Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak já tedy budu postovat titulky sem ;). Ale mějte na paměti, že stav překladu budu i nadále zveřejňovat na timeline a sem půjdou jenom linky na hotové titulky okej ;)? Díky :-). A tento týden je pauza jen tak mimochodem, pro ty, co to ještě nezaregistrovali :-).
andromache napsal(a):
Tak já tedy budu postovat titulky sem ;). Ale mějte na paměti, že stav překladu budu i nadále zveřejňovat na timeline a sem půjdou jenom linky na hotové titulky okej ;)? Díky :-). A tento týden je pauza jen tak mimochodem, pro ty, co to ještě nezaregistrovali :-).
Moc děkuju :-)
Titulky k verzi chicago.fire.s08e15.web.x264-xlf.mkv. Snad se budete nudit míň než já :D.
Moc děkuji :-)
Děkuji za titulky :)
Chicago.Fire.S08e16
Enjoy ;). Je to verze Chicago.Fire.S08E16.HDTV.x264-SVA.mkv
který ten díl byl v tom crossoveru s ch pd? Už jsem to zapomněla a nemůžu to dohledat, díky.
bettyragy napsal(a):
který ten díl byl v tom crossoveru s ch pd? Už jsem to zapomněla a nemůžu to dohledat, díky.
Teď nevím který myslíš, bylo jich letos víc (dva :D). První byl někdy na začátku a byl to cross i s Med a druhý byl ten minulý (8x15), který se křížil jen s PD 7x15 :-).