Diskuzní fórum

Simpsonovi

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
19. 1. 2008 / 00:18:13 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

pronajatá služba. Proč?

Není dobré najímat cizí lidi. Nemůžeš jim věřit a tak. Není lepší svěřit to někomu známému, třeba mě?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Person
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
19. 1. 2008 / 16:24:53 (před 16 roky)
off

LOGAN ODPADKÁR
Loganovi zrejme nestačí ovládať väzenie! Vrhol sa už aj na odpadky! Ako nám povedal starosta Konz, je to blázon, ktorý chce ovládať celé mesto. Viac vám prinesieme nabudúce.

Simpsonovi - Zástupca starostu - Majorus Starostus Mladší...Science in progress
Logan
19. 1. 2008 / 16:30:15 (před 16 roky)
off
Person napsal(a):

LOGAN ODPADKÁR
Loganovi zrejme nestačí ovládať väzenie! Vrhol sa už aj na odpadky! Ako nám povedal starosta Konz, je to blázon, ktorý chce ovládať celé mesto. Viac vám prinesieme nabudúce.

Nezkušený novinář. Správná otázka zní, co tím Logan sleduje...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
19. 1. 2008 / 20:46:17 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Bart není funkce, musíš si zvolit něco jiného...

Já vim , jen že mám avatar kde je Bart...

Simpsonovi: Ředitel školy
Logan
19. 1. 2008 / 21:04:16 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

S tím si nelam hlavu...

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 1. 2008 / 22:15:45 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

Každej tu má někoho jiného a má jinou funkci.

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
19. 1. 2008 / 22:16:14 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

S tím si nelam hlavu...

Ok logan, najímám tě jako hlavního šéfa popelářu + bachaře v base...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
19. 1. 2008 / 22:38:09 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Ok logan, najímám tě jako hlavního šéfa popelářu + bachaře v base...

V tom případě: Je mí líto pane starosto, že vám musím oznámit tragickou novinu...

konz
19. 1. 2008 / 22:40:24 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

V tom případě: Je mí líto pane starosto, že vám musím oznámit tragickou novinu...

Copak se stalo??

Logan
19. 1. 2008 / 22:48:54 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Copak se stalo??

Hrozná tragédie... vaše rodina na dovolené... teroristický útok... nedalo se nic dělat... všichni mrtví...