Diskuzní fórum

Chicago Fire

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
13. 1. 2022 / 20:29:22 (před 2 roky)
off
Petite napsal(a):

Rádi si počkáme, když víme, že budeš pokračovat. Moc díky

10x07 už je na korekci :-). Snad se mi to časem podaří nějak dohnat.. Kdyžtak budete koukat na Fire ještě o prázdninách no ;).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
13108
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 1. 2022 / 14:30:18 (před 2 roky)
off

tak nech sa ti tento rok zdrav. problémy vyhýbajú.
všetko dobré prajem

13108
nikiiz95
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 1. 2022 / 22:36:02 (před 2 roky)
off

Akorát to teď moc nevíme, spíše to vypadá že nebude. Ať se děje cokoli, doufám, že jsi ok a i v tvém životě je všechno v pořádku! :-)

andromache
24. 1. 2022 / 00:59:16 (před 2 roky)
off
nikiiz95 napsal(a):

Akorát to teď moc nevíme, spíše to vypadá že nebude. Ať se děje cokoli, doufám, že jsi ok a i v tvém životě je všechno v pořádku! :-)

Jo, ruka už dobrá ;). Jen doufám, že od mamky pro změnu nechytnu rýmičku... Jak jsem psala, 10x07 je na korekci. Akorát korektorka psala, že má hafo práce a že na korekci neměla čas, ale že snad ve středu by to mohla udělat. Tak uvidíme, snad nejpozději ve čtvrtek 10x07 už bude na titulkách ;). Na 10x08 se pracuje.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
nikiiz95
20. 2. 2022 / 20:00:27 (před 2 roky)
off

zdravím, já nechci být otravná, jen se chci zeptat, co titulky? za chvíli budou nové díly po pauze a tady mrtvo :(

andromache
20. 2. 2022 / 20:32:59 (před 2 roky)
off
nikiiz95 napsal(a):

zdravím, já nechci být otravná, jen se chci zeptat, co titulky? za chvíli budou nové díly po pauze a tady mrtvo :(

Ale houby mrtvo.. Info občas píšu na titulky.com ;). 10x08 je na korekci, tak uvidíme, jak bude mít korektorka čas. K devítce se snad dokopu ještě tenhle týden... Jak píšu na titulkách, pomalu se to snažím dohánět.

nikiiz95
21. 2. 2022 / 20:01:31 (před 2 roky)
off
andromache napsal(a):

Ale houby mrtvo.. Info občas píšu na titulky.com ;). 10x08 je na korekci, tak uvidíme, jak bude mít korektorka čas. K devítce se snad dokopu ještě tenhle týden... Jak píšu na titulkách, pomalu se to snažím dohánět.

ahááá tak to pardon :-) já neviděla na titulkách v rozpracovaných, tak jsem myslela, že se na tom nepracuje...

andromache
21. 2. 2022 / 20:24:55 (před 2 roky)
off
nikiiz95 napsal(a):

ahááá tak to pardon :-) já neviděla na titulkách v rozpracovaných, tak jsem myslela, že se na tom nepracuje...

Já to tam neumím psát :D. To za prvé. A za druhé, nechci aby to tam zbytečně viselo, když vím, že se na to třeba týden nepodívám z milionu různých důvodů ;). Ale jinak se snažím. Sice šnečím tempem, ale snažím. Přinejhorším budete na Fire koukat ještě v červnu :D.

andromache
22. 2. 2022 / 20:50:47 (před 2 roky)
off

10x08 už je k dispozici na titulky.com ;).

Kuba CZe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
22. 2. 2022 / 22:33:15 (před 2 roky)
off

[i][/i]

andromache napsal(a):

10x08 už je k dispozici na titulky.com ;).

Děkujeemeee