Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Poradil by mi, prosím, někdo seriál, který se točí kolem jídla? Napadají mě akorát Přátelé, 2 Broke Girls a Young and Hungry a ty už jsem viděla. Kuchařským reality show bych se ráda vyhnula.
Adara napsal(a):
Poradil by mi, prosím, někdo seriál, který se točí kolem jídla? Napadají mě akorát Přátelé, 2 Broke Girls a Young and Hungry a ty už jsem viděla. Kuchařským reality show bych se ráda vyhnula.
Webseriál Žrouti.
Adara napsal(a):
Sweetbitter , Gran Hotel , The Baker and the Beauty. A ještě ve Spinning Out
se hlavní hlavní postava živí jako číšnice, ale netvrdila bych, že se seriál točí kolem jídla...
Romix napsal(a):
A já odpověď nedostanu? :D
Jsi na jiný stránce. Tam už není vidět.
Litocha napsal(a):
Sweetbitter , Gran Hotel , The Baker and the Beauty. A ještě ve Spinning Out
se hlavní hlavní postava živí jako číšnice, ale netvrdila bych, že se seriál točí kolem jídla...
Děkuji za tipy. Asi nejzajímavěji vypadá Sweetbitter.
Fruiko napsal(a):
Jsi na jiný stránce. Tam už není vidět.
No, moc jsem to nepobral, ale dlabu na to, všude je to bráno jako historický, tak to prostě historický bude i tady, i když to neuvádíte.
Romix napsal(a):
No, moc jsem to nepobral, ale dlabu na to, všude je to bráno jako historický, tak to prostě historický bude i tady, i když to neuvádíte.
Jsem to tam přidal.
Fruiko napsal(a):
Jsem to tam přidal.
Díky! :) Tak nějak cítím, že je mou povinností do té výzvy přidat jen pořádné pecky a tohle mi tam vyloženě pasovalo :D
Takže do výzvy o těhotenství/malých dětech nemůžu přidat ani The Worst Witch nebo Raising Dion??? The Worst Witch bych ještě pochopila, ale Dion chodí do první třídy a je to o jeho výchově... (prosím sím smutně koukám)