Diskuzní fórum

Výzva 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 7. 2020 / 21:41:43 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jj, třeba Alyssa Milano a Holly Marie Combs byly taky od nějaké nevím kolikáté série výkonné producentky v Charmedkách.

Ono je to alespoň pro mě dost snadno přehlédnutelné. Často bývá znělka (logo seriálu), po kterém následuje created by... a pak začne titulková sekvence se všemi těmi producenty a herci :)

No právě. A pak si člověk všimne pomalu až těch executive producent :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
yukki
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 9. 2020 / 01:48:21 (před 4 roky)
off

Kdyby tu náhodou někdo hledal inspiraci, tak seriál, který splňuje 15. (tvůrcem je žena) a zároveň 17. (postava z televizního průmyslu) a dokonce i 20. (malé děti) je Jane the Virgin ;)

Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
17. 11. 2020 / 14:50:06 (před 3 roky)
off

Mohla bych poprosit o radu na historický seriál - tam jsem celkem nepolíbená
A podle komiksu - tam mám celkem nakoukáno a chybí mi inspirace (a zbytek CW odmítám)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 11. 2020 / 15:08:14 (před 3 roky)
off
Pepka napsal(a):

A podle komiksu - tam mám celkem nakoukáno a chybí mi inspirace (a zbytek CW odmítám)

The Umbrella Academy, Constantine (ten jednosezónní na tuším CBS než jeho postavu převzalo CW do Legend), Locke & Key, Snowpiercer Stargirl, Stumptown...

Po historických se ti podívám a vypíšu kdyžtak zvlášť.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
17. 11. 2020 / 15:54:38 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

The Umbrella Academy, Constantine (ten jednosezónní na tuším CBS než jeho postavu převzalo CW do Legend), Locke & Key, Snowpiercer Stargirl, Stumptown...

Po historických se ti podívám a vypíšu kdyžtak zvlášť.

moc díky, ani jsem netušila, že snowpiercer je podle komiksu, ale ráda dám šanci i Constantinovi, ten vypadá zajímavě

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
17. 11. 2020 / 16:12:06 (před 3 roky)
off
Pepka napsal(a):

moc díky, ani jsem netušila, že snowpiercer je podle komiksu, ale ráda dám šanci i Constantinovi, ten vypadá zajímavě

Dokonce je i oficiální časová osa, co kam zapadá.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 11. 2020 / 16:23:13 (před 3 roky)
off

Šel by jako seriál točící se kolem malých dětí Dexter :D? Astor a Cody asi ne, ale Harison by věkem určitě vyhovoval. A jsou i dost podstatní pro děj.

I have a cunning plan...
Ivka22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
4. 12. 2020 / 01:55:03 (před 3 roky)
off

Omlouvám se, nikde jsem to tady nenašla... jak ta výzva vůbec funguje? Mám vybrané seriály. A co teď?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 12. 2020 / 10:32:51 (před 3 roky)
off
Ivka22 napsal(a):

Omlouvám se, nikde jsem to tady nenašla... jak ta výzva vůbec funguje? Mám vybrané seriály. A co teď?

Tak máš splněno. Na konci roku vyhodnotíme, kloika lidem se to povedlo, rozdáme trofeje, přidám statistiky a vyhlásíme novou na nový rok.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 12. 2020 / 12:09:42 (před 3 roky)
on
Ivka22 napsal(a):

Máš je vyplněné v políčkách?

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 12. 2020 / 12:11:22