Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
lefty napsal(a):
Jo jo, to jsem pochopil, proto jsem rád, že v titulcích pokračujete. Mě spíš teď vytáčí dějová linka kolem Brett, její biomámy a vztahů nevztahů.... každý máme něco... ;)
Tak bio máma mi nevadí, ale ty kydy okolo Caseyho, jak na něj dělá oči, pak zas nedělá a neví co chce nebo nechce mi teda taky pěkně leze na nervy. Já tohle párování nesnáším :(.
andromache napsal(a):
Tak bio máma mi nevadí, ale ty kydy okolo Caseyho, jak na něj dělá oči, pak zas nedělá a neví co chce nebo nechce mi teda taky pěkně leze na nervy. Já tohle párování nesnáším :(.
Nejhorší je, když už konečně to vypadá hezky mezi nimi a pak to vždy někdo nebo něco podělá
Kuba CZe napsal(a):
Nejhorší je, když už konečně to vypadá hezky mezi nimi a pak to vždy někdo nebo něco podělá
Právě.. Tohle umělé natahování je vyloženě za trest. Nechápu, jak se v tom může někdo vyžívat a sledovat to (*caugh ragelly cough* :D)
andromache napsal(a):
Právě.. Tohle umělé natahování je vyloženě za trest. Nechápu, jak se v tom může někdo vyžívat a sledovat to (*caugh ragelly cough* :D)
Taky to nechápu a štve mě to a nejlepší je, když člověk už konečně joo tak to utnou a jéé titulky :D
Kuba CZe napsal(a):
Taky to nechápu a štve mě to a nejlepší je, když člověk už konečně joo tak to utnou a jéé titulky :D
Jéé titulky :D? Ještě nejsou :D.
andromache napsal(a):
Jéé titulky :D? Ještě nejsou :D.
Myslel jsem závěrečné titulky :D Ale děkuji za info :)
Kuba CZe napsal(a):
Myslel jsem závěrečné titulky :D Ale děkuji za info :)
Aha jo :D. To mi nedošlo :D. Pardon za dlouhé vedení :D :D.
andromache napsal(a):
Aha jo :D. To mi nedošlo :D. Pardon za dlouhé vedení :D :D.
Říkám nic se neděje :) Chtěl jsem se optat v jakých % jsou titulky? :)
Kuba CZe napsal(a):
Říkám nic se neděje :) Chtěl jsem se optat v jakých % jsou titulky? :)
Překlad 100%, ale jinak 95%, čekám až bude mít Kmochová zase trochu času a nálady na korekci :-).
Chicago.Fire.S08E18.HDTV.x264-SVA
Čerstvá várka titulků ;). A když tak to nějak rozhlaste, z nějakého důvodu mi nejdou přidávat statusy na timeline...