Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
bettyragy napsal(a):
JJ,díky, už mi to vlastně kdosi vysvětloval. Pro mě by to bylo jednodušší, někdy mi ty titulky utečou, a narazím na ně až pozdějí. Ale hlavně že jsou.
Jako můžou ti utéct v době, kdy jsou čerstvé, ale jinak myslím, že je najdeš :-).
andromache napsal(a):
Jako můžou ti utéct v době, kdy jsou čerstvé, ale jinak myslím, že je najdeš :-).
Jj, tak jsem to myslela. Samozdřejmě je potom najdu, ale mám ráda začerstva :-) vždy se na každý díl těším.
bettyragy napsal(a):
Jj, tak jsem to myslela. Samozdřejmě je potom najdu, ale mám ráda začerstva :-) vždy se na každý díl těším.
Já to chápu :-). Taky bývám natěšená :-).
MissLiz napsal(a):
S07E12 - ZDE - SVA-AVS
A ještě jednou se omlouvám za tak trestuhodné zpoždění, ale měla jsem jiné povinnosti.
Skvělé, díky moc.
andromache napsal(a):
Protože MissLiz (třeba na rozdíl ode mě) nedává info o stavu titulků na svou timeline.. Příspěvek na fóru se jinak na timeline neobjeví. Takže to chce si hlídat i příspěvky na fóru :-).
Ale pokud by s tím MissLiz souhlasila, mohla bych dávat upozornění na její titulky na svou timeline pro ty, co se na fóru neorientují, nebo na něj nechodí :-).
Pokud by ti to s těmi titulky nevadilo, tak bych byla moc ráda. :-) Nějak jsem úplně nepronikla do toho, jak funguje.
MissLiz napsal(a):
Pokud by ti to s těmi titulky nevadilo, tak bych byla moc ráda. :-) Nějak jsem úplně nepronikla do toho, jak funguje.
Já to beru tak, že si tam píšu, co mě napadne (plus updaty k titulkům) a ti, co mě mají v přátelích pak na té své timeline uvidí můj příspěvek, co jsem tam napsala :-). Ale klidně na tebe budu odkazovat, to je to nejmenší :-).
edit: Jestli mě máš ve sledovaných (přátelích) můžeš se podívat, jak to bude asi vypadat :-).
MissLiz napsal(a):
S07E12 - ZDE - SVA-AVS
A ještě jednou se omlouvám za tak trestuhodné zpoždění, ale měla jsem jiné povinnosti.
Moc děkuji za titulky, v pořádku my to chápeme :)
Ahoj, kdy tak asi můžeme počítat s dalšími titulky? Teda - doufám, že mi někde neunikly :-)
MissLiz napsal(a):
Máš prosimtě titulky na 720p k celé 7.sérii?