Diskuzní fórum

Chicago Fire

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

drako83
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
19. 1. 2021 / 20:44:21 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Je to sice i na titulky.com ale pro jistotu ještě i sem, protože i když mám automatické nahrávání bez kontrol, tak netuším, kdy se to na stránkách objeví....

Chicago Fire S09E03

Přečas bude snad do konce týdne - málo času...
Tento týden je pauza...

MichaelaKubas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
30. 9. 2021 / 16:33:23 (před 3 roky)
off

Ahojte, bude niekto robiť preklad na novú seriu?

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
30. 9. 2021 / 17:02:40 (před 3 roky)
off
MikaelaDeCub napsal(a):

Ahojte, bude niekto robiť preklad na novú seriu?

Hele borka. Právě se snažím vyležet osmatřicítky horečky takže na nějaký překlad to fakt zatím není. Však ono to to nikam neuteče :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 9. 2021 / 18:29:50
MichaelaKubas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
30. 9. 2021 / 18:44:44 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Hele borka. Právě se snažím vyležet osmatřicítky horečky takže na nějaký překlad to fakt zatím není. Však ono to to nikam neuteče :-).

Skoré uzdravenie. Prepáč, že som sa spýtala.

NudleCZ
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
1. 10. 2021 / 07:51:57 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Opravdu neuteče. Jsem za to vše neskonale vděčný a upřímně si toho vážím že to pro nás překládáš :)

nikiiz95
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
29. 12. 2021 / 19:03:59 (před 3 roky)
off

Zdravím, překládá prosím ještě něco titulky k Chicago Fire? Děkuju

andromache
29. 12. 2021 / 19:36:29 (před 3 roky)
off
nikiiz95 napsal(a):

Zdravím, překládá prosím ještě něco titulky k Chicago Fire? Děkuju

Ale jo, já tu nechuť překonám :-). Nějak :D. Teď je stejně ještě chvíli pauza, tak vám nic neutíká (a mě nerostou resty).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
nikiiz95
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
29. 12. 2021 / 19:40:55 (před 3 roky)
off

Já bych se hodně moc přimlouvala, kdyby byly dál... sice angličtinu obstojně zvládnu, komunikuju každý den přes email v práci, ale přeci jen koukat s ang. titulky a pozastavovat si to není ono nooo... moc bych prosila :-) A přeji co nejlepší vstup do nového roku!

andromache
29. 12. 2021 / 19:47:04 (před 3 roky)
off
nikiiz95 napsal(a):

Já bych se hodně moc přimlouvala, kdyby byly dál... sice angličtinu obstojně zvládnu, komunikuju každý den přes email v práci, ale přeci jen koukat s ang. titulky a pozastavovat si to není ono nooo... moc bych prosila :-) A přeji co nejlepší vstup do nového roku!

Já už uvažuju jak to udělám :-). Nejsi první, kdo mi připomíná, že to flákám. Asi jsem si vás moc rozmazlila :D :D. Ale ne vážně, fakt na to nějak nebyla nálada (celý podzim mě pronásledují nějaké zdravotní komplikace), tak snad to už přejde...

Petite
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
13. 1. 2022 / 02:06:23 (před 2 roky)
off

Rádi si počkáme, když víme, že budeš pokračovat. Moc díky