Diskuzní fórum

Výzva 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 5. 2020 / 11:56:17 (před 4 roky)
off

Počítá se Snowpiercer jako seriál s časovým údajem? :D když to “now” není přímo myšlené jako časový údaj?

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 5. 2020 / 13:09:06 (před 4 roky)
off
Corisan napsal(a):

Počítá se Snowpiercer jako seriál s časovým údajem? :D když to “now” není přímo myšlené jako časový údaj?

Když já nemůžu do seriálu točícího se okolo těhotenství/malých dětí použít seriál, který se nonstop věnuje tomu, že byly prohozeny děcka hned po porodu, tak ty určitě nemůžeš do seriálu s časovým údajem dát Snowpiercera.. to bych se opravdu zlobil :D

Romix
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 5. 2020 / 17:24:01 (před 4 roky)
off
Corisan napsal(a):

To je tak leda do adventu. :D Tady to fakt je jako Snow.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 5. 2020 / 22:51:57 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To je tak leda do adventu. :D Tady to fakt je jako Snow.

Obdobně mám pořád problém najít nějaký ten seriál se slovesem. Tady bych třeba mohl říct, že je tam sloveso pierce, ale taky to neplatí. Takovejch seriálů, kde by to šlo jednoduše "vykousnout" z názvu, je moc.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 5. 2020 / 23:03:05 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

Obdobně mám pořád problém najít nějaký ten seriál se slovesem. Tady bych třeba mohl říct, že je tam sloveso pierce, ale taky to neplatí. Takovejch seriálů, kde by to šlo jednoduše "vykousnout" z názvu, je moc.

Dead to Me asi zkusit nechceš co ;)? Když už jsme u těch sloves :D. Nebo ještě Upload by teoreticky mělo být sloveso :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 5. 2020 / 23:03:45
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
25. 5. 2020 / 23:39:53 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

How I Met Your Mother ,Lie to Me ,My Name Is Earl ,Nu, pogodi!

a nebo se slovesem v českém názvu: Six Feet Under a Pushing Daisies .

Třeba si vybereš ;).

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 5. 2020 / 23:40:22
Romix
26. 5. 2020 / 00:04:36 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

Tam jsem to měl snadný, rok jsem se chystal na Formula 1: Drive to Survive a tak jsem se k tomu i díky výzvě konečně dostal.. :)

Romix
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 5. 2020 / 12:58:39 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Dead to Me asi zkusit nechceš co ;)? Když už jsme u těch sloves :D. Nebo ještě Upload by teoreticky mělo být sloveso :D.

Dead to me jsem viděl, co je z toho sloveso? :D
Edit: jo, Upload prubnu.
Edit2: Ajo, českej název. Díky. :)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Editováno: 2x | Naposledy: 26. 5. 2020 / 13:04:36
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
26. 5. 2020 / 13:41:54 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

Dead to me jsem viděl, co je z toho sloveso? :D
Edit: jo, Upload prubnu.
Edit2: Ajo, českej název. Díky. :)

Ano, berou se i české názvy :-)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Romix
4. 6. 2020 / 16:44:13 (před 4 roky)
off

Dokumentární pecka The Last Dance není historický seriál? Kdekoliv jinde je uvedeno i historický, history, ale tady ne a já tu výzvu teda plním jen podle vás..

Romix