Diskuzní fórum

Chicago Fire

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
11. 3. 2020 / 17:10:27 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Teď nevím který myslíš, bylo jich letos víc (dva :D). První byl někdy na začátku a byl to cross i s Med a druhý byl ten minulý (8x15), který se křížil jen s PD 7x15 :-).

Myslím ten druhý díky

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
23. 3. 2020 / 22:25:28 (před 4 roky)
off

Chicago.Fire.S08E17.HDTV.x264-SVA

Enjoy ;).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
lefty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
24. 3. 2020 / 13:29:09 (před 4 roky)
off

Díky za titulky k Chicago Fire. Jsem fakt rád, že pokračujete s překladem a dáváte sem i odkaz na stažení.

Lefty
andromache
24. 3. 2020 / 16:10:01 (před 4 roky)
off
lefty napsal(a):

Díky za titulky k Chicago Fire. Jsem fakt rád, že pokračujete s překladem a dáváte sem i odkaz na stažení.

Sice jsem už párkrát měla chuť s tím šlahnout, ale to spíš proto, že mě ten seriál chvílema fakt přestává bavit (obzvlášť když si Severide s Caseym pletou povolání a místo hasičiny se věnují detektivní práci). Ale zatím se vždycky kousnu a nějak to dám :-). I když to znamená brblání na timeline :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Blanka1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
24. 3. 2020 / 17:34:37 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Teď nevím který myslíš, bylo jich letos víc (dva :D). První byl někdy na začátku a byl to cross i s Med a druhý byl ten minulý (8x15), který se křížil jen s PD 7x15 :-).

na začátku to byly ve všech x4

andromache
24. 3. 2020 / 18:15:08 (před 4 roky)
off
Blanka1 napsal(a):

na začátku to byly ve všech x4

Teď nevím jak to myslíš.. Jakože 4 díly některé série byly crossy?

Blanka1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 3. 2020 / 18:00:21 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Teď nevím jak to myslíš.. Jakože 4 díly některé série byly crossy?

Myslím této serie - Fire - 8x4. Med - 5x4, PD - 7x4
Pěkný den :-)

andromache
25. 3. 2020 / 19:19:30 (před 4 roky)
off
Blanka1 napsal(a):

Myslím této serie - Fire - 8x4. Med - 5x4, PD - 7x4
Pěkný den :-)

Jo no, to byl ten velký, pandemický :D. Kdo by to byl řekl, že něco podobného tu budeme mít doopravdy. Naštěstí to není aspoň masožravá bakterie :D.

Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 3. 2020 / 08:16:54 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo no, to byl ten velký, pandemický :D. Kdo by to byl řekl, že něco podobného tu budeme mít doopravdy. Naštěstí to není aspoň masožravá bakterie :D.

Na jednu stranu by to bylo fajn, aspoň by se hned vědělo, kdo to má a kdo ne :D

lefty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
26. 3. 2020 / 11:15:36 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Sice jsem už párkrát měla chuť s tím šlahnout, ale to spíš proto, že mě ten seriál chvílema fakt přestává bavit (obzvlášť když si Severide s Caseym pletou povolání a místo hasičiny se věnují detektivní práci). Ale zatím se vždycky kousnu a nějak to dám :-). I když to znamená brblání na timeline :D.

Jo jo, to jsem pochopil, proto jsem rád, že v titulcích pokračujete. Mě spíš teď vytáčí dějová linka kolem Brett, její biomámy a vztahů nevztahů.... každý máme něco... ;)

Lefty