Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
andromache napsal(a):
Vidíš, a One Day at a Time jsi viděl :-)? To má taky v názvu časový údaj :-). A přemýšlím, jestli tam spadá i The Night Shift :-).
One Day at a Time zkusím, ať mám letošní výzvu za sebou :D
Romix napsal(a):
One Day at a Time zkusím, ať mám letošní výzvu za sebou :D
No vidíš a třeba u toho i zůstaneš :-).
Proběhla jsem vlákno, ale nikde jsem tohle zmíněné nenašla, tak se raději ptám, abych jako loni nedodrbala jednu část výzvy. 😁
Never Have I Ever se dá použít jako seriál s časovým údajem v názvu, že ano?
Matuush napsal(a):
Proběhla jsem vlákno, ale nikde jsem tohle zmíněné nenašla, tak se raději ptám, abych jako loni nedodrbala jednu část výzvy. 😁
Never Have I Ever se dá použít jako seriál s časovým údajem v názvu, že ano?
Odpověď by se hodila i mně, protože to bych měl tenhle poslední restík rychle z krku, když jsem seriál letos viděl :D
andromache napsal(a):
No vidíš a třeba u toho i zůstaneš :-).
Nedokoukal jsem zatím první díl, takže jsem si to přidat nemohl :D
Romix napsal(a):
Nedokoukal jsem zatím první díl, takže jsem si to přidat nemohl :D
Teď jsi mě zklamal :D.
andromache napsal(a):
Teď jsi mě zklamal :D.
Přes první díly Brooklyn 99 jsem se v průběhu let prokousával několikrát a až napočtvrté mě to fakt chytlo a zařadilo se to mezi mé oblíbené seriály, tak třeba to bude i tenhle případ, šanci to určitě ještě dostane :D
Romix napsal(a):
Přes první díly Brooklyn 99 jsem se v průběhu let prokousával několikrát a až napočtvrté mě to fakt chytlo a zařadilo se to mezi mé oblíbené seriály, tak třeba to bude i tenhle případ, šanci to určitě ještě dostane :D
Aha, tak v tom případě si budu přát, aby jeden z těch pokusů vyšel :D.
Romix napsal(a):
Odpověď by se hodila i mně, protože to bych měl tenhle poslední restík rychle z krku, když jsem seriál letos viděl :D
Víš co, odpovědi jsem se zatím ještě nedočkala, tak na to kašlu a dávám to tam. O víkendu jsem googlila a never je podle anglických pravidel časový údaj. ;) A jestli se se mnou bude chtít někdo hádat, vylovím historii prohlížení. :D
Matuush napsal(a):
Víš co, odpovědi jsem se zatím ještě nedočkala, tak na to kašlu a dávám to tam. O víkendu jsem googlila a never je podle anglických pravidel časový údaj. ;) A jestli se se mnou bude chtít někdo hádat, vylovím historii prohlížení. :D
Však všeobecně platí jaký si to uděláš, takový to máš. :D To nikdo výslovně nekontroluje. Takže jestli jsi s tím v pohodě ty, tak no problem.