, takže budu ráda, když poradíte.. Moc díky!
Tak jestli už zvládá Chilling Adventures of Sabrina, která by měla být spíš od 14-15 let, tak už skoro cokoli. Tam fakt hodně záleží na tom, co ji baví, popřípadě může bavit. Asi bych zkusil Doctora Who. Ten je obsahově neškodný a je to pro holky i kluky. Jinak radit takhle od boku je celkem těžký. Jsem měl za to, že tu bylo vždy u seriálů něco jako "podobné", ale nikde to teď nevidím. To by se celkem hodilo.
Google radí na základě Supernatural:
- Once Upon a Time
- Grimm
A Lost in Space je fajn rodinné scifi.
Kantýnka napsal(a):
Jedenáct let, to je docela věk mezi ještě dětskými seriály a těmi náctiletými, ale podle toho co píšeš tak je vyspělá dost, protože věci které se dějí v Chilling Adventures of Sabrina jsou dosti peprné. :D
Takže to shrnu do tří kategorií: Supernatural, Chilling Adventures of Sabrina a další v tomto pořadí:
1) Grimm, Sleepy Hollow, The Librarians, The Shannara Chronicles, Timeless,
2) Riverdale, The Vampire Diaries a navazující seriály, Shadowhunters, Roswell, New Mexico, Runaways, The Gifted, Star-Crossed, jak staré Charmed tak i ty nové Charmed, samozřejmě Buffy the Vampire Slayer a Angel
3) The 100, Lost in Space, Doctor Who a pravděpodobně něco superhrdinského z The CW: trošku starší Smallville nebo novější: Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl nebo Black Lightning
Určitě tu bude dost věcí i s dabingem. :)
Kantýnka napsal(a):
Dcera ve stejném věku byla nadšená z Stranger Things a líbil se jí i Riverdale.
Teď se (pro mě překvapivě) dívala na Good Place a dokoukala to celé.
Někdy nevím, jak moc je seriál pro dítě vhodný, tak to hledám tady - pokud máte někdo další tipy, budu ráda :-)
Micuda98 napsal(a):
Jedenáct let, to je docela věk mezi ještě dětskými seriály a těmi náctiletými... Určitě tu bude dost věcí i s dabingem. :)
Díky za spoustu tipů, předám dál. Mimochodem hezký podpis :-D