Diskuzní fórum

Málo známé seriály

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
7. 2. 2020 / 22:58:05 (před 4 roky)
off

Hledám něco nového ke sledování a z toho populárního jsem viděla snad vše, co se dalo. Máte tip na seriál, který není moc známý, ale zaslouží si pozornost? :)

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
7. 2. 2020 / 23:52:34 (před 4 roky)
off

Tak asi skoro všechno evropského :) Mně se hodně líbily v poslední době: La Casa de Papel, Derry Girls, Belfer. Ten teda teď běží na Čt.
... Zmínku o Austrálii přenechám andromache ;)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
8. 2. 2020 / 00:03:27 (před 4 roky)
on
Destinytte napsal(a):

Hledám něco nového ke sledování a z toho populárního jsem viděla snad vše, co se dalo. Máte tip na seriál, který není moc známý, ale zaslouží si pozornost? :)

Wayward Pines asi teda jen první série. Rozhodně Pushing Daisies a pak jsem si všimnul, že nemáš ohodnocený Homeland.

Jinak ideální si najít někoho se stejným vkusem a na profilu si pak u něj vyfiltrovat v hodnocen, co jsi neviděla. A seřadit podle jeho hodnocení. Pak z toho máš takový doporučovač od daného člověka. Tady je ten můj.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 2. 2020 / 01:01:53 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Tak asi skoro všechno evropského :) Mně se hodně líbily v poslední době: La Casa de Papel, Derry Girls, Belfer. Ten teda teď běží na Čt.
... Zmínku o Austrálii přenechám andromache ;)

Ach díky za důvěru :D. Ale je fakt, že dobré australské seriály už budou asi hůř k sehnání, protože jsou většinou z deset let staré ;). Ale mrknu co aktuálního mám v zásobě ;)...

Destinytte:

Rozhodně všema deseti můžu doporučit Wentworth. Minimálně prvních pět sérií je skvělých a Orange is the new black bledne závistí :-). Jinak nevím jak jsi na tom s angličtinou, ale mě se líbilo i My Life is Murder. Taková pohodová detektivka, bohužel bez českých titiulků... Pak je tu lékařský Anzac Girls o vojenských sestrách z první světové války (existují české i slovenské titulky) a pak ještě Underbelly což je antologie, kdy každá série se zabývá jiným velkým kriminálním případem, který ve své době hýbal Austrálií (takže i dobovka). No a protože máš mezi hodnocenýma seriál Almost Family, tak doporučuju i australský originál Sisters. Pak je tu Secret Bridesmaids' Business, což pasuje i do letošní výzvy :-). No a pak je tu ještě The Blue Rose, ale to spíš taková tuctovější novozélandská detektivka :-). A tím asi zatím končím :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
9. 2. 2020 / 13:29:07 (před 4 roky)
off