Diskuzní fórum

Chicago Fire

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
17. 11. 2020 / 22:35:21 (před 4 roky)
off
nikiiz95 napsal(a):

Juchů, teď už to jen rychle schválit a moct se jít koukat :-)

To už si musíš vyřídit s tím, kdo to schvaluje na titulky.com :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 11. 2020 / 09:22:26 (před 4 roky)
off

A nebo si zaplatit premium a nemusíš čekat :D

andromache
18. 11. 2020 / 15:33:41 (před 4 roky)
off
Evie napsal(a):

A nebo si zaplatit premium a nemusíš čekat :D

Překladatelé mají přístup k prémiovým funkcím i zadara :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
18. 11. 2020 / 15:40:42 (před 4 roky)
off

A jinak, titulky k 9x01 už jsou k dispozici i pro normální smrtelníky :D.

drako83
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 11. 2020 / 18:36:38 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A jinak, titulky k 9x01 už jsou k dispozici i pro normální smrtelníky :D.

A prečas na W-DL-KINGS som práve nahodil tiež, spolu s Chicago PD 8x01 :)

Strašne veľa práce bolo s časovaním. Pospájal som cca 40 riadkov, aby sa to lepšie čítalo a každý 3 titulok som musel posúvať. Hrozná bola tá základná verzia časovania :)

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2020 / 18:37:36
andromache
18. 11. 2020 / 19:01:30 (před 4 roky)
off
drako83 napsal(a):

A prečas na W-DL-KINGS som práve nahodil tiež, spolu s Chicago PD 8x01 :)

Strašne veľa práce bolo s časovaním. Pospájal som cca 40 riadkov, aby sa to lepšie čítalo a každý 3 titulok som musel posúvať. Hrozná bola tá základná verzia časovania :)

Co jsem našla, to jsem našla :P :D. Soubory větší než 700 MB se snažím nepřekládat :D. Viz debata u Chicago P.D. titulků :D.

drako83
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
19. 11. 2020 / 20:15:17 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Co jsem našla, to jsem našla :P :D. Soubory větší než 700 MB se snažím nepřekládat :D. Viz debata u Chicago P.D. titulků :D.

To neni tvoje chyba, to ta verze byla jinak nacasovana.
Jinak po dnesnim dilu je mesic a pul pauza

andromache
19. 11. 2020 / 20:17:30 (před 4 roky)
off
drako83 napsal(a):

To neni tvoje chyba, to ta verze byla jinak nacasovana.
Jinak po dnesnim dilu je mesic a pul pauza

YES!!!!!!!! :D Ehm :-). Ale to teda tu pauzu nastartovali brzo, už po dvou dílech O_o. Ale s tím, že už i oni mají pozitivní testy na covid se asi není moc co divit...

andromache
24. 11. 2020 / 15:12:16 (před 4 roky)
off

Naprosto nechápu, kde to vydání titulí na titulky.com vázne a protože mi ruply nervy, tak jsem je nahrála na uložto. Docela dost mě s tím štvou, asi budu muset admina seřvat, protože to tam trčí už 4 dny a to je vrchol na to, že jde o nejnovější titulky....

andromache
18. 1. 2021 / 19:43:40 (před 3 roky)
off

Je to sice i na titulky.com ale pro jistotu ještě i sem, protože i když mám automatické nahrávání bez kontrol, tak netuším, kdy se to na stránkách objeví....

Chicago Fire S09E03