Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Breeders za mimina.
Rada skvělá, nemáš něco podobného i k té poslední kategorii, kdy jde o časový údaj? :D
Romix napsal(a):
Rada skvělá, nemáš něco podobného i k té poslední kategorii, kdy jde o časový údaj? :D
The Hour, Friday Night Lights co mě tak napadá :-).
ahoj poradil by mi prosím někdo tyhle 2 kategorie?
17. Pilot seriálu, v němž se některá postava živí v televizním průmyslu (herec, moderátor, etc.)
18. Pilot seriálu, točícího se kolem jídla (hlavní postava kuchař, číšník etc.)
kdyby to šlo tak žádné reality show, spíš thiller/detektivní/fantasy/scifi/komedie moc díky
blackdarkness napsal(a):
17. Pilot seriálu, v němž se některá postava živí v televizním průmyslu (herec, moderátor, etc.)
kdyby to šlo tak žádné reality show, spíš thiller/detektivní/fantasy/scifi/komedie moc díky
Vicious skvělá zábava a do 17 se hodí, u 18 mám The Baker and the Beauty, ale to byla blbina.
andromache napsal(a):
The Hour, Friday Night Lights co mě tak napadá :-).
FNL jsem viděl a na The Hour nemám náladu, ale píšu si, třeba se to přes Vánoce změní. Dík :)
Romix napsal(a):
FNL jsem viděl a na The Hour nemám náladu, ale píšu si, třeba se to přes Vánoce změní. Dík :)
Já si dala The hour a až pak mi došlo, že tam pasovalo i FNL... No nic, tak třeba do příští výzvy :-). A jinak třeba mě ještě něco napadne :-).
andromache napsal(a):
Já si dala The hour a až pak mi došlo, že tam pasovalo i FNL... No nic, tak třeba do příští výzvy :-). A jinak třeba mě ještě něco napadne :-).
Vidíš, a One Day at a Time jsi viděl :-)? To má taky v názvu časový údaj :-). A přemýšlím, jestli tam spadá i The Night Shift :-).
blackdarkness napsal(a):
Televize: Kromě zmiňovaného The Hour odkaz třeba
The Morning Show odkaz
The Loudest Voice odkaz
Sports Night odkaz
Studio 60 on the Sunset Strip odkaz
UnREAL odkaz
a hlavně milovaný Newsroom odkaz
Jídlo: Gran Hotel odkaz, Sweetbitter odkaz, Sweet Magnolias odkaz
blackdarkness napsal(a):
17: The Arrangement | The Morning Show | Herec
18: Foodie Love | Dating in the Kitchen | Sweetbitter
WillowPurple
Litocha
Romix
díky lidičky za tipy, určitě něco vyberu :)