Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Konzi ty jsi negramot... Gabriela už zase odletěla, ale možná se ukáže v prosinci...
A jak si mám asi všechno pamatovat? já mam hlavu úplně někde jinde. Asi bych si to měl začít všechno zapisovat... Co ty kroniky?
konz napsal(a):
Co ty kroniky?
Dlouho jsme se tu nesešli s Verčou, ale až se sejdeme, rozjedem to :)
Venda:) napsal(a):
Dlouho jsme se tu nesešli s Verčou, ale až se sejdeme, rozjedem to :)
No to jsem zvědav. Za měsíc k nám mají přijet delegáti z angoly tak ať se nemusíme stydět...
konz napsal(a):
No to jsem zvědav. Za měsíc k nám mají přijet delegáti z angoly tak ať se nemusíme stydět...
neboj, když se tu zjevíme obě, tak to zkusíme dát dohromady. TeĎ se tu nějak míjíme..
Veri napsal(a):
neboj, když se tu zjevíme obě, tak to zkusíme dát dohromady. TeĎ se tu nějak míjíme..
no tak to už se těším...
konz napsal(a):
Čo to nepovieš skôr, to musí xxmartinxx natočiť nový film aby sme mali ako zabiť čas...
Person napsal(a):
Čo to nepovieš skôr, to musí xxmartinxx natočiť nový film aby sme mali ako zabiť čas...
Cože? Zabít? Mluvil tu někdo o zabití?
Person napsal(a):
Já točim Schindlerův seznam IV. Vlastně plánuju celou novou trilogii. Bude se odehrávat v daleké minulosti a odpoví mnoho otázek do budoucna.
Logan napsal(a):
Cože? Zabít? Mluvil tu někdo o zabití?
Klid. Planej poplach.
xxmartinxx napsal(a):
Já točim Schindlerův seznam IV. Vlastně plánuju celou novou trilogii. Bude se odehrávat v daleké minulosti a odpoví mnoho otázek do budoucna.
Klid. Planej poplach.
Takhle plašit poklidného mafiána... :-(