Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
Je to sice i na titulky.com ale pro jistotu ještě i sem, protože i když mám automatické nahrávání bez kontrol, tak netuším, kdy se to na stránkách objeví....
Chicago Fire S09E03
Přečas bude snad do konce týdne - málo času...
Tento týden je pauza...
MikaelaDeCub napsal(a):
Ahojte, bude niekto robiť preklad na novú seriu?
Hele borka. Právě se snažím vyležet osmatřicítky horečky takže na nějaký překlad to fakt zatím není. Však ono to to nikam neuteče :-).
andromache napsal(a):
Hele borka. Právě se snažím vyležet osmatřicítky horečky takže na nějaký překlad to fakt zatím není. Však ono to to nikam neuteče :-).
Skoré uzdravenie. Prepáč, že som sa spýtala.
andromache napsal(a):
Opravdu neuteče. Jsem za to vše neskonale vděčný a upřímně si toho vážím že to pro nás překládáš :)
Zdravím, překládá prosím ještě něco titulky k Chicago Fire? Děkuju
nikiiz95 napsal(a):
Zdravím, překládá prosím ještě něco titulky k Chicago Fire? Děkuju
Ale jo, já tu nechuť překonám :-). Nějak :D. Teď je stejně ještě chvíli pauza, tak vám nic neutíká (a mě nerostou resty).
Já bych se hodně moc přimlouvala, kdyby byly dál... sice angličtinu obstojně zvládnu, komunikuju každý den přes email v práci, ale přeci jen koukat s ang. titulky a pozastavovat si to není ono nooo... moc bych prosila :-) A přeji co nejlepší vstup do nového roku!
nikiiz95 napsal(a):
Já bych se hodně moc přimlouvala, kdyby byly dál... sice angličtinu obstojně zvládnu, komunikuju každý den přes email v práci, ale přeci jen koukat s ang. titulky a pozastavovat si to není ono nooo... moc bych prosila :-) A přeji co nejlepší vstup do nového roku!
Já už uvažuju jak to udělám :-). Nejsi první, kdo mi připomíná, že to flákám. Asi jsem si vás moc rozmazlila :D :D. Ale ne vážně, fakt na to nějak nebyla nálada (celý podzim mě pronásledují nějaké zdravotní komplikace), tak snad to už přejde...