Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hledám něco nového ke sledování a z toho populárního jsem viděla snad vše, co se dalo. Máte tip na seriál, který není moc známý, ale zaslouží si pozornost? :)
Tak asi skoro všechno evropského :) Mně se hodně líbily v poslední době: La Casa de Papel, Derry Girls, Belfer. Ten teda teď běží na Čt.
... Zmínku o Austrálii přenechám andromache ;)
Destinytte napsal(a):
Hledám něco nového ke sledování a z toho populárního jsem viděla snad vše, co se dalo. Máte tip na seriál, který není moc známý, ale zaslouží si pozornost? :)
Wayward Pines asi teda jen první série. Rozhodně Pushing Daisies a pak jsem si všimnul, že nemáš ohodnocený Homeland.
Jinak ideální si najít někoho se stejným vkusem a na profilu si pak u něj vyfiltrovat v hodnocen, co jsi neviděla. A seřadit podle jeho hodnocení. Pak z toho máš takový doporučovač od daného člověka. Tady je ten můj.
Minisérie
Waco
Escape at Dannemora
The Looming Tower
The Alienist
Godless
The Night Of
The Night Manager
And Then There Were None
John Adams
Generation Kill
The Lost Room
Angels in America
Ukončené seriály
Bloodline
Narcos
The Strain
Penny Dreadful
Sons of Anarchy
The Killing
Carnivále
Battlestar Galactica
The Shield
The Wire
Oz
The Sopranos
Twin Peaks
IrmaVep napsal(a):
Tak asi skoro všechno evropského :) Mně se hodně líbily v poslední době: La Casa de Papel, Derry Girls, Belfer. Ten teda teď běží na Čt.
... Zmínku o Austrálii přenechám andromache ;)
Ach díky za důvěru :D. Ale je fakt, že dobré australské seriály už budou asi hůř k sehnání, protože jsou většinou z deset let staré ;). Ale mrknu co aktuálního mám v zásobě ;)...
Destinytte:
Rozhodně všema deseti můžu doporučit Wentworth. Minimálně prvních pět sérií je skvělých a Orange is the new black bledne závistí :-). Jinak nevím jak jsi na tom s angličtinou, ale mě se líbilo i My Life is Murder. Taková pohodová detektivka, bohužel bez českých titiulků... Pak je tu lékařský Anzac Girls o vojenských sestrách z první světové války (existují české i slovenské titulky) a pak ještě Underbelly což je antologie, kdy každá série se zabývá jiným velkým kriminálním případem, který ve své době hýbal Austrálií (takže i dobovka). No a protože máš mezi hodnocenýma seriál Almost Family, tak doporučuju i australský originál Sisters. Pak je tu Secret Bridesmaids' Business, což pasuje i do letošní výzvy :-). No a pak je tu ještě The Blue Rose, ale to spíš taková tuctovější novozélandská detektivka :-). A tím asi zatím končím :D.
m.abrams napsal(a):
Minisérie
Waco
Escape at Dannemora
The Looming Tower
The Alienist
Godless
The Night Of
The Night Manager
And Then There Were None
John Adams
Generation Kill
The Lost Room
Angels in America
Ukončené seriály
Bloodline
Narcos
The Strain
Penny Dreadful
Sons of Anarchy
The Killing
Carnivále
Battlestar Galactica
The Shield
The Wire
Oz
The Sopranos
Twin Peaks
Waco
Escape at Dannemora
také se přidávám jsou to fajn minisérie.