Diskuzní fórum

Chicago PD

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 3. 2020 / 18:38:30 (před 4 roky)
on
bettyragy napsal(a):

JJ,díky, už mi to vlastně kdosi vysvětloval. Pro mě by to bylo jednodušší, někdy mi ty titulky utečou, a narazím na ně až pozdějí. Ale hlavně že jsou.

Jako můžou ti utéct v době, kdy jsou čerstvé, ale jinak myslím, že je najdeš :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
kometa094
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 3. 2020 / 18:54:53 (před 4 roky)
off

MissLiz

Děkuju :)

bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
17. 3. 2020 / 19:45:36 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jako můžou ti utéct v době, kdy jsou čerstvé, ale jinak myslím, že je najdeš :-).

Jj, tak jsem to myslela. Samozdřejmě je potom najdu, ale mám ráda začerstva :-) vždy se na každý díl těším.

andromache
17. 3. 2020 / 19:52:21 (před 4 roky)
on
bettyragy napsal(a):

Jj, tak jsem to myslela. Samozdřejmě je potom najdu, ale mám ráda začerstva :-) vždy se na každý díl těším.

Já to chápu :-). Taky bývám natěšená :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
zena52
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
17. 3. 2020 / 21:57:32 (před 4 roky)
off
MissLiz napsal(a):

S07E12 - ZDE - SVA-AVS

A ještě jednou se omlouvám za tak trestuhodné zpoždění, ale měla jsem jiné povinnosti.

Skvělé, díky moc.

MissLiz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
19. 3. 2020 / 21:33:05 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Protože MissLiz (třeba na rozdíl ode mě) nedává info o stavu titulků na svou timeline.. Příspěvek na fóru se jinak na timeline neobjeví. Takže to chce si hlídat i příspěvky na fóru :-).

Ale pokud by s tím MissLiz souhlasila, mohla bych dávat upozornění na její titulky na svou timeline pro ty, co se na fóru neorientují, nebo na něj nechodí :-).

Pokud by ti to s těmi titulky nevadilo, tak bych byla moc ráda. :-) Nějak jsem úplně nepronikla do toho, jak funguje.

andromache
19. 3. 2020 / 22:26:52 (před 4 roky)
on
MissLiz napsal(a):

Pokud by ti to s těmi titulky nevadilo, tak bych byla moc ráda. :-) Nějak jsem úplně nepronikla do toho, jak funguje.

Já to beru tak, že si tam píšu, co mě napadne (plus updaty k titulkům) a ti, co mě mají v přátelích pak na té své timeline uvidí můj příspěvek, co jsem tam napsala :-). Ale klidně na tebe budu odkazovat, to je to nejmenší :-).

edit: Jestli mě máš ve sledovaných (přátelích) můžeš se podívat, jak to bude asi vypadat :-).

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 3. 2020 / 22:28:56
Iwet
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
19. 3. 2020 / 23:39:30 (před 4 roky)
off
MissLiz napsal(a):

S07E12 - ZDE - SVA-AVS

A ještě jednou se omlouvám za tak trestuhodné zpoždění, ale měla jsem jiné povinnosti.

Moc děkuji za titulky, v pořádku my to chápeme :)

zena52
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
3. 4. 2020 / 09:57:55 (před 4 roky)
off

Ahoj, kdy tak asi můžeme počítat s dalšími titulky? Teda - doufám, že mi někde neunikly :-)

Dvoris08
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
5. 4. 2020 / 00:50:47 (před 4 roky)
off
MissLiz napsal(a):

Máš prosimtě titulky na 720p k celé 7.sérii?