Diskuzní fórum

Chicago PD

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

MissLiz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
20. 2. 2020 / 22:55:45 (před 4 roky)
off

Tak já toho hned využiju. :-)

S07E10 - ZDE - SVA-AVS

S07E11 - ZDE - SVA-AVS

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 2. 2020 / 22:56:40
Iwet
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
22. 2. 2020 / 18:38:23 (před 4 roky)
off

Moc děkuji za titulky :)

bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
22. 2. 2020 / 22:05:11 (před 4 roky)
off

Andromache děkuji moc za odkaz, titulky CH PD e 11 mi nějak v této diskusi unikly.

kometa094
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
24. 2. 2020 / 19:31:18 (před 4 roky)
off
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 2. 2020 / 01:10:52 (před 4 roky)
on
bettyragy napsal(a):

Andromache děkuji moc za odkaz, titulky CH PD e 11 mi nějak v této diskusi unikly.

V pohodě ;). Když dojde na titulky, tak si musíme pomáhat :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
zena52
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
10. 3. 2020 / 10:06:36 (před 4 roky)
off

Ahoj, jak to tak přibližně vypadá s dalšími titulky :-)?

MissLiz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
17. 3. 2020 / 14:34:56 (před 4 roky)
off

S07E12 - ZDE - SVA-AVS

A ještě jednou se omlouvám za tak trestuhodné zpoždění, ale měla jsem jiné povinnosti.

bettyragy
17. 3. 2020 / 17:59:41 (před 4 roky)
off

MissLiz Moc děkuji za titulky, jen nevím,proč mi to nevyskakuje na timeline, když vás mám kvůli titulkům ve sledovaných. Minule mi titulky utekly.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 3. 2020 / 18:10:22 (před 4 roky)
on
bettyragy napsal(a):

MissLiz Moc děkuji za titulky, jen nevím,proč mi to nevyskakuje na timeline, když vás mám kvůli titulkům ve sledovaných. Minule mi titulky utekly.

Protože MissLiz (třeba na rozdíl ode mě) nedává info o stavu titulků na svou timeline.. Příspěvek na fóru se jinak na timeline neobjeví. Takže to chce si hlídat i příspěvky na fóru :-).

Ale pokud by s tím MissLiz souhlasila, mohla bych dávat upozornění na její titulky na svou timeline pro ty, co se na fóru neorientují, nebo na něj nechodí :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
bettyragy
17. 3. 2020 / 18:12:23 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Protože MissLiz (třeba na rozdíl ode mě) nedává info o stavu titulků na svou timeline.. Příspěvek na fóru se jinak na timeline neobjeví. Takže to chce si hlídat i příspěvky na fóru :-).

Ale pokud by s tím MissLiz souhlasila, mohla bych dávat upozornění na její titulky na svou timeline pro ty, co se na fóru neorientují, nebo na něj nechodí :-).

JJ,díky, už mi to vlastně kdosi vysvětloval. Pro mě by to bylo jednodušší, někdy mi ty titulky utečou, a narazím na ně až pozdějí. Ale hlavně že jsou.

1/11
1234567 ... 11