Diskuzní fórum

Chicago Fire

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
14. 11. 2022 / 20:47:51 (před 2 roky)
off
Kuba CZe napsal(a):

To joo tak aspoň budem mít dárek pod stromeček celou 10. serii :) Možná :D

Jo, tohle by snad i mohlo vyjít :-). Plus možná minimálně tři díly jedenáctky :-). Jinak mi Kmochová psala, že má novou práci, takže to má teď náročné a nemá moc volného času na korekci... Takže stejně jako na titulky.com (i když tam to nejspíš nepochopili) prosím o trpělivost.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Kuba CZe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
15. 11. 2022 / 14:27:31 (před 2 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo, tohle by snad i mohlo vyjít :-). Plus možná minimálně tři díly jedenáctky :-). Jinak mi Kmochová psala, že má novou práci, takže to má teď náročné a nemá moc volného času na korekci... Takže stejně jako na titulky.com (i když tam to nejspíš nepochopili) prosím o trpělivost.

Nebojte čekáme naštěstí čekaní vyplňují jiné seriály. Takže máme trpělivost uplně v klidu. :) Hlavní je, že se tomu stále věnujete :) Moc DĚKUJEME.

andromache
30. 11. 2022 / 18:32:54 (před 2 roky)
off

Psala jsem to na titulky.com, píšu to pro jistotu i sem:

Poslední update:

Jak víte, titulky děláme s Kmochovou ve svém volném čase a nic z toho většinou (krom dobrého pocitu) nemáme. Vloni se to semlelo tak, že mě pronásledovaly zdravotní problémy jak na běžícím páse a tudíž se nabral skluz. Letos pro změnu přešla Kmochová do jiné práce a ta jí požírá veškerý čas a hlavně energii na to, dělat pak cokoli jiného. Věřím, že až se tam adaptuje a všechno se uklidní, tak se ke korekcím vrátí (psala mi, že končit opravdu nechce). A já to v žádném případě nechci zveřejňovat bez korekce.. Kdybych vám měla poslat svůj hrubý překlad, který posílám k učesání, tak byste se možná hodně hodně divili, co to tam je. Obzvlášť, co jsem přešla na jiný styl překladu (ne, nehodím to do Googlu abych to pak zkopírovala.. Jenom jedu bez obrazu, takže se občas musí změnit rody, když není jasné, kdo na koho mluví).

Berte to tak, že prostě pak nahraju všechno ve velké dávce a můžete si dát třeba maraton (a po tom, co jsem teď dodělala budete možná rádi, že budete mít titulky najednou bez čekání:D). O tom, že jsou ve vysílání stejně pauzy se myslím ani zmiňovat nemusím. Takže znova, prosím buďte trpěliví. Život je sviňa a občas se semele tak, že se nestačíme divit.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
noel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
9. 1. 2023 / 14:58:40 (před 103 týdny)
off

Zdravim.Kdy ze se muzem tesit na dalsi titulky?

andromache
9. 1. 2023 / 22:50:18 (před 103 týdny)
off
noel napsal(a):

Zdravim.Kdy ze se muzem tesit na dalsi titulky?

Snad brzy :-). Naposledy jsem nahrávala 10x19 a kmochová mi psala, že by to snad už teď v lednu mohla nějak dohnat :-).

Michal Michalis Miki
Redaktor | Cool level: 17 | Jaime Lannister
21. 1. 2023 / 12:33:51 (před 101 týdny)
off

andromache

Děkuji za dodělání titulků k 10. řadě tohoto skvělého seriálu :-)
Potěšilo!:)

Pivito
Běžný uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 4. 2023 / 18:33:34 (před 87 týdny)
off

Chci se zeptat, budou další díly?

andromache
28. 4. 2023 / 21:56:59 (před 87 týdny)
off
Pivito napsal(a):

Chci se zeptat, budou další díly?

Budou, bohužel nevím kdy. Já stále překládám, ale hádám, že Kmochová měla teď jako daňový poradce nejhorší období, tak se nějak zasekla s korekcí. Až bude mít čas, tak budou.

Pivito
Běžný uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 4. 2023 / 08:16:39 (před 87 týdny)
off

Děkuji za odpověď 👍

13/13
1 ... 78910111213