Diskuzní fórum

Simpsonovi

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 1. 2008 / 22:56:28 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hrozná tragédie... vaše rodina na dovolené... teroristický útok... nedalo se nic dělat... všichni mrtví...

Opravdu?? Nidko to nepřežil??? Vůbec nikdo??

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
19. 1. 2008 / 22:59:27 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Opravdu?? Nidko to nepřežil??? Vůbec nikdo??

Nečekaná krutá rána osudu. Ale nesmíte se utopit v lítosti starosto. Musíte jít dál...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
19. 1. 2008 / 23:05:52 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Nečekaná krutá rána osudu. Ale nesmíte se utopit v lítosti starosto. Musíte jít dál...

Dobře ja se pokusím přes to přenest. Tak že bych to viděl že bys te mohli zítra všichni přijít ke mě na vilu, a uděláme rozlučku s rodinou. Chlast, jídlo a baby mám. Vem te koho chcete, protože se bude SLAVIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
19. 1. 2008 / 23:07:25 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Dobře ja se pokusím přes to přenest. Tak že bych to viděl že bys te mohli zítra všichni přijít ke mě na vilu, a uděláme rozlučku s rodinou. Chlast, jídlo a baby mám. Vem te koho chcete, protože se bude SLAVIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já přijdu o trochu později, ještě musím poslat šek na Seychelly...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
19. 1. 2008 / 23:08:04 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já přijdu o trochu později, ještě musím poslat šek na Seychelly...

ok. pak se domluvíme na té ceně...

Logan
19. 1. 2008 / 23:17:42 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

ok. pak se domluvíme na té ceně...

Hehehe. Ale asi by jsme měli nějak oddělit soukromou konverzaci od veřejné, zvláště když tu máme investigativního novináře. Co takhle soukromou konverzaci označovat kurzívou?

konz
19. 1. 2008 / 23:21:52 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hehehe. Ale asi by jsme měli nějak oddělit soukromou konverzaci od veřejné, zvláště když tu máme investigativního novináře. Co takhle soukromou konverzaci označovat kurzívou?

Ok.
[/i][i]A kolik by to asi tak koplo?[i][/i]

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 1. 2008 / 23:22:22
Logan
19. 1. 2008 / 23:24:33 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Ok.
[/i][i]A kolik by to asi tak koplo?[i][/i]

Udělám dobrý skutek, první službička je zdarma, vyjma toho popelářství...

konz
19. 1. 2008 / 23:28:16 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Udělám dobrý skutek, první službička je zdarma, vyjma toho popelářství...

No tak dobře. Ale já ti stejně za oplátku dám na výběr jakéhokoli auto co mám na dvoře v úplně novém stavu

Logan
19. 1. 2008 / 23:52:00 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

No tak dobře. Ale já ti stejně za oplátku dám na výběr jakéhokoli auto co mám na dvoře v úplně novém stavu

Nevím, jestli jsem to říkal, ale miluji limuzíny...