Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ragelly napsal(a):
Jj, třeba Alyssa Milano a Holly Marie Combs byly taky od nějaké nevím kolikáté série výkonné producentky v Charmedkách.
Ono je to alespoň pro mě dost snadno přehlédnutelné. Často bývá znělka (logo seriálu), po kterém následuje created by... a pak začne titulková sekvence se všemi těmi producenty a herci :)
No právě. A pak si člověk všimne pomalu až těch executive producent :-).
Kdyby tu náhodou někdo hledal inspiraci, tak seriál, který splňuje 15. (tvůrcem je žena) a zároveň 17. (postava z televizního průmyslu) a dokonce i 20. (malé děti) je Jane the Virgin ;)
Mohla bych poprosit o radu na historický seriál - tam jsem celkem nepolíbená
A podle komiksu - tam mám celkem nakoukáno a chybí mi inspirace (a zbytek CW odmítám)
Pepka napsal(a):
A podle komiksu - tam mám celkem nakoukáno a chybí mi inspirace (a zbytek CW odmítám)
The Umbrella Academy, Constantine (ten jednosezónní na tuším CBS než jeho postavu převzalo CW do Legend), Locke & Key, Snowpiercer Stargirl, Stumptown...
Po historických se ti podívám a vypíšu kdyžtak zvlášť.
andromache napsal(a):
The Umbrella Academy, Constantine (ten jednosezónní na tuším CBS než jeho postavu převzalo CW do Legend), Locke & Key, Snowpiercer Stargirl, Stumptown...
Po historických se ti podívám a vypíšu kdyžtak zvlášť.
moc díky, ani jsem netušila, že snowpiercer je podle komiksu, ale ráda dám šanci i Constantinovi, ten vypadá zajímavě
Pepka napsal(a):
moc díky, ani jsem netušila, že snowpiercer je podle komiksu, ale ráda dám šanci i Constantinovi, ten vypadá zajímavě
Dokonce je i oficiální časová osa, co kam zapadá.
Šel by jako seriál točící se kolem malých dětí Dexter :D? Astor a Cody asi ne, ale Harison by věkem určitě vyhovoval. A jsou i dost podstatní pro děj.
Omlouvám se, nikde jsem to tady nenašla... jak ta výzva vůbec funguje? Mám vybrané seriály. A co teď?
Ivka22 napsal(a):
Omlouvám se, nikde jsem to tady nenašla... jak ta výzva vůbec funguje? Mám vybrané seriály. A co teď?
Tak máš splněno. Na konci roku vyhodnotíme, kloika lidem se to povedlo, rozdáme trofeje, přidám statistiky a vyhlásíme novou na nový rok.
Ivka22 napsal(a):
Máš je vyplněné v políčkách?