Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
nikiiz95 napsal(a):
Juchů, teď už to jen rychle schválit a moct se jít koukat :-)
To už si musíš vyřídit s tím, kdo to schvaluje na titulky.com :D.
A nebo si zaplatit premium a nemusíš čekat :D
Evie napsal(a):
A nebo si zaplatit premium a nemusíš čekat :D
Překladatelé mají přístup k prémiovým funkcím i zadara :D.
A jinak, titulky k 9x01 už jsou k dispozici i pro normální smrtelníky :D.
andromache napsal(a):
A jinak, titulky k 9x01 už jsou k dispozici i pro normální smrtelníky :D.
A prečas na W-DL-KINGS som práve nahodil tiež, spolu s Chicago PD 8x01 :)
Strašne veľa práce bolo s časovaním. Pospájal som cca 40 riadkov, aby sa to lepšie čítalo a každý 3 titulok som musel posúvať. Hrozná bola tá základná verzia časovania :)
drako83 napsal(a):
A prečas na W-DL-KINGS som práve nahodil tiež, spolu s Chicago PD 8x01 :)
Strašne veľa práce bolo s časovaním. Pospájal som cca 40 riadkov, aby sa to lepšie čítalo a každý 3 titulok som musel posúvať. Hrozná bola tá základná verzia časovania :)
Co jsem našla, to jsem našla :P :D. Soubory větší než 700 MB se snažím nepřekládat :D. Viz debata u Chicago P.D. titulků :D.
andromache napsal(a):
Co jsem našla, to jsem našla :P :D. Soubory větší než 700 MB se snažím nepřekládat :D. Viz debata u Chicago P.D. titulků :D.
To neni tvoje chyba, to ta verze byla jinak nacasovana.
Jinak po dnesnim dilu je mesic a pul pauza
drako83 napsal(a):
To neni tvoje chyba, to ta verze byla jinak nacasovana.
Jinak po dnesnim dilu je mesic a pul pauza
YES!!!!!!!! :D Ehm :-). Ale to teda tu pauzu nastartovali brzo, už po dvou dílech O_o. Ale s tím, že už i oni mají pozitivní testy na covid se asi není moc co divit...
Naprosto nechápu, kde to vydání titulí na titulky.com vázne a protože mi ruply nervy, tak jsem je nahrála na uložto. Docela dost mě s tím štvou, asi budu muset admina seřvat, protože to tam trčí už 4 dny a to je vrchol na to, že jde o nejnovější titulky....
Je to sice i na titulky.com ale pro jistotu ještě i sem, protože i když mám automatické nahrávání bez kontrol, tak netuším, kdy se to na stránkách objeví....
Chicago Fire S09E03