Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Petite napsal(a):
Rádi si počkáme, když víme, že budeš pokračovat. Moc díky
10x07 už je na korekci :-). Snad se mi to časem podaří nějak dohnat.. Kdyžtak budete koukat na Fire ještě o prázdninách no ;).
tak nech sa ti tento rok zdrav. problémy vyhýbajú.
všetko dobré prajem
Akorát to teď moc nevíme, spíše to vypadá že nebude. Ať se děje cokoli, doufám, že jsi ok a i v tvém životě je všechno v pořádku! :-)
nikiiz95 napsal(a):
Akorát to teď moc nevíme, spíše to vypadá že nebude. Ať se děje cokoli, doufám, že jsi ok a i v tvém životě je všechno v pořádku! :-)
Jo, ruka už dobrá ;). Jen doufám, že od mamky pro změnu nechytnu rýmičku... Jak jsem psala, 10x07 je na korekci. Akorát korektorka psala, že má hafo práce a že na korekci neměla čas, ale že snad ve středu by to mohla udělat. Tak uvidíme, snad nejpozději ve čtvrtek 10x07 už bude na titulkách ;). Na 10x08 se pracuje.
zdravím, já nechci být otravná, jen se chci zeptat, co titulky? za chvíli budou nové díly po pauze a tady mrtvo :(
nikiiz95 napsal(a):
zdravím, já nechci být otravná, jen se chci zeptat, co titulky? za chvíli budou nové díly po pauze a tady mrtvo :(
Ale houby mrtvo.. Info občas píšu na titulky.com ;). 10x08 je na korekci, tak uvidíme, jak bude mít korektorka čas. K devítce se snad dokopu ještě tenhle týden... Jak píšu na titulkách, pomalu se to snažím dohánět.
andromache napsal(a):
Ale houby mrtvo.. Info občas píšu na titulky.com ;). 10x08 je na korekci, tak uvidíme, jak bude mít korektorka čas. K devítce se snad dokopu ještě tenhle týden... Jak píšu na titulkách, pomalu se to snažím dohánět.
ahááá tak to pardon :-) já neviděla na titulkách v rozpracovaných, tak jsem myslela, že se na tom nepracuje...
nikiiz95 napsal(a):
ahááá tak to pardon :-) já neviděla na titulkách v rozpracovaných, tak jsem myslela, že se na tom nepracuje...
Já to tam neumím psát :D. To za prvé. A za druhé, nechci aby to tam zbytečně viselo, když vím, že se na to třeba týden nepodívám z milionu různých důvodů ;). Ale jinak se snažím. Sice šnečím tempem, ale snažím. Přinejhorším budete na Fire koukat ještě v červnu :D.
10x08 už je k dispozici na titulky.com ;).