Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Moc děkuji za titulky :)
Andromache děkuji moc za odkaz, titulky CH PD e 11 mi nějak v této diskusi unikly.
bettyragy napsal(a):
Andromache děkuji moc za odkaz, titulky CH PD e 11 mi nějak v této diskusi unikly.
V pohodě ;). Když dojde na titulky, tak si musíme pomáhat :-).
S07E12 - ZDE - SVA-AVS
A ještě jednou se omlouvám za tak trestuhodné zpoždění, ale měla jsem jiné povinnosti.
MissLiz Moc děkuji za titulky, jen nevím,proč mi to nevyskakuje na timeline, když vás mám kvůli titulkům ve sledovaných. Minule mi titulky utekly.
bettyragy napsal(a):
MissLiz Moc děkuji za titulky, jen nevím,proč mi to nevyskakuje na timeline, když vás mám kvůli titulkům ve sledovaných. Minule mi titulky utekly.
Protože MissLiz (třeba na rozdíl ode mě) nedává info o stavu titulků na svou timeline.. Příspěvek na fóru se jinak na timeline neobjeví. Takže to chce si hlídat i příspěvky na fóru :-).
Ale pokud by s tím MissLiz souhlasila, mohla bych dávat upozornění na její titulky na svou timeline pro ty, co se na fóru neorientují, nebo na něj nechodí :-).
andromache napsal(a):
Protože MissLiz (třeba na rozdíl ode mě) nedává info o stavu titulků na svou timeline.. Příspěvek na fóru se jinak na timeline neobjeví. Takže to chce si hlídat i příspěvky na fóru :-).
Ale pokud by s tím MissLiz souhlasila, mohla bych dávat upozornění na její titulky na svou timeline pro ty, co se na fóru neorientují, nebo na něj nechodí :-).
JJ,díky, už mi to vlastně kdosi vysvětloval. Pro mě by to bylo jednodušší, někdy mi ty titulky utečou, a narazím na ně až pozdějí. Ale hlavně že jsou.