Diskuzní fórum

Chicago Fire

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

VitekV
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
29. 4. 2020 / 14:11:26 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Chicago.Fire.S08E20.HDTV.x264-SVA

Titulky k poslednímu dílu sezony jsou hotové ;). Enjoy :-).

Díky moc za celou sezónu i sérii !

Iwet
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
2. 5. 2020 / 13:09:06 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Chicago.Fire.S08E20.HDTV.x264-SVA

Titulky k poslednímu dílu sezony jsou hotové ;). Enjoy :-).

Ahoj,
moc děkuji za titulky. Užívej si volno. :)

lefty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
10. 5. 2020 / 15:30:48 (před 4 roky)
off

Taky moc děkuju za titulky. Snad si teď od nich odpočinete dost na to, abyste pokračovala další sezónu.... ;)

Lefty
JeffyCzech
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 5. 2020 / 15:14:51 (před 4 roky)
off

Prosím vás kdy začíná další sezóna ? Nemůžu to nikde najít diky

drako83
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
24. 6. 2020 / 22:03:48 (před 4 roky)
off
JeffyCzech napsal(a):

Prosím vás kdy začíná další sezóna ? Nemůžu to nikde najít diky

To ešte nikto nevie, ani u ostatných seriálov. Kvôli covidu sa nič nenatáčalo :(

hollyoaks
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
25. 8. 2020 / 19:54:37 (před 4 roky)
off

kde najdem titulky na chicago fire s07e18 a e19, e21

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
25. 8. 2020 / 20:35:15 (před 4 roky)
off
hollyoaks napsal(a):

kde najdem titulky na chicago fire s07e18 a e19, e21

Já jsem je nenahrála na titulky.com? Jestli ne, tak to půjdu napravit :-). Snad se tam během pár dní objeví :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
26. 8. 2020 / 00:34:59 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Já jsem je nenahrála na titulky.com? Jestli ne, tak to půjdu napravit :-). Snad se tam během pár dní objeví :-).

Titulky už jsou na titulky.com dostupné :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
25. 10. 2020 / 23:10:13 (před 4 roky)
off

Pro případ, kdyby mě někteří, co čekají a stahují moje titulky nesledovali na timeline, píšu příspěvek z timeline i sem:

A protože opakování je matkou moudrosti a navíc jsem byla celkem neurčitá, tak opakuju, že od zítřka se budu od SZ držet dál.. Plánuju plné odstřižení, ale možná se mi nebude chtít přerušit 2000 přihlášení v řadě, takže tu třeba problesku na pár sekund po půlnoci. Ale nebudu se účastnit diskusí, nebudu číst timeline a nebudu reagovat na místní poštu... Tak aby vám nebylo divné, že neodepisuju. Ještě nevím, jak dlouhá pauza bude, ale myslím, že minimálně listopad to zasáhne.. Důvodem mého odstřižení je fakt, že mi klesá počet odškrtnutých epizod a seriály mě nějak naprosto přestaly bavit. A než mít blbý svědomí, že nesleduju a neodškrtávám, tak radši zanevřu i na SZ, i když vím, že to není jenom o sledování seriálů.... Taky je ze mě attention and notification seeker a to se mi taky nelíbí, takže se chci rozhodně vzdálit i od toho kontrolovat každých pět minut zvoneček, jestli náhodou někdo něco nenapsal pod můj příspěvek :-).

Jsem si vědoma, že v půlce listopadu začíná Fire, takže vás můžu uklidnit, že s překladem nekončím. Jenom budu teď svoje titulky postovat už přímo na titulky.com . Beztak myslím, že na uložto si to stahoval jenom zlomek lidí a většina si titulky pak našla právě tam. Takže o svou pravidelnou dávku zbytečných vztahových dramat na stanici 51 nepřijdete :-).

nikiiz95
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
16. 11. 2020 / 21:24:24 (před 4 roky)
off

Ahoj všem, nechci být dotěrná, ale... bude někdo, (nejspíš andromache) podle toho co bylo napsáno, překládat titule? Strašně se těším, až si budu moct pustit první díl a bez titulků nerozumím všemu, ale asi bych to zvládla. Moc děkuju za všechny titulky přeložené a těším se na další.