Diskuzní fórum

Výzva 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Ivka22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
5. 12. 2020 / 00:45:08 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Máš je vyplněné v políčkách?

Ano, to mám. Spíš mi jde o to, jestli se na to musím koukat :D (a zaškrnout si to jako shlédnuté)...

btw, poslední seriál - Chůva k pohledání mi projde?

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 12. 2020 / 00:57:35 (před 3 roky)
on
Ivka22 napsal(a):

Ano, to mám. Spíš mi jde o to, jestli se na to musím koukat :D (a zaškrnout si to jako shlédnuté)...

btw, poslední seriál - Chůva k pohledání mi projde?

No tak jistě 😊 Je to výzva, políčko si vyplnis potom, co se minimálně na první díl daného seriálu podíváš.

Ivka22
5. 12. 2020 / 01:09:44 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

No tak jistě 😊 Je to výzva, políčko si vyplnis potom, co se minimálně na první díl daného seriálu podíváš.

Ok, díky :) většinu jsem opravdu viděla (jen je to tak dlouho, že je tady na serveru nemám zaškrtnuté... )

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
5. 12. 2020 / 07:56:42 (před 3 roky)
off
Ivka22 napsal(a):

Ok, díky :) většinu jsem opravdu viděla (jen je to tak dlouho, že je tady na serveru nemám zaškrtnuté... )

Jenomže jestli sis tam dala seriály, které jsi viděla kdysi dávno, tak to máš špatně, to jsi tu výzvu vlastně nesplnila. ;) To by přece nebyla žádná výzva, ne? :) Je to výzva pro rok 2020, takže si do těch kategorií musíš dávat seriály, které jsi poprvé viděla právě letos, ne někdy před x lety...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 12. 2020 / 11:22:26 (před 3 roky)
off

Letos se první účastním a začínám od července a mohu říci, jsem na sebe pyšná, i když to ještě komplet celé nemám. :)

Janey T.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 12. 2020 / 11:22:46 (před 3 roky)
on
Ivka22 napsal(a):

Přesně jak píše Furiant, jde o piloty, které jsi viděla v letošním roce :) Více informací si můžeš přečíst tady:
https://www.serialzone.cz/clanek/11648-serialova-vyzva-2020-zacina/

Ivka22
6. 12. 2020 / 00:15:34 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Přesně jak píše Furiant, jde o piloty, které jsi viděla v letošním roce :) Více informací si můžeš přečíst tady:
https://www.serialzone.cz/clanek/11648-serialova-vyzva-2020-zacina/

Proto se ptám :) Díky...

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 12. 2020 / 20:56:14 (před 3 roky)
off

Konec roku se blíží a zbyly mi dvě kategorie, kde mi asi nezbude nic jiného než si odbýt pilot u nějakého seriálu, který mě neláká, protože jsem za tu dobu nic lákavého našel.. ideálně něco krátkého do 20 minut.. nějaké tipy? :D

Jde o Pilot seriálu, který má v názvu časový údaj a Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství/malých dětí(nejhorší kategorie, jaká kdy ve výzvě byla, když tam člověk nemá přidávat ani seriál, který se celý točí kolem party osmiletých děcek :D )

Romix
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
13. 12. 2020 / 20:58:44 (před 3 roky)
off
Romix napsal(a):

Konec roku se blíží a zbyly mi dvě kategorie, kde mi asi nezbude nic jiného než si odbýt pilot u nějakého seriálu, který mě neláká, protože jsem za tu dobu nic lákavého našel.. ideálně něco krátkého do 20 minut.. nějaké tipy? :D

Jde o Pilot seriálu, který má v názvu časový údaj a Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství/malých dětí(nejhorší kategorie, jaká kdy ve výzvě byla, když tam člověk nemá přidávat ani seriál, který se celý točí kolem party osmiletých děcek :D )

Breeders za mimina.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 12. 2020 / 21:03:39 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Breeders za mimina.

A hele, Martin Freeman, tak to nebude až takové utrpení, díky :)

Romix