Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
Spíš mimina :D
Hmm, chtěl jsem tu psát, jak je letos ta výzva jednoduchá, když se to ještě navíc spojí s volným časem, který vznikl kvůli té situaci venku, ale ta poslední kategorie pro mě tedy bude dost složitá :D
Já si do téhle kategorie dal Breeders a to tam taky nejsou mimina. Jen o něco starší děcka, ale stále bych řekl, že v mezích... :D
ragelly napsal(a):
Spíš mimina :D
A co takhle Switched at Birth? Řekni prosím, že to tam můžu použít, PROSÍÍÍÍÍM! :D
Romix napsal(a):
A co takhle Switched at Birth? Řekni prosím, že to tam můžu použít, PROSÍÍÍÍÍM! :D
Tam jsou nějaký mimina? :D Těm holkám je 16, ne? :D
Když už toužíš po Freeform, tak The Secret Life of the American Teenager :P
ragelly napsal(a):
Tam jsou nějaký mimina? :D Těm holkám je 16, ne? :D
Když už toužíš po Freeform, tak The Secret Life of the American Teenager :P
Nebuďte tak přísní, já nechci žádný seriál točící se jen kolem těhotných a nebo točící se jen kolem uřvaných mrňat! :D Seriál točící se okolo toho, že někdo porodil a následně mu někdo děcko prohodil? Co víc si do téhle příšerné kategorie můžete přát?
A ten tvůj tip.. já se snažím ve skutečnosti seriály, které do výzvy dávám sledovat a i dokoukat a u tohohle? Nedávám tomu moc šancí :D
Romix napsal(a):
Nebuďte tak přísní, já nechci žádný seriál točící se jen kolem těhotných a nebo točící se jen kolem uřvaných mrňat! :D Seriál točící se okolo toho, že někdo porodil a následně mu někdo děcko prohodil? Co víc si do téhle příšerné kategorie můžete přát?
A ten tvůj tip.. já se snažím ve skutečnosti seriály, které do výzvy dávám sledovat a i dokoukat a u tohohle? Nedávám tomu moc šancí :D
To je podstata Výzvy! :D Musíš se vrhnout do něčeho, co ti nejde levou zadní :D Já taky musela překousnout dokument (vybrala jsem si o roztleskávání :'D ).
ragelly napsal(a):
To je podstata Výzvy! :D Musíš se vrhnout do něčeho, co ti nejde levou zadní :D Já taky musela překousnout dokument (vybrala jsem si o roztleskávání :'D ).
Dokument.. pfff, hned z fleku bych vyjmenoval dalších deset dokumentů, na které se chystám.. :D
no nic, jsem zklamaný, že seriál se jménem Switched at Birth nezapadá do vaší těhotenské hrůzovýzvy :D
ragelly napsal(a):
do dokumentu jedině Tiger Kinga! :D
Odyssea napsal(a):
do dokumentu jedině Tiger Kinga! :D
Naštěstí jsem si to dala hnedka v únoru, takže už to mám z krku a tygry můžu dál úspěšně ignorovat :D Tam jsem si na 100 % jistá, že si to nikdy nepustím :D
Máte nějaké dobré tipy na slovesné seriály? :)