Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
bettyragy napsal(a):
to je ten crossover? co je první?
https://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_(franchise)#Crossovers
Tady najdeš přehled všech crossoverů u Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Med, Chicago Justice a Law and Order SVU.
Ahoj. Chci se zeptat, jak je to s titulky na další díly?
S07E16 - ZDE - SVA-AVS
Děkuji za výdrž a další titulky.
Ahoj všem, nechci být dotěrná, ale... bude někdo, (nejspíš andromache) podle toho co bylo napsáno, překládat titule? Strašně se těším, až si budu moct pustit první díl a bez titulků nerozumím všemu, ale asi bych to zvládla. Moc děkuju za všechny titulky přeložené a těším se na další.
nikiiz95 napsal(a):
Ahoj všem, nechci být dotěrná, ale... bude někdo, (nejspíš andromache) podle toho co bylo napsáno, překládat titule? Strašně se těším, až si budu moct pustit první díl a bez titulků nerozumím všemu, ale asi bych to zvládla. Moc děkuju za všechny titulky přeložené a těším se na další.
Titulky ke zbytku 7. řady jsou už skoro přeložené (chybí už jen polovina 20. dílu). Všechny zbývající titulky k 7. řadě bych zveřejnila naráz (pokusím se to stihnout do čtvrtka). A na v prvním dílu nové řady jsem už začala pracovat.
MissLiz napsal(a):
Titulky ke zbytku 7. řady jsou už skoro přeložené (chybí už jen polovina 20. dílu). Všechny zbývající titulky k 7. řadě bych zveřejnila naráz (pokusím se to stihnout do čtvrtka). A na v prvním dílu nové řady jsem už začala pracovat.
Ahoj, předně děkuji za odvedenou, částo nevděčnou, práci. Sám jsem se (ne tak dlouhodobě jako jiní) podílel na časování, korekcích i samotném překladu, takže obdivuju, že to někdo vydrží tak dlouho. Nechci aby to vyznělo nějak zle, ale nepřemýšlela jsi se na titulky k Chicago PD "vybodnout"? K sérii jsou k dispozici jiné titulky (slovenské - tedy předpokládám že Drako83 bude pokračovat...), které jsou mnohem dřív hotové a vychází navíc na tu nejkvalitnější verzi seriálu k dispozici (1080p.AMZN). A podle toho jak dlouho čekáme na titulky k ostatním sériím co máš rozjeté (jmenovitě třeba 9-1-1), časově asi úplně nestíháš. Samozřejmě je to jen tvoje věc, rozhodně ti nikdo nebude říkat co máš dělat, jen by mě zajímalo jestli jsi nad tím nepřemýšlela?
(Beru to z mého pohledu kdy koukáme na všechny Chicago seriály i 911, a na PD koukáme s titulky od Draka - protože jsou obvykle dříve a hlavně na kvalitnější verzi. A na 911 titulky se musí čekat strašně dlouho - žádné jiné titulky k tomu nikdo nedělá, narozdíl od zmíněného PD, takže to je trochu "zbytečná" práce.)