Diskuzní fórum

Chicago Fire

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
28. 8. 2022 / 18:27:49 (před 2 roky)
off
nikiiz95 napsal(a):

díky bože :-) :-) teda Andromache :-)

Zbožštění se nebráním :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
29. 8. 2022 / 15:24:58 (před 2 roky)
off
andromache napsal(a):

Zbožštění se nebráním :D :D.

Vzpomeň si na Ceasara - na to, co jeho zbožštění předcházelo. (Historia magistra vitae.)

Teda pokud netoužíš po tom, aby Ti někdo post mortem zasvětil chrám :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
29. 8. 2022 / 16:31:01 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Vzpomeň si na Ceasara - na to, co jeho zbožštění předcházelo. (Historia magistra vitae.)

Teda pokud netoužíš po tom, aby Ti někdo post mortem zasvětil chrám :-)

Pokud bych měla pak vystoupit na Olymp a trochu Diovi nakopat zadek.. :D :D. Plus, Caesar byl idiot :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
1. 9. 2022 / 20:24:36 (před 2 roky)
off

Tak už i Česko má svou Stellu Kidd :-).

nikiiz95
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 10. 2022 / 20:28:36 (před 2 roky)
off

prosim prosim bude překládaná ještě nova serie nebo nemáme čekat? :-(

andromache
24. 10. 2022 / 00:42:58 (před 2 roky)
off
nikiiz95 napsal(a):

prosim prosim bude překládaná ještě nova serie nebo nemáme čekat? :-(

Ale jo. První díl (plus zbytek desítky) je u Kmochové na korekci. Já se vzpamatovávám z covidu (třeba dneska mi bylo zle celý den), ale půlku druhého dílu už mám hotovou. Teď je 14 dní stejně pauza, tak uvidíme, co do té doby stihnu. Snad co nejvíc.

lefty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
24. 10. 2022 / 11:38:47 (před 2 roky)
off

Díky andromache za to, že přes všechny zdravotní problémy, které měla ( a antipatie k různým postavám série Chicago ;-) ) pokračuje s překladem titulků. Přiznávám, že jsem moc nevěřil, že bude pokračovat s novou sérií Fire. A díky i Kmochové za spolupráci na titulcích.

Lefty
andromache
24. 10. 2022 / 17:28:03 (před 2 roky)
off
lefty napsal(a):

Díky andromache za to, že přes všechny zdravotní problémy, které měla ( a antipatie k různým postavám série Chicago ;-) ) pokračuje s překladem titulků. Přiznávám, že jsem moc nevěřil, že bude pokračovat s novou sérií Fire. A díky i Kmochové za spolupráci na titulcích.

Popravdě jsem tomu už taky moc nevěřila.. Ale co už s nima :D. Hádám, že to s nima zuby nehty nějak doklepu do konce... I když jen Hefaistos ví, kdy to bude...

nikiiz95
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
24. 10. 2022 / 19:34:47 (před 2 roky)
off

Já také v první řadě moc děkuji, že i přes všechny obtíže a překážky se tomu dokážete všichni věnovat!

Kuba CZe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
14. 11. 2022 / 20:01:59 (před 2 roky)
off
nikiiz95 napsal(a):

Já také v první řadě moc děkuji, že i přes všechny obtíže a překážky se tomu dokážete všichni věnovat!

To joo tak aspoň budem mít dárek pod stromeček celou 10. serii :) Možná :D