Diskuzní fórum

Výzva 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 4. 2020 / 11:21:02 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Spíš mimina :D

Hmm, chtěl jsem tu psát, jak je letos ta výzva jednoduchá, když se to ještě navíc spojí s volným časem, který vznikl kvůli té situaci venku, ale ta poslední kategorie pro mě tedy bude dost složitá :D

Romix
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
19. 4. 2020 / 16:07:08 (před 4 roky)
off

Já si do téhle kategorie dal Breeders a to tam taky nejsou mimina. Jen o něco starší děcka, ale stále bych řekl, že v mezích... :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Romix
3. 5. 2020 / 22:52:11 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Spíš mimina :D

A co takhle Switched at Birth? Řekni prosím, že to tam můžu použít, PROSÍÍÍÍÍM! :D

Romix
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 5. 2020 / 22:56:08 (před 4 roky)
on
Romix napsal(a):

A co takhle Switched at Birth? Řekni prosím, že to tam můžu použít, PROSÍÍÍÍÍM! :D

Tam jsou nějaký mimina? :D Těm holkám je 16, ne? :D

Když už toužíš po Freeform, tak The Secret Life of the American Teenager :P

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 5. 2020 / 22:56:40
Romix
3. 5. 2020 / 22:58:56 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tam jsou nějaký mimina? :D Těm holkám je 16, ne? :D

Když už toužíš po Freeform, tak The Secret Life of the American Teenager :P

Nebuďte tak přísní, já nechci žádný seriál točící se jen kolem těhotných a nebo točící se jen kolem uřvaných mrňat! :D Seriál točící se okolo toho, že někdo porodil a následně mu někdo děcko prohodil? Co víc si do téhle příšerné kategorie můžete přát?

A ten tvůj tip.. já se snažím ve skutečnosti seriály, které do výzvy dávám sledovat a i dokoukat a u tohohle? Nedávám tomu moc šancí :D

Romix
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 5. 2020 / 23:00:29
ragelly
3. 5. 2020 / 23:07:15 (před 4 roky)
on
Romix napsal(a):

Nebuďte tak přísní, já nechci žádný seriál točící se jen kolem těhotných a nebo točící se jen kolem uřvaných mrňat! :D Seriál točící se okolo toho, že někdo porodil a následně mu někdo děcko prohodil? Co víc si do téhle příšerné kategorie můžete přát?

A ten tvůj tip.. já se snažím ve skutečnosti seriály, které do výzvy dávám sledovat a i dokoukat a u tohohle? Nedávám tomu moc šancí :D

To je podstata Výzvy! :D Musíš se vrhnout do něčeho, co ti nejde levou zadní :D Já taky musela překousnout dokument (vybrala jsem si o roztleskávání :'D ).

Romix
3. 5. 2020 / 23:14:25 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

To je podstata Výzvy! :D Musíš se vrhnout do něčeho, co ti nejde levou zadní :D Já taky musela překousnout dokument (vybrala jsem si o roztleskávání :'D ).

Dokument.. pfff, hned z fleku bych vyjmenoval dalších deset dokumentů, na které se chystám.. :D

no nic, jsem zklamaný, že seriál se jménem Switched at Birth nezapadá do vaší těhotenské hrůzovýzvy :D

Romix
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
3. 5. 2020 / 23:33:24 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

do dokumentu jedině Tiger Kinga! :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
ragelly
3. 5. 2020 / 23:54:24 (před 4 roky)
on
Odyssea napsal(a):

do dokumentu jedině Tiger Kinga! :D

Naštěstí jsem si to dala hnedka v únoru, takže už to mám z krku a tygry můžu dál úspěšně ignorovat :D Tam jsem si na 100 % jistá, že si to nikdy nepustím :D

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 5. 2020 / 23:14:22 (před 4 roky)
off

Máte nějaké dobré tipy na slovesné seriály? :)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar