Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kde prosím najdu žádost o zadání seriálu, který tu chybí a žádost o přidání epizod k seriálu? Děkuji.
Staskova.Sabina napsal(a):
Kde prosím najdu žádost o zadání seriálu, který tu chybí a žádost o přidání epizod k seriálu? Děkuji.
Napiš do zatím do fóra, než to nahodíme.
Staskova.Sabina napsal(a):
prozatímní vlákno je tady:
https://www.serialzone.cz/forum/cteni/17214-pozadavky-na-doplneni-serialu/
kde mám napsat kdybych chtěla doplnit seznam chybějících epizod?
předem děkuji za odpověď
Amy walker napsal(a):
kde mám napsat kdybych chtěla doplnit seznam chybějících epizod?
předem děkuji za odpověď
Většina píše sem - https://www.serialzone.cz/forum/cteni/8768-chybejici-epizoda/strana-1/
Ahoj, přátelé! Jestli se série televizních filmů dá považovat za seriál ( já bych byla pro), potom mi tu chybí Hornblower z roku 1998 s panem Ioanem Gruffuddem a plejádou vynikajících herců. Má osm epizod, režie Andrew Grieve, podle románů C. S. Forestera. Vypráví příběh námořníka Horácia Hornblowera od jeho začátků až po kapitánskou hodnost. Dobrodružné, romantické, pastva pro oči. Děkuji.
Tetišeri napsal(a):
Ahoj, přátelé! Jestli se série televizních filmů dá považovat za seriál ( já bych byla pro), potom mi tu chybí Hornblower z roku 1998 s panem Ioanem Gruffuddem a plejádou vynikajících herců. Má osm epizod, režie Andrew Grieve, podle románů C. S. Forestera. Vypráví příběh námořníka Horácia Hornblowera od jeho začátků až po kapitánskou hodnost. Dobrodružné, romantické, pastva pro oči. Děkuji.
Máme kritérium, že pokud je na IMDb jako seriál, tak je seriál. Jinak by jsme za chvíli řešili Pottery a Star Wars. :D
Tetišeri napsal(a):
S tím mě poslali do háje už před hooodně lety :)
kjama napsal(a):
S tím mě poslali do háje už před hooodně lety :)
A mně bylo divné, že by se na Horátia prostě zapomnělo :-)))