Diskuzní fórum

Výzva 2020

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 12. 2020 / 22:36:17 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Vidíš, a One Day at a Time jsi viděl :-)? To má taky v názvu časový údaj :-). A přemýšlím, jestli tam spadá i The Night Shift :-).

One Day at a Time zkusím, ať mám letošní výzvu za sebou :D

Romix
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 12. 2020 / 22:38:13 (před 3 roky)
off
Romix napsal(a):

One Day at a Time zkusím, ať mám letošní výzvu za sebou :D

No vidíš a třeba u toho i zůstaneš :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
19. 12. 2020 / 20:44:54 (před 3 roky)
off

Proběhla jsem vlákno, ale nikde jsem tohle zmíněné nenašla, tak se raději ptám, abych jako loni nedodrbala jednu část výzvy. 😁
Never Have I Ever se dá použít jako seriál s časovým údajem v názvu, že ano?

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Romix
23. 12. 2020 / 01:56:57 (před 3 roky)
off
Matuush napsal(a):

Proběhla jsem vlákno, ale nikde jsem tohle zmíněné nenašla, tak se raději ptám, abych jako loni nedodrbala jednu část výzvy. 😁
Never Have I Ever se dá použít jako seriál s časovým údajem v názvu, že ano?

Odpověď by se hodila i mně, protože to bych měl tenhle poslední restík rychle z krku, když jsem seriál letos viděl :D

Romix
Romix
23. 12. 2020 / 01:57:51 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

No vidíš a třeba u toho i zůstaneš :-).

Nedokoukal jsem zatím první díl, takže jsem si to přidat nemohl :D

Romix
andromache
23. 12. 2020 / 02:08:42 (před 3 roky)
off
Romix napsal(a):

Nedokoukal jsem zatím první díl, takže jsem si to přidat nemohl :D

Teď jsi mě zklamal :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Romix
23. 12. 2020 / 03:08:16 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Teď jsi mě zklamal :D.

Přes první díly Brooklyn 99 jsem se v průběhu let prokousával několikrát a až napočtvrté mě to fakt chytlo a zařadilo se to mezi mé oblíbené seriály, tak třeba to bude i tenhle případ, šanci to určitě ještě dostane :D

Romix
andromache
23. 12. 2020 / 03:09:32 (před 3 roky)
off
Romix napsal(a):

Přes první díly Brooklyn 99 jsem se v průběhu let prokousával několikrát a až napočtvrté mě to fakt chytlo a zařadilo se to mezi mé oblíbené seriály, tak třeba to bude i tenhle případ, šanci to určitě ještě dostane :D

Aha, tak v tom případě si budu přát, aby jeden z těch pokusů vyšel :D.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
23. 12. 2020 / 10:36:16 (před 3 roky)
off
Romix napsal(a):

Odpověď by se hodila i mně, protože to bych měl tenhle poslední restík rychle z krku, když jsem seriál letos viděl :D

Víš co, odpovědi jsem se zatím ještě nedočkala, tak na to kašlu a dávám to tam. O víkendu jsem googlila a never je podle anglických pravidel časový údaj. ;) A jestli se se mnou bude chtít někdo hádat, vylovím historii prohlížení. :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
23. 12. 2020 / 10:55:46 (před 3 roky)
off
Matuush napsal(a):

Víš co, odpovědi jsem se zatím ještě nedočkala, tak na to kašlu a dávám to tam. O víkendu jsem googlila a never je podle anglických pravidel časový údaj. ;) A jestli se se mnou bude chtít někdo hádat, vylovím historii prohlížení. :D

Však všeobecně platí jaký si to uděláš, takový to máš. :D To nikdo výslovně nekontroluje. Takže jestli jsi s tím v pohodě ty, tak no problem.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.