Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
To jsou ti lidé, co se mnou pořád chodí. To víš, mají strach, aby se mi něco nestalo, jsem nejstarší bratr...
tak to chápu, ale že je zitra taky zvu na pojřeb ...
konz napsal(a):
tak to chápu, ale že je zitra taky zvu na pojřeb ...
Jdou všude, kam jdu já. To víš, spousta lidí si o mě myslí spoustu špatných věcí, tak aby někdo ty pomluvy nebral vážně...
Logan napsal(a):
Jdou všude, kam jdu já. To víš, spousta lidí si o mě myslí spoustu špatných věcí, tak aby někdo ty pomluvy nebral vážně...
to zkusí a nedoplatí se na daních...
konz napsal(a):
to zkusí a nedoplatí se na daních...
Veř mi, pokud by někdo něco zkusil, žádné daně by už nikdy neplatil. Leda jeho příbuzní ty pohřební...
Logan napsal(a):
Veř mi, pokud by někdo něco zkusil, žádné daně by už nikdy neplatil. Leda jeho příbuzní ty pohřební...
No to jo. Daň ze smrti, daň darovací, daň z převodu majetku, Daň z toho že jen dýcha, Daň z odvozu odpadků ( a ta by byla opravdu vyskoká....)
konz napsal(a):
No to jo. Daň ze smrti, daň darovací, daň z převodu majetku, Daň z toho že jen dýcha, Daň z odvozu odpadků ( a ta by byla opravdu vyskoká....)
Tej dane z odpadkov by som sa bál. Skončíme ako v Neapole.
Tohle mě před chvílí dost rozesmálo, zřejmě to už ale všichni znáte...
Ale koukám, že se svým avatarem tady trochu strašim!:-)
Link
adams89 napsal(a):
Tohle mě před chvílí dost rozesmálo, zřejmě to už ale všichni znáte...
Ale koukám, že se svým avatarem tady trochu strašim!:-)
Link
Dík srandas pěkná...
Person napsal(a):
Tej dane z odpadkov by som sa bál. Skončíme ako v Neapole.
No to by ses měl bát, zvlášť jak nebudou denni zprávy...
konz napsal(a):
No to by ses měl bát, zvlášť jak nebudou denni zprávy...
Jak rychle se může změnit dům na smetiště... Jó, ona prázdná popelnice je hezká věc, problém je když není, kdo by ji vyvezl....